Gość harry19-19 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Lecisz do przodu jak rakieta. Niebawem tylko po VINie człowiek dojdzie że to przedlift. Pełen szacunek za to co robisz i za wiedzę jaką trzeba posiadać aby to ogarnąć ! Ja to jestem cienias Duzo musze sie jeszcze nauczyc a tu stronka ( kopalnia wiedzy od ruskich ) z opisami 3G 3G+ full wypas ===> http://www.club-q5.ru/forum/forumdisplay.php?f=69 Chciałbym jako cienias mieć taką wiedze popieram również koledze , też chciałbym być takim cieniasem ale z taką wiedzą o AUDI Edytowane 23 Grudnia 2014 przez harry19-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Hi, Nice car you have, congratulations. Can you tell me the part number of your rear bumper and 3.0 tdi difuser? I want to buy one like yours. Thanks Miguel Oliveira czasami mam takie PW Kto ma to ? ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/301029-audi-music-stream-mmi-3g/#entry4282735 Aplikacje taką mam....w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Szukam osoby ktore maja czytnik MMI 3G+ z SIMEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Szukam osoby ktore maja czytnik MMI 3G+ z SIMEM Samo sie na usta cisnie "napisz do WRC..na pewno ma":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 ale mod zacny się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Bedzie cos takiego W przyszlosci chce rozkminic tez skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Szczękopad mnie dopadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 To jest chore!!!!!!! Ale spoko My lubimy Wariatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Grzegorz wchodzi na coraz wyższe szczeble ewolucji modzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Systemowo Grześka A4 B8 niedługo zrówna się z A6 C7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jeszcze trochę to fabrykę AUDI przeniosą bliżej Rzeszowa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobry1 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jeszcze trochę to fabrykę AUDI przeniosą bliżej Rzeszowa :-) :oklasky: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nYgus9928 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Się nie śmiejcie ... autostrada przed oknami, niemieckie zarobki=/=polskie... amazona już przenieśli xd Edytowane 26 Grudnia 2014 przez nYgus9928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Widział ktos taka kiere ? RS4 wstawki z carbonu , skóra pikowana, biala nic oraz łopatki ciut wiksze ja kdo tej pory były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ty to potrafisz człowieka zdołować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ty to potrafisz człowieka zdołować No i znowu po nocach spać nie będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Spokojnie niech pakuje jak najwięcej a jak juz będzie na maxa wyrezana to ją biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Spokojnie niech pakuje jak najwięcej a jak juz będzie na maxa wyrezana to ją biorę też miałem brać od niego ale nie chciał sprzedać , fura kox wladi jakbyś zobaczył na żywo to spadłbyś na kolanach i prosił żeby napisał umowę tak jak ja prosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Harry ale Ciebie nie stać na takie auto więc bujaj się tą swoją padaczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Harry ale Ciebie nie stać na takie auto więc bujaj się tą swoją padaczką bujam się cały czas , doszedł dopiero pierwszy modzik z kablem do usb i w końcu mogę posłuchać swoje piosenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi