Brysio Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 to by Ci waltech albo ktos inny narobil od samego poczatku mowilem ze waltech sie nie nadaje do niczego w dodatku mogl ten czujnik przez zle zczipowanie auta pasc -- mogl ale nie musial!
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 to by Ci waltech albo ktos inny narobil od samego poczatku mowilem ze waltech sie nie nadaje do niczego w dodatku mogl ten czujnik przez zle zczipowanie auta pasc -- mogl ale nie musial! Trudno wyczuc kiedy to sie stało albo Turbo go wykancza albo podczas montazu ktoś cos pope****ił , moze wezyk którys jest niedrozny . Wsio posprawdzam po Swietach .
126tomek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wrzucaj filmik jak to teraz jedzie;)
milart Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wynik super. Zawór wymienisz i problemu nie będzie. A ostateczne 220 już pewnie Ci spać nie daje hehe:wink: Teraz przynajmniej wiesz co jest nie tak. Założone wczoraj lampy działają i pięknie świecą Wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wynik super. Zawór wymienisz i problemu nie będzie. A ostateczne 220 już pewnie Ci spać nie daje hehe:wink: Teraz przynajmniej wiesz co jest nie tak. Założone wczoraj lampy działają i pięknie świecą Wielkie dzięki za pomoc i pozdrawiam Miło było porezać Furka i wypas zajebioza Co do pinów to po sprawdzeniu w ETCE : sa takie same w zwykłych jak i w LEDowy lampach .......i bądz to madry Dostałem niedawno phona ........ Jadę do ASO pokodować RS6 bo cos nie dają sobie radę SPY filmik wrzuce popołudniu
jedrekx Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 najważniejsze, że efekt ponad 200 jest mówiłem, że u Ciebie będzie więcej niż u mnie.. w przyszłym roku wkładam IC od 3.0 i będę Cię gonił
MARCIN607 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Bravo Grzesiu 200plus już robi banana na twarzy To już nie muszę nad 3.0 myśleć tylko celnać2.0 w q i dłubać. Ale to jeszcze chwilę na to mam. Dawaj,filmik.
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 Obiecany filmik Nie wiem ile to ma ale nie ma seriiii. RS6 POWER - YouTube
alvaro Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 To znaczy co ma mniej ? Nie trzyma serii ??
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 To znaczy co ma mniej ? Nie trzyma serii ?? Nie dosłYszałem ile ma KM coś tam było dłubniete Wracając do kodowania RS6 to ASO nie poradziło sobie dopiero kumpel dzwonił do mnie czy coś wskuram RS6 ACC kodowanie ASO - YouTube ---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ---------- Oooooo znalazlem ogłoszenie nawet 690 KM Oferta - Audi RS6 - STAN TECHNICZNY ORAZ WIZUALNY IDEALNY. HAMULCE CERAMICZNE. SOLAR DACH. WERSJA NA INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE. SPECJALNIE DOBRANY KOLO
Chuck Norris Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Hehehe VAG master dał kolejny popis . Auto marzenie, ciekawe czy miało mocnego dzwona .
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 Hehehe VAG master dał kolejny popis . Auto marzenie, ciekawe czy miało mocnego dzwona . Jakaś tam mała przygoda pewnie była w tym RS6
Hohe Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Auto bajka. Przednie tarcze robią wrażenie. Większe niż koła w niejednym
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 Auto bajka. Przednie tarcze robią wrażenie. Większe niż koła w niejednym 21" chyba i na zimówkach była zaciski to wchodza na styk do przodu
peter22 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 przydałyby mi sie takie fotele:kox:
mech15 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Oferta - Audi RS6 - STAN TECHNICZNY ORAZ WIZUALNY IDEALNY. HAMULCE CERAMICZNE. SOLAR DACH. WERSJA NA INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE. SPECJALNIE DOBRANY KOLO czy ja dobrze widzę, że na foto z kołem ta tarcza jest ugryziona?
WITT33 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ja bym powiedział że uszczerbana, może był dzwonek i skoro nowa tarcza kosztuje pewnie z 7-8 tysięcy to ją zostawił, węgiel się kruszy więc raczej na 100% jest ukruszona
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Obiecany filmik Nie wiem ile to ma ale nie ma seriiii.RS6 POWER - YouTube cosik to jedzie ... u mnie też tak to będzie... :decayed: :kox: :good:
WITT33 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ze Skodziną MR Motors może stawać chociaż nie wiem czy ma szanse
wrclaguna Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 ja bym powiedział że uszczerbana, może był dzwonek i skoro nowa tarcza kosztuje pewnie z 7-8 tysięcy to ją zostawił, węgiel się kruszy więc raczej na 100% jest ukruszona Cena jednej tarczy to ............uwaga........... 20 000 PLN
Rekomendowane odpowiedzi