_Makki_ Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 wrclaguna: jak podlaczyc DVD i obraz z oddzielnego odtwarzacza do 2G? 3G no problem ale z modulem video do 2g podobno ciezko. szczegolnie jak kamery cofania brak
wrclaguna Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 wrclaguna: jak podlaczyc DVD i obraz z oddzielnego odtwarzacza do 2G? 3G no problem ale z modulem video do 2g podobno ciezko. szczegolnie jak kamery cofania brak Mozna http://www.naviservice.com.pl/?item=66&t=1310201436 i od razu symulator Tunera http://www.naviservice.com.pl/?item=42&t=1310201594 Oczywiscie jeszcze uruchomienie tego w Zielonym ukrytym Menu albo VCDS-em
Bart-S Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Projekt parctronica z wyswietleniem na MMI skonczony troszke pojezdzilem miedzy domem a moja B6 teraz zostal tylko DIY nad ktorym musze popracowac Dzis moze odbiore jeszcze tylny zderzak od S LINE z podwojnym wydechem a przyszly tydzien SWAP ukladu wydechowego ..a w tle jak zwykle "Kemikalz"
pawel1380 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 po cos brał ? Bo konsola srodkowa bez navi wyglada malo ciekawie No przecież wiem
AndyN Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Projekt parctronica z wyswietleniem na MMI skonczony troszke pojezdzilem miedzy domem a moja B6 teraz zostal tylko DIY nad ktorym musze popracowac Dzis moze odbiore jeszcze tylny zderzak od S LINE z podwojnym wydechem a przyszly tydzien SWAP ukladu wydechowego Powinien być taki dźwięk jak w "Obcym II"
wrclaguna Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 Dzis mialem akcje z rana grad i oberwanie chmury to nie przelewki http://www.youtube.com/watch?v=fpa6yU3QUmg
wrclaguna Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 o cholera nic sie nie stalo Wszystko jest OK teraz jest u mnie 32 C ładne kwiatki z tym gradem jestem jak zawsze przygotowany .
David Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 gruubo tam macie blisko Ukrainy,Czernobyl-anomalie pogodowe-wszystko jasne
Bart-S Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Dzis mialem akcje z rana grad i oberwanie chmury to nie przelewki http://www.youtube.com/watch?v=fpa6yU3QUmg Jedni dają maskę w karbon, a Grzechu zrobił panterkę
wrclaguna Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 Jest strasznie duszno i idzie kolejna bardzo ciemna chmura Pewnie bedzie powtorka z rozrywki
PABLO Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Jest strasznie duszno i idzie kolejna bardzo ciemna chmura Pewnie bedzie powtorka z rozrywki U nas też w Krk jest za***iście duszno ale gradu na szczęście nie było Dobrze że panterka dała radę i jest B8 całe
KmK Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 wrclaguna, Ty mnie już nie zaskoczysz chyba, nie dość że wszystkie auta zabezpieczone to jeszcze sobie film kręcisz.. swoją drogą miejce na jakąś przynajmniej wiate masz, chyba trzeba by o tym pomyśleć.. :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 wrclaguna, Ty mnie już nie zaskoczysz chyba, nie dość że wszystkie auta zabezpieczone to jeszcze sobie film kręcisz.. swoją drogą miejce na jakąś przynajmniej wiate masz, chyba trzeba by o tym pomyśleć.. :gwizdanie: Nie moglem dostac pozwolenia z przyczyn odleglosciowych ale przegrnalem to w tym roku i czekam na decyzje no wlasnie - nie masz garazu? Budowa zacznie sie na jesien
KmK Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Nie moglem dostac pozwolenia z przyczyn odleglosciowych to masz jakiś podłych zazdrosnych sąsiadów no to byle przed zimą zdążyć, albo trzeba ująć w modach webasto :> ja mam ogrzewany garaż ale ciężko go ze sobą zabrać np na wypad w góry, tak więc czasem sobie myślę, że takie webasto to zdecydowanie by mi pasowało
ranyjulek Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 wrclaguna, Ty mnie już nie zaskoczysz chyba, nie dość że wszystkie auta zabezpieczone to jeszcze sobie film kręcisz.. swoją drogą miejce na jakąś przynajmniej wiate masz, chyba trzeba by o tym pomyśleć.. :gwizdanie: Nie moglem dostac pozwolenia z przyczyn odleglosciowych ale przegrnalem to w tym roku i czekam na decyzje no wlasnie - nie masz garazu? Budowa zacznie sie na jesien Wiatę albo budynek gospodarczy o powierzchni zabudowy do 25m kw. możesz postawić na zgłoszenie. Nie trzeba pozwolenia na budowę :gwizdanie:
saint4 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 tak, ale to dużo zależy od planu zagospodarowania gospodarczego!! a czesto tak bywa ze moga sie nie zgodzić, powodzonka z nasza kochaną biurokracją!!!
Rekomendowane odpowiedzi