Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no pięknie idziesz z modami :oklaski:

• Odpowiedzi 6.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Oczywiscie zostalo kupe wtyk do zamowienia i 80 mb kabli do zrobienia :wink4: Musze wymienic sterowniki w drzwaich co obsluguja wszystkie opcje pewnie jutro rano dojda :decayed: .

Przy okazji zaloze glosniki i blendy B&O w miejsce przycisku :)

No i sprawa dwoch sterownikow MASTER i SLAVE w tylnym zderzaku do ASYSTENTA PASA :wink4:

Rosemayer dzieki za info :notworthy: oby sterownik GATEWAY obsluzyl to wszystko :naughty:

Opublikowano
:blink: no bo co tu więcej napisać :co:
Opublikowano

Dzis doszly sterowniki drzwi full opcji oraz pare wtyczek z ASO :wink4: Reszta niestety idzie z Niemiec ale czekam cierpliwie :naughty:

Najwazniejsze sa sterowniki Asystenta Pasa , w tym tygodniu pewnie tez dojda . Ogolnie schematy rozpracowane sa teraz tylko rezanko w kilku etapach :)

sterownikdrzwi1.jpg

asystentwtkalampkacopy.jpg

asystentwtykaprzycisk.jpg

Opublikowano

fajnie... zaczyna się rezanie w B8 na miarę B7/B6/B5... a nie tylko felgi i program :>

zalezy kto co lubi :wink4:

Opublikowano

Nie wiem czy wszyscy widzieli foty auta z rezania systemu ACC czyli tzw. distronica .Wszystko podlaczone i przygotowane do wizyty w ASO . Trzeba bedzie doflashowac ( czy jak to sie pisze :kox: ) sterownik GATEWAY wlasnie pod ten system .

img6441k.jpg

img6442v.jpg

img6445f.jpg

Opublikowano

Nie widzieli :decayed:

Ffffcipke :kox: :kox:

Kiedy kolejne DIY? :good::wink4:

Opublikowano

Nie widzieli :decayed:

Ffffcipke :kox: :kox:

Kiedy kolejne DIY? :good::wink4:

Chce zrobic jeszcze ASYSTENTA PASA :wink4: I wtedy do ASO hurtem zrobic wszystko ON- LINE .

No bedzie ze 2 DIY-ie :)

Opublikowano

WRC wszystko u Ciebie oki :kox: :kox: :kox: ASO to chyba co chwile ściąga Ci blokadę komponentów :) jak widzą to B8 to pewnie jest tekst "o matko co tym razem zmienił damy sobie z tym radę" :shocked:

Opublikowano

Maly OT ale zobaczcie sobie 0:24->0:26sek w filmie. Plastik z lewej strony stacyjki, pod zegarami jest tak troche nie za bardzo dopasowany. Z jego prawej strony jest kilku mm japa. U mnie wlasnie tak jest. Zwrocilem na to uwage w ASO i powiedzieli ze tak ma byc. Nie we wszystkich B8 tak jest :( Moze i maly detal ale mnie to okropnie denerwuje :wallbash::thumbdown:

Opublikowano

_Makki_ az bylem zobaczyc to u siebie i u mnie jest wszystko OK . Moze wystarczy poregulowac oslona od kolumny bo ona jest na wcisk i inaczej przykrecic mocowanie stacyjki :wink4: Ja to rozkrecalem jak zakladalem ACC :wink4: wpadaj do mnie to poprawimy ASO :decayed:

Teraz czekam na sterowniki Asystenta pasa , wtyki i piny przygotowane do instalacji w tylnym zderzaku .Takze to podziele sobie na kilka etapow rezania :decayed:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 09:29_________________________________________________No i przyszly sterowniki wraz z srubkami mocujacymi :wink4: Takze 90% czesci jest do rezania teraz tylko jeszcze wtyki pozostale i mozna robic instalacje .

sterownikipasa.jpg

Oraz blenda B&O pod wlacznik ASYSTENTA PASA

img6588v.jpg

Opublikowano

Cały czas do przodu i tak trzymać :decayed:

Opublikowano

Cały czas do przodu i tak trzymać :decayed:

Zagladnalbys :wink4: trzeba mi pomoc lutowac piny do wtyk i zrobic wiazki bo mnie zima zastanie :decayed:

Wiazka do zderzaka zrobiona :rolleyes: teraz trzeba zrzucic tylny zderzak i przymocowac sterowniki do niego ( dzis mi sie nie chce :disgust: bo za bardzo grzeje slonce ) .

Obudowy lusterek jeszcze nie pomalowane :thumbdown: moze prysnal mi w tym tygodniu . A tak to musze czekac :confused4: Miedzy czasie zalozylbym je i robil instalacje pod fotochrom i przycisk asystenta pasa .

wiazkaasystentzderzak.jpg

Opublikowano

Grzesiu, może wyślesz jakieś fotki do kalendarza?

Opublikowano

Grzesiu, może wyślesz jakieś fotki do kalendarza?

Porobimy z kumplem takie w plenerach itd. :kox:

Opublikowano

ok, ok tylko wyślij coś żeby jakieś zdjęcia były do tego kalendarza, bo lipa straszna na sierpień :wallbash:

Opublikowano

Miedzy czasie dzis przyszla turbawka CAHA :naughty: prawie nuuufffka :kox:

img6606ry.jpg

img6607h.jpg

No i dalsze rezanie wiazek do SIDE ASIST :) W B6 bralem wiazki i piny to i do B8 starcza :naughty:

Troszke lutowania jest :gwizdanie: jeszcze tylko jedna wiazka i koniec . No i sprawa przeciagniecia okablowania z tylu auta do lusterek :( trzeba rozebrac pol auta .

img6608xx.jpg

Opublikowano

No i sprawa przeciagniecia okablowania z tylu auta do lusterek :( trzeba rozebrac pol auta .

najwieksza rzeznia jest z tylu, bo boki to progami w miare bezbolesnie przepchasz...

no i zeby do drzwi przejsc przez tego kondona tez trzeba powalczyc :-/