wesz82 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Z ogłoszenia w gazecie:" poszukuje pana z ktorym dnia ....... oglądałam na promenadzie w ..... zachód słońca. Okazuje się że nie tylko słońce zaszło. ..." Pewnie dla alimentów te poszukiwania:polew:
stanley Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Moje dwa Bąble, pokażcie co tam macie
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 To moich razy dwa https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31/1502833_332631436875086_565676716_o.jpg wyjadacz
wesz82 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 To moich razy dwa https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31/1502833_332631436875086_565676716_o.jpg wyjadacz Fakt:wink: Tomasz jak ogarniasz taką watahę bo ja z jedną czasem nie daje rady:facepalm: Oto moje dwa maleństwa: Starsza urwis: Młodsza na razie spokojna:decayed::
Miszka82 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2014 Moje dwa Bąble, pokażcie co tam macie http://s4.ifotos.pl/img/DSC0555JP_epwxnnr.JPGhttp://s6.ifotos.pl/img/DSC0024JP_epwxnnn.JPG młody podobny do Maliniaka z 40 latka
tomaszstn Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tomasz jak ogarniasz taką watahę bo ja z jedną czasem nie daje rady:facepalm: Jakoś muszę dać radę ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- Fajne bączki
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 moja mała dziś skończyła 6 miesięcy, a ja się czuję jakby była ze mną od zawsze
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 moja mała dziś skończyła 6 miesięcy, a ja się czuję jakby była ze mną od zawsze ......też mam tak ,że mógłbym za nią w łogiyń iść
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 moja mała dziś skończyła 6 miesięcy, a ja się czuję jakby była ze mną od zawsze ......też mam tak ,że mógłbym za nią w łogiyń iść i kunie kraść oczywiście do Audi
Arturoo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 obojętnie gdzie by te rumaki szły
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2014 a więc tak sprawa wygląda następująco: na początku usypialiśmy mała na zmianę no powiedzmy 70% mama 30% tata od dłuższego czasu zajmowała się tym tylko mama...no i pojawił się mały problem bo od kilku dni to ja staram się uspać małą ale z rezultatem takim, że mała zaczyna płakać i do momentu jak przyjdzie mama jest larmo - nie pomaga nic jak ogarnąć ten temat żeby też stary mógł uspać małą ps. tak wiem nie powinienem się tak dawać dymać tylko walić browar/gorzałę przed laptopem na forum, a matka powinna usypiać
tomaszstn Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Powiem Ci że jeśli chodzi o mieszkanie to ja tylko usypiam swojego małego w wózku, na dworze nie ma problemu, od początku ja usypiałem ale jak jest moja to tylko cycek się liczy ale mój trochę starszy
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 a więc tak sprawa wygląda następująco:na początku usypialiśmy mała na zmianę no powiedzmy 70% mama 30% tata od dłuższego czasu zajmowała się tym tylko mama...no i pojawił się mały problem bo od kilku dni to ja staram się uspać małą ale z rezultatem takim, że mała zaczyna płakać i do momentu jak przyjdzie mama jest larmo - nie pomaga nic jak ogarnąć ten temat żeby też stary mógł uspać małą ps. tak wiem nie powinienem się tak dawać dymać tylko walić browar/gorzałę przed laptopem na forum, a matka powinna usypiać pozostaje walczyć i próbować, za kilka dni może jej się całkiem odmienić a najlepiej próbuj jak Mała jest już mocno zmęczona
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2014 chodzi o wieczorne usypianie,w ciągu dnia w domu i na spacerze nie ma problemu, wjeżdżam na off road i mała po max 2 min od wyjścia z domu zasypia
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 no babki zawsze mają przewagę.....cycki....... u nas jedynie to ,że dotyk/przytulanie/zapach/nucenie jakiejś kołysanki..........
tomaszstn Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Wieczorem to tylko cycek, bez dwóch zdań
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2014 a więc tak sprawa wygląda następująco:na początku usypialiśmy mała na zmianę no powiedzmy 70% mama 30% tata od dłuższego czasu zajmowała się tym tylko mama...no i pojawił się mały problem bo od kilku dni to ja staram się uspać małą ale z rezultatem takim, że mała zaczyna płakać i do momentu jak przyjdzie mama jest larmo - nie pomaga nic jak ogarnąć ten temat żeby też stary mógł uspać małą ps. tak wiem nie powinienem się tak dawać dymać tylko walić browar/gorzałę przed laptopem na forum, a matka powinna usypiać pozostaje walczyć i próbować, za kilka dni może jej się całkiem odmienić a najlepiej próbuj jak Mała jest już mocno zmęczona był etap że małą odkładaliśmy do łóżka i sama zasypiała było też tak, że nocki całe spała ostatnio całe nocie się wierci i marudzi w śnie ( ale się nie budzi) nie ma lekko z tymi brzdącami
Rekomendowane odpowiedzi