armando Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 heh najlepszy jest tekst co to za termometr
Kędzior Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 heh najlepszy jest tekst co to za termometr tak mi sie jakos skojarzylo
A-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Stanley i jak tam u ciebie :?: jest już co
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Stanley i jak tam u ciebie :?: jest już co czekam mogła by już przyjść na ten świat
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Stanley i jak tam u ciebie :?: jest już co czekam mogła by już przyjść na ten świat a tym bardziej, że smaki są :kox:
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Stanley i jak tam u ciebie :?: jest już co czekam mogła by już przyjść na ten świat a tym bardziej, że smaki są :kox: o smakach to już nawet nie wspominam :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 mogła by już przyjść na ten świat no ja też bym już chciał
hornet Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Moja ma już humory......krew mnie czasami zalewa
stanley Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Moja ma już humory......krew mnie czasami zalewa tak sobie tylko wmawia, pokaż, że jesteś twardy
hornet Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie uginam się Ja z terrorystami nie negocjuję :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Moja ma już humory......krew mnie czasami zalewa Nie daj się.Humory humorami ale bez przesady
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie uginam się Ja z terrorystami nie negocjuję :gwizdanie: dziabnij sobie mala malpeczke po kryjomu to bedziesz bardziej wytrzymaly na jej humory
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie uginam się Ja z terrorystami nie negocjuję :gwizdanie: dziabnij sobie mala malpeczke po kryjomu to bedziesz bardziej wytrzymaly na jej humory całe życie na bani BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie uginam się Ja z terrorystami nie negocjuję :gwizdanie: dziabnij sobie mala malpeczke po kryjomu to bedziesz bardziej wytrzymaly na jej humory całe życie na bani BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko zwariowała niech się nie wygłupia :polew:
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie uginam się Ja z terrorystami nie negocjuję :gwizdanie: dziabnij sobie mala malpeczke po kryjomu to bedziesz bardziej wytrzymaly na jej humory całe życie na bani BTW moja też już coraz silniej usiłuje mi przekazać, że czas na dziecko :polew: To nie ma co czekać tylko brać się do roboty A później pochwalić się swoim termometrem
hornet Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie uginam się Ja z terrorystami nie negocjuję :gwizdanie: dziabnij sobie mala malpeczke po kryjomu to bedziesz bardziej wytrzymaly na jej humory Ja nie muszę pić gdzieś w zakamarkach.... Jak mniemam słowem klucz teraz w wątku będzie termometr :polew:
hubtychy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no i dalej czekam Spokojnie jeszcze zdążysz zatęsknić za przespanymi w spokoju nockami
Rekomendowane odpowiedzi