Młody_drog Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Graty Grzechu:decayed: Ładuj je ładuj i środek będzie:kox:
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 WRC graty ps. znajdźcie dla mnie S-linowe w pełnej skórze czarne ---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- Ja się pozbędę moich S-line skóra z materiałem speed
sysek27 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Sysek kup se takie sitze:grin: Mądry się znalazł
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 gratuluję, ja poluję na taką samą konfigurację z S5 AUDI S5 FOTELE KANAPY BOCZKI KOMPLET (2886225966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2 minusy: pełna skóra, a ja chcę z alkantarą i cena
P-U-M-A Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 To nie b7 żebyś za 2000zł kupił fotele
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 To nie b7 żebyś za 2000zł kupił fotele byś się zdziwił
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jakoś nigdy alcantara mnie nie przekonywała zawsze widziaał mi sie S LINE ale ciezko kupić cos na wypasie .........zawsze cos brakuje Tutaj oprócz foteli S4 jest : - pełna elektryka , (będzie rezanko z kablami i kodowaniem ) - pamiec foteli i lusterek , - podgrzewane stołki , - BANG&OLUFSEN - tapiecrki z Pakietem swiatło oraz panelem pod Pamiec, alarm : (tutaj wpadnie rezanko wraz z podświetleniem wnęk ) - podgrzewana kanapa - tylne AIR BAG
P-U-M-A Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja nie mówię o nie wiadomo jakich okazjach. Ale mając takie auto jak ty trzeba się było z tym liczyć że graty trochę więcej kosztują
NYNA Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jeżeli pochodzą z pewnego źródła i do tego są kompletne i w bardzo dobrym stanie to cena nie moze być inna bo cudów nie ma, to tak jak z autami w ogłoszeniach, jak cena niższa to zawsze jest to "coś"
milart Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Fajne fajne. Gratulacje i powodzenia w użytkowaniu.
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Pierwszą rzeczą jaka bedzie to czyszczenie z kurzu itd. oraz porzadnie wszystko zabezpiecze jakimś Meguiarsem
alvaro Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 No to graty ! Czekamy na foty w środku !
AndyN Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tak sterowniki pamieci foteli maja CP Ile kosztuje w ASO zdjęcie CP?
alvaro Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Co dziwne to co ASO to inna cena a rozbieżności sięgają 100% i więcej...
wrclaguna Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ceny sie roznią w zaleznosci jak długo trwa połaczenie poprzez SVM ON LINE . Ja mam rabat i zapłace pewnie standartowo 150 PLN
Hohe Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ceny sie roznią w zaleznosci jak długo trwa połaczenie poprzez SVM ON LINE .Ja mam rabat i zapłace pewnie standartowo 150 PLN 150 złotych, jakby u mnie tyle kasowali, to bym jeździł do ASO co tydzień. Dzisiaj zadzwoniłem do takiego bardziej kumatego ASO, to mi powiedzieli, że kodowanie nowego komfortu będzie mnie kosztować 250 euro, plus komfort jakieś 350 to razem prawie 600 jurków. Kogoś tam chyba pojebało. Coraz ciężej coś wyrezać po ludzkiej cenie. Nawymyślali jakichś pierdół z CP fiuty. Ech...
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Stołki nie wyglądają na uszanowane niestety - mam nadzieje że to tylko tak na tych zdjęciach no i szkoda że kolorystycznie takie bure - może na żywo efekt będzie lepszy ( a pewnie będzie ) A po drugie to właśnie przez takie osoby, przyczyniające się do zbytu takich właśnie części kradzieże są i będą bo zawsze będą chętni na towar Zastanów się kolego do czego się przyczyniasz swoim zachowaniem - mało tego, dajesz ujście częścią niewiadomego pochodzenia mimo że nie do końca pasują do Twojego auta:doh: daj sobie spokój - i pozwól aby te fotele jeździły w sedanie z którego pochodzą
Rekomendowane odpowiedzi