amaradaar Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Widział ktos taka kiere ? RS4 wstawki z carbonu , skóra pikowana, biala nic oraz łopatki ciut wiksze ja kdo tej pory były a tak apropo jak sie założy taką z polifta to wszystkie przyciski działają ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 nie wszystkie kiera fajna ale jakby byla skora gladka/pikowana pol na pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romco Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak zalozis i 3G+ to działają wszystkie. Cala pikowana jest najlepsia opcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 no tak z 3G+ być może to będzie działąć ale na zwykłym 3G i 2G na pewno nie działa bo sprawdzałem. PS Romco rób jeszcze lifta i kupują ją od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romco Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bede i Lift, tylko nie na sprzedaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 nie wszystkie kiera fajna ale jakby byla skora gladka/pikowana pol na pol A co nie działa, bo ja nie zauważyłem u siebie niedomagań po wymianie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 przycisk "I" jest bezużyteczny. reszta bangla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 kiera do sprzedania 3 tys. PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nYgus9928 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Oho xd Co teraz wpadło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Pewnie kiera w carbonie nie klei się do ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Oho xd Co teraz wpadło? wolan i awionika z raptora f 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Oho xd Co teraz wpadło? wolan i awionika z raptora f 22 Ale by w hełmie musiał jeździć Swoja droga to już mu dużo nie brakuje: HUD i kamerka podczerwieni : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Widział ktos taka kiere ? RS4 wstawki z carbonu , skóra pikowana, biala nic oraz łopatki ciut wiksze ja kdo tej pory były Wiesz może czy takie łopadki biegów pasują do kierownicy z TTS czyli tego starszego typu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 :slina: te łopatki wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romco Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dla mnie jest u ciebie duzo carbonu. Mysle, ze kiera jest bardzo zimna w tych dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Panowie sa spryskiwacze mgielkowe w B8 a jesli tak jakie maja numery czesci? Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Brysio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To chyba nie temat na takie pytania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Panowie sa spryskiwacze mgielkowe w B8 a jesli tak jakie maja numery czesci? nie ma - można założyć od passata - ale ja założyłem , pojeździłem miesiąc i wróciłem do serii - nie wiem czy ta szyba jest pod jakimś innym kontem w A5 ale lipnie to pryskało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 dzieki ale grzesiek ma mgielki bo diva znalazme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi