cocoo24 Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 delikatną, przysiady, podskoki, kręcenie kolanami gdy stopy są w miejscu, noga do nogi w biegu bokiem,przeplatanka, sam sobie musisz dobrać ćwiczenia jakie Ci pasują
adamooo Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 na rozgrzewkę seta vódki popić drugą setą i się biega.. 3min /1km
domjenick Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 na rozgrzewkę seta vódki popić drugą setą i się biega.. 3min /1km :grin::grin:
domjenick Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 ...zlekceważona kontuzja się pogłębiła i nie mogę biegać... ---------- Post dopisany at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ---------- a może zrobimy sobie "klubowe" bieganie w listopadzie? cel jakiś, np 10km tygodniowo?
cocoo24 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 ...zlekceważona kontuzja się pogłębiła i nie mogę biegać...---------- Post dopisany at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ---------- a może zrobimy sobie "klubowe" bieganie w listopadzie? cel jakiś, np 10km tygodniowo? jestem za
domjenick Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 no to jest nas już dwóch:decayed:
adamooo Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 klubowe tzn ? spot na forum ..do biegu, gotowi , START - i wybiegamy z domu..siekamy 10km i kto pierwszy skończy loguje się na forum i się chwalimy jakie czasy?
frajdej89 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 chłopaki, jak ja mam codziennie trasę 2,4km to łapię sie na to klubowe bieganie? Tylko tygodniowo wychodzi mi 12km plus to co biegam jeszcze sam:P
cocoo24 Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 jak zrobisz dystans 10 km to sie nadajesz
pawel1380 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Zwichnałem nogę w górach 2 tyg temu i d*pa blada.Niby juz nie boli ale to czwarty raz ta sama(stara prawda że jak raz zwichniesz to później jest słabsza i łatwiej o kolejne zwichnięcie) Sam nie wiem ile pauzować żeby to się dobrze wygoiło(choć przy dłuższym bieganiu ta noga i wcześniej czasen pobolewała).
adamooo Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Uwaga! TVN - Reportaże - Bieganie: moda czy pasja?
domjenick Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 klubowe tzn ? spot na forum ..do biegu, gotowi , START - i wybiegamy z domu..siekamy 10km i kto pierwszy skończy loguje się na forum i się chwalimy jakie czasy? chodziło mi bardziej o bieganie z jakimś trackerem, żeby nie robić wajchy ja biegam z endomondo-tam można zrobić jakiś bieg
Sqizzy Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Jak tam u was z chęciami do biegów w taką pogodę? Wczoraj wieczorem z racji tego że moja trasa którą biegam jest rzadko uczęszczana przez ludzi i zapewne wczoraj nie była odśnieżona, biegałem chodnikiem przy jednej z większych ulic w moim mieście. Podczas biegu mijałem się z patrolem policji i jak się mijaliśmy to jakoś dziwnie się na mnie patrzyli , a jak się minęliśmy to jeden odpalił do drugiego "no popier***lony jakiś"
cocoo24 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 klubowe tzn ? spot na forum ..do biegu, gotowi , START - i wybiegamy z domu..siekamy 10km i kto pierwszy skończy loguje się na forum i się chwalimy jakie czasy? chodziło mi bardziej o bieganie z jakimś trackerem, żeby nie robić wajchy ja biegam z endomondo-tam można zrobić jakiś bieg ciezej wyjśc, ale lepiej sie biega bo chłodzeni ejest. Ja tam cały rok biegam do -8 bez wiatru do -10 i jest ok ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:57 ---------- a głównymi ulicami nielubie, bo mam wiksy jak mnie auta mijają,
domjenick Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 ja też nie lubię po mieście biegać z dwóch powodów: pierwszy to światła, przechodnie, auta itp-dla mnie za ciasno, z resztą raz przebiegając przez ulicę, mało pod jakiegoś Landrovera nie wpadłem, bo nie zauważyłem świateł, jak wybiegałem z ciemnej uliczki:shock3: drugi powód to jakieś dziwne uczucie, że wszyscy na mnie patrzą, a biegnąc za miasto-jestem anonimowy... i tu jest potwierdzenie, z\e nie tylko ja mam takie odczucia... mijałem się z patrolem policji i jak się mijaliśmy to jakoś dziwnie się na mnie patrzyli , a jak się minęliśmy to jeden odpalił do drugiego "no popier***lony jakiś" ---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Zbyszek, masz konto na Endomondo?
cocoo24 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 mam mój nick taki sam jak na forum, mam około 90km w tym miechu
domjenick Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 http://a4-klub.pl/sport-hobby-rozrywka-relaks-138/chetny-rywalizacji-249986/#post3098489 no to zapraszam do zabawy:wink:
Korzeń Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Kurcze meldujcie się kto kim jest na Endomondo Ja tutaj Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports
Rekomendowane odpowiedzi