Brysio Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 jesli mazs dobry akumulator to uwalenie jest prawie niemozliwe musialby byc blad we flashu inaczej nie ma strachu najwyzej nie przyjmie zapisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 u nas w wawce wszystko robią robia nie znaczy ,że potrafią :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 zmień nick na WRC [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 01:23_________________________________________________laguna była i jej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 może lepiej na B8fullwypas :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 grześ a jak już wszystko zmodzisz, co ci pewnie zajmie jeszcze z tydzień max , to co wtedy ? co ty będziesz chłopie robił ? no normalnie mam rebus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 grześ a jak już wszystko zmodzisz, co ci pewnie zajmie jeszcze z tydzień max , to co wtedy ? co ty będziesz chłopie robił ? no normalnie mam rebus Kupi nowe auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a co wy marudzicie ten modul komfortu daje wiele mozliwosci a mozna tego troche dolozyc do b8 wiec da rade acc nie dziala chyba jeszcze i wogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Mimo usilnych starań Sławka szoguna nie udało sie odpalić auta na nowym Module niestety . W ASO ON LINE wszystko poszło ładnie ale niestety nie mozna przekodować samego Modułu ( problem siedzi w IMMO 5 ) . Zostaje wiec jak na razie stary i czekamy moze z biegiem czasu cos sie wymyśli. Takze niestety to nie taka prosta sprawa z tym modzeniem . Jezeli chodzi o system ACC o ktorym wspomniał Brysio pozostaje mi tylko temat licznika ktory ciezko dostać oraz Modułu GATEWAY ktory został ostatnio zmieniony ( szukałem 6 miesiecy ) Reszta gratow jest juz podłączona . Nie jest to takie hop siup jak sie wydaje , troszke trzeba było posiedzieć przy schematach i lookać w googlach o co kaman z tym wszystkim . Niezle goscie biorą za graty i modzenie http://moto.allegro.pl/audi-a4-tempomat-adaptacyjny-acc-i2056196421.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 nie mow ze licznik trzeba inny???? :shocked: :shocked: czy pogielo ich juz calkiem?? przecie to tylko sprawa wyswietlania chyba??? czyli co nie da rady ruszyc tego modulu ??? bedziesz odsylal czy jak czy ktos sie tym zajmie na lewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Nie wiem jak to wygląda w a4 ale w a6 bez problemu można odpalić ACC bez wymiany licznika... Tylko nie będzie się wyświetlać podziałka na prędkościomierzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie wiem jak to wygląda w a4 ale w a6 bez problemu można odpalić ACC bez wymiany licznika... Tylko nie będzie się wyświetlać podziałka na prędkościomierzu Ciekawe jak jest w B8 W sumie mam podłączony sterownik pod zasilanie i pod Moduł Gateway no i sprawa jeszcze wymiany przelacznikow w kolumnie pozostaje . w A6 trzeba tez Gatewaya wymieniać ? Na MMI trzeba jeszcze w Adaptacjach dodac ACC Ciekawi mnie czy nie bedzie blędów walić :?: A najlepsze jest to ze w ASO Rzeszow nikt nie ogarnia ustawienia tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Rozumiem ze niedlugo bedziesz wiedzial co i jak z LEDami ORI od lifta podswietlajacymi tablice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Tak _Makki_ Spis poszczególnych części do MODA 4G0943021 2 szt. 50, 59 PLN szt. 4B0971832 2 szt. 10,70 PLN szt. 000979009E 2 szt . 12,49 PLN szt. Po rabatach bedzie taniej Małe porownanie z tradycyjną lampką A jak swieci ? to wieczorkiem będzie foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Da sie to wpasowac do b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Da sie to wpasowac do b6? Tez tak pomyslalem Troszke rezania będzie ale pewnie przynajmniej nie bedzie walić błędow a ORI to ORI Trzeba sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Da sie to wpasowac do b6? Tez tak pomyslalem Troszke rezania będzie ale pewnie przynajmniej nie bedzie walić błędow a ORI to ORI Trzeba sprawdzić No wlasnie dlatego pisze Sprawdzisz u siebei w b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Sprawdź Sprawdź Bo mnie już denerwują te moje lampki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Grzes kuknij w b6 bo chcialem do mojej b7 wladowac tez takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ORI LEDY juz siedzą w klapie We wszystkich nowych modelach są teraz stosowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi