paput Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 dlaczego avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a silnik jak na ta chwile sie spisuje?? aktualnie kicha, bo pompę włożyłem niepewną, przed przekładką zegarek.Roboty z pedałami nie ma dużo, bym powiedział że to prosta sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 i znow pozamiatal wypas i jedyna sluszna buda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 wygląda naprawdę zacnie, koła robią robote, lampki usa też na wielki plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 no jak patrzę na to wszystko to mam takiego banan na mordzie, że szok poleciałeś po całości zresztą jak zawsze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 toś pojechał.... :kox: A z tą gnojówką najbardziej mam nadzieje że swap na coś benzynowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 no w końcu jest nowy egzemplarz, kolor super na pewno będzie grubo jak wszystko powkładasz co jest w planach brakuje mi tu tylko budy od sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 warto było czekac na odsłone. Ten znaczek w awantarze z leksza mnie martwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Fiu fiu [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 23:25_________________________________________________ no w końcu jest nowy egzemplarz, kolor super na pewno będzie grubo jak wszystko powkładasz co jest w planach brakuje mi tu tylko budy od sedana Nosb da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Dobry avant nie jest zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 nie dało sie francy bardzie zglebic ?????? :mysli: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okidoki81 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ładnie siedzi,zajebiasta furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 no avancik no no gratulacje pozazdrościć ale nie silnika co tam wpakujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 dzięki chłopaki, aż miło się tak przed snem to czyta Będzie dobrze, mam parę asów jeszcze w rękawie, a dokładnie w pokoju obok no i mnóstwo planów na przyszłość Nie wiem co tam wpakuje, narazie nadkola S4, wydech, dolot, program, ropa po 3,5 i jeżdżę do zimy. Dalej to już będziemy myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 karawan Tylko foty mogłeś gdzie indziej wrzucać a nie na fotosika Bo mi net w robocie blokuje i nie mogę oglądać No klekotaj tam tym klekotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 http://allegro.pl/audi-rs6-4-2-bi-turbo-505ps-silnik-i1655519032.html wsadzaj to :shocked: ale skubańcu wszystkich trzymałeś w niepewności , a ten avatar z gwiazdą wszystkich zmylił jest piękna , nawet w avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU_Angel Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Furka KOX... na oliwie z oliwek też sie fajnie jeździ, wiem cos o tym bo sam pożegnałem Smoczyce 4.2 i zapital sobie 1.9 gnojo-pijem. Nie maluj tych felg na biało, skoro są polerowane i w bardzo dobrym stanie to bym je w chromie zanurzył żeby było jeszcze bardziej zacnie. Avant pięknie się prezentuje i srodek też extra, tylko pozazdrościc. Nie ma sensu wsadzac 2.7 BiT, u nas w Lublinie 300KM juz nie robi roboty, za dużo 18-letnich gnojków w Porschach i BMW+Kompresor Power, a tak diesla zatankujesz i w Go w Europe... Gratki za ślicznego Avancika. kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 yebanna mi się podoba...no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 yebanna mi się podoba...no weźmiesz go do battaliona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ...stary Krycha od stycznia mnie męczył z tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi