Inkognito Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chyba trochę Ci wahacz dobija o nadkole albo bity i zapomnieli pomalować coś w tym jest...
konus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ale przy takiej kozie to tam pewnie rękę by wcisnął między nadkole a wahacz Pewnie gwint mu się wylał i ma za miękko :gwizdanie:
Michał Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Krysiu dała coś ta gąbka? czy tylko fszyyyyy
Krycha Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Taka była ta gąbka jak kupiłem, wiecie jak była składana z trzech przystanków to o takie szczegóły nie ma się co czepiać michał dźwięk tylko, czasem fajnie czasem aż mnie wk***ia to wszyyy Na tył wskoczyła mała pierdoła, zdjęcie poglądowe Kowi niepodpowiadaj Jutro dam lepsze zdjęcia bo zapomniałem się przypucować
Michał Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 michał dźwięk tylko, czasem fajnie czasem aż mnie wk***ia to wszyyy Na tył wskoczyła mała pierdoła, zdjęcie poglądowe Kowi niepodpowiadaj Jutro dam lepsze zdjęcia bo zapomniałem się przypucować eeee... myślałem że jakieś +5hp, a tu tylko +10pkt lansu co to za nowa pierdoła? Kowi Ci hak opchnął?
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzisiaj był u mnie i zabrał zadowolny Ps. radio tanieje
Krycha Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 michał dźwięk tylko, czasem fajnie czasem aż mnie wk***ia to wszyyy Na tył wskoczyła mała pierdoła, zdjęcie poglądowe Kowi niepodpowiadaj Jutro dam lepsze zdjęcia bo zapomniałem się przypucować eeee... myślałem że jakieś +5hp, a tu tylko +10pkt lansu co to za nowa pierdoła? Kowi Ci hak opchnął? temu silnikowi nic koni nie doda, ewentualnie wymiana na inny Dzisiaj był u mnie i zabrał zadowolny Ps. radio tanieje to co mrogal pokazał jest mocne i chyba niedrogie. Napisałem do zioma czy to EU czy US, bo nie ma nr żeby zadzwonić nawet.
Gość Damian A4 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Gdybym ja miał Q to bym już dawno wsadził jakąś benzynę
Krycha Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A mi się marzy agb w ośce i taki palikapeć pod remizą byłby szał, ale mogę se tylko pomarzyć ;(
Gość Damian A4 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A tak muszę wkładać regularnie co miesiąc tysiąc złotych Krycha jutro śle. Krycha przestan pier**lic
Flyer Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Krycha, mam ta oslone od SID'a, moze bede sprzedawal, bo nie wiem, czy ja upchnam do siebie - dam znac w razie czego.
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 AVICF700BT ma wszystko prócz DVD, w aukcjach często pisza że ma, ale to jest pomyłka względem nowszego modelu F900(tego miał nosb) według specyfikacji na stronie pioneera Samo radyjko jest w porządku mapy mozna uaktualnic, mozna też system złamać, ale wtedy nie działa w tle muzyka, albo navi albo multimedia
abdul81 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 moja idzie na części więc swapa mogę ci opchnąć
mrogal Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Taka była ta gąbka jak kupiłem, wiecie jak była składana z trzech przystanków to o takie szczegóły nie ma się co czepiać michał dźwięk tylko, czasem fajnie czasem aż mnie wk***ia to wszyyy Na tył wskoczyła mała pierdoła, zdjęcie poglądowe Kowi niepodpowiadaj Jutro dam lepsze zdjęcia bo zapomniałem się przypucować dokaldka pod PDC
Reggi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Krycha daj mi foto !? I jedz mniej jajek bo niedługo zapomnisz jak się nazywasz
Krycha Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ragga ma te zdjęcia, ale fotele gówno warte wczoraj je znalazłem i przegnił cały materiał także raczej odpadają. Kowi muszę jechać do tego zgreda Nosba na dniach i pobawić się jego radiem jeszcze, bo jakoś kurfa nie wiem co wybrać a 1K drogą nie chodzi Flajer daj znać, bo chętnie bym przygarnął. Abdul nie rób se jaj nawet Mrogal
Reggi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ragga ma te zdjęcia, ale fotele gówno warte wczoraj je znalazłem i przegnił cały materiał także raczej odpadają. Dawaj foty nie pindol. Materiał mówiłem wali mnie.. ma śmiagać elektryka i poduchy, reszta mi lata. Dawaj te foty i Nosb po nie wjedzie
LU_Angel Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Krycha navi+ masz na handelek ??
Rekomendowane odpowiedzi