sebo1607 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 cena powala,lepiej kupić esowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexoPL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Grill od eski jest , ale w porównaniu do zwykłego jest Grill jest gotowy do przyjęcia siateczki, ale takowej nie ma, nie mogę znaleźć odpowiedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Grill od eski jest , ale w porównaniu do zwykłego jest Grill jest gotowy do przyjęcia siateczki, ale takowej nie ma, nie mogę znaleźć odpowiedniej własnie dlatego mówiłem że ciężko będzie coś odpowiedniego znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutek1957 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A np kratka zderzaka srodkowa z Seata Altei-ta kratka jest duza i jest plaster miodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A np kratka zderzaka srodkowa z Seata Altei-ta kratka jest duza i jest plaster miodu pokaż jakies foto bo nie moge znaleść nigdzie jak ona wygląda. na większości zdjęć nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Grill od eski jest , ale w porównaniu do zwykłego jest Grill jest gotowy do przyjęcia siateczki, ale takowej nie ma, nie mogę znaleźć odpowiedniej Grill od eSy jest dooobryyy! Moim zdaniem lepiej pasuje do zwykłego zderzaka, bo w zasadzie też składa się z listewek. A jak grill jest od RS4 to pasowałoby żeby w zderzaku też były plastry, dla dopełnienia całości A może tylko się czepiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Grill od eski jest , ale w porównaniu do zwykłego jest Grill jest gotowy do przyjęcia siateczki, ale takowej nie ma, nie mogę znaleźć odpowiedniej Grill od eSy jest dooobryyy! Moim zdaniem lepiej pasuje do zwykłego zderzaka, bo w zasadzie też składa się z listewek. A jak grill jest od RS4 to pasowałoby żeby w zderzaku też były plastry, dla dopełnienia całości A może tylko się czepiam plastry w zderzak tez są do zrobienia dośc prosto jesli się znajdzie dobrą siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Grill od eski jest , ale w porównaniu do zwykłego jest Grill jest gotowy do przyjęcia siateczki, ale takowej nie ma, nie mogę znaleźć odpowiedniej Grill od eSy jest dooobryyy! Moim zdaniem lepiej pasuje do zwykłego zderzaka, bo w zasadzie też składa się z listewek. A jak grill jest od RS4 to pasowałoby żeby w zderzaku też były plastry, dla dopełnienia całości A może tylko się czepiam plastry w zderzak tez są do zrobienia dośc prosto jesli się znajdzie dobrą siatkę. Właśnie z tym jest problem, bo patrząc na allegro widzę tylko takie cienkie siatki, a nie ma takiej grubszej, która by ładnie wyglądała. Chyba żeby znaleźć kogoś, kto ma dostęp do takiej maszyny, która potrafi coś takiego wyciąć czy coś. Trzeba by było tylko znać rozmiar tych oczek i grubość siatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarr2 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 mój kolega ma plazmę do cięcia metalu wytnie co tylko chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 trzeba by zwymiarować ori siatke na grilu i znaleść odpowiedni materiał do tego. Najlepsza by była chyba blacha alu o grubości własnie grubości tej siatki ori. Tylko znaleść też blache alu o tej grubości i wielkości będzie ciężko w normalnych pieniądzach. Albo np z ABSu była by lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougarr2 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 myślcie ja postaram się załatwić cięcie plazmą w miarę ludzkiej kwocie ( tylko napewno trzeba bedzie nazbierać chętnych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 z tego i w takiej cenie może by wysło jakby wyciąc w rozsądnych pieniądzach http://www.cyber-fly.pl/produkt-611.html albo z tego http://www.cyber-fly.pl/produkt-614.html tylko jak kolega pisze trzeba by to wycinac i kupowac grupowo to by może koszt był całkiem fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexoPL Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zderzak jest w takich moich planach taż co do komponowania to się nie boję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wystarczy wziąść na wzór od kogoś rs-a grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 wystarczy wziąść na wzór od kogoś rs-a grill tylko żeby znaleść kogos z ORI RS grilem kto zwymiaruje to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 wystarczy wziąść na wzór od kogoś rs-a grill tylko żeby znaleść kogos z ORI RS grilem kto zwymiaruje to dobrze wystarczy wziąść na wzór od kogoś rs-a grill tylko żeby znaleść kogos z ORI RS grilem kto zwymiaruje to dobrze macie gotowca ten Pan ma wymiary bo robil siatke ktora ja mam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=125819.msg1509721#msg1509721 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=125819.msg1502859#msg1502859 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoph Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 http://www.s4sid.pl/media/DIR_123/DIR_31101/44c98c2f744fa00ffff8985ffffffe1.jpg 140 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 http://www.s4sid.pl/media/DIR_123/DIR_31101/44c98c2f744fa00ffff8985ffffffe1.jpg 140 zł ? Przeczytaj cały temat. Ten grill był już wałkowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 mam pytanie, czy do tej podroby z allegro za 140zl podejdzie jakos znaczek quattro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi