jockn Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam, planowane było B8 ale dalszy znajomy zdecydował się sprzedać swoją B7 więc poszło do mnie :> Krótki opis: B7 2007 rok, 2,0 TDI 125 KW/170KM Quattro, kolor.....hm ciężko mi go nazwać gdzieś w książce serwisowej było coś w stylu popielato-szary, pakiet fabryczny S-LINE chyba kompletny środek/wew./zew/, felgi 18" wzór RS4, w środku: przyjemnie - dwu kolorowa skóra, podsufitka i słupki ciemne, pełna elektryka...chyba , nagłośnienie bose, w schowku złącze na ipoda/ zamiast zmieniarki, no ogólnie niczego jej nie brakuje Parę fotek poniżej, a środka może później mały update, fotki wnętrza, szału nie robią bo telefonem a i dywaniki nie przyszły jeszcze więc pod nogami brudno Póki co autko w stanie oryginalnym, tak jak wyszło z fabryki, a co do modów to kto wie, coś na pewno trzeba będzie zrobić ale jeszcze nie wiem co :> pozdr
audiomaniak Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 pięknie wygląda, ładny kolorek no i s-line, daj foty wnętrza
jockn Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2011 daj foty wnętrza wrzucę jakieś jak porobię po pracy czyli jednak b7 no tak wyszło, narzeczona nie chciała się zgodzić na b8.....na pewno to znacie "po co? na co? za drogie, wiesz co ja bym za to do domu kupiła?" bardzo ładna dziękuję :> później dorzucę jakieś fotki
turdzi Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 kolor.....hm ciężko mi go nazwać gdzieś w książce serwisowej było coś w stylu popielato-szary piekny chyba jeden z ladniejszych do Audi ,Gratki fajne auto.
Chuck Norris Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Śliczny sedan, ten kolor robiłby jeszcze większą robotę jakbyś poszedł w black pakiet. Wrzuć foty środka . Oby służyła jak najlepiej!
wrclaguna Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Pewnie ze ladniutki S LINE dawaj foty srodka
Trezor Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Bardzo fajnie wygląda. Daj fotki wnętrza.
mgtan Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 kolejny BRD... ile masz nalatane? bardzo ciekawy kolor... nie widziałem jeszcze takiego na żywo na b7... jedynie fotki.
jockn Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 dołożyłem fotki wnętrza ale szały nie robią , na 1 stronie w 1 poście, 167 tys km aktualnie ma przejechane
Ponior Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Środeczek super, nakładki na pedały , i s-line Z wyglądem narazie daj sobie siana, bo jest ok , zacznij modzić silnik
dawid195a Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Graty za s-line zewnętrzny i wewnętrzny :gwizdanie: Jak juz ten wzór fel to jednak poszedłbym w 19' conajmniej. Teraz możesz modzić silnik
Rekomendowane odpowiedzi