Miszka82 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 no to drugi dzień samotnej opieki na Wiktorem czas zacząć :> piwko już pije ? się lepiej zapytaj jakie jest jego ulubione
diman Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 no to drugi dzień samotnej opieki na Wiktorem czas zacząć :> to mówisz terrorysta nie jest taki zły ano nie zmienił się no to drugi dzień samotnej opieki na Wiktorem czas zacząć :> piwko już pije ? na razie podaje mu na łyżeczce i żłopie aż miło no to drugi dzień samotnej opieki na Wiktorem czas zacząć :> piwko już pije ? się lepiej zapytaj jakie jest jego ulubione na razie redsik lajtowo [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 13:55_________________________________________________trzeci dzień samotnego tatusiowania czas zacząć nawet mi to idzie szkoda tylko że się robi tak zimno mniej spacerów już będzie a takie fajne mamy na placu zabaw się spotyka
stanley Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Diman rozwaliłeś mnie :polew: ja dzisiaj byłem z mała na chwile w robocie, pierwszy raz tak dobrze zrobiłem dziewczyną w pracy, no i znowu 4 ciocie więcej
A-rek Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Artur już wiem jak będziemy spędzać przyszłoroczne spoty
diman Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Diman rozwaliłeś mnie :polew: stary obczaiłem fajny plac zabaw dużo mam siedzi [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 17:03_________________________________________________ Diman rozwaliłeś mnie :polew: ja dzisiaj byłem z mała na chwile w robocie, pierwszy raz tak dobrze zrobiłem dziewczyną w pracy, no i znowu 4 ciocie więcej no a muszę przyznać ciocie fajne w tej robocie masz
Arturoo Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Muszę zawczasu namierzyć u mnie tego typu skupiska młodych mam
diman Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Muszę zawczasu namierzyć u mnie tego typu skupiska młodych mam obczaj sobie bo się przyda one są skore do różnorakiej pomocy :kox:
Arturoo Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 nie potrzebnie się tak długo zastanawiałem nad wybraniem najlepszej pory na dziecko :decayed:
Adrenalina Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Muszę zawczasu namierzyć u mnie tego typu skupiska młodych mam obczaj sobie bo się przyda one są skore do różnorakiej pomocy :kox: :doh1: boszszszz, widzisz i nie grzmisz... :polew:
stanley Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2011, 10:03_________________________________________________moja Kasia padła zaraz po mnie jak jej to przeczytałem
Bulik Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: to zalezy jaki bedzie egzorcysta :polew:
hubtychy Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 dzisiaj wypędzamy z małej szatana ciekawe jak głośno będzie krzyczeć w kościele :gwizdanie: To nie będzie krzyk tylko dziecięcy śpiew liturgiczny
Rekomendowane odpowiedzi