MARCIN607 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Tak tak. Będę wdzieczny. Jakbyś widział ręczny pod ten tunel też możesz dać znać :-)
Piotrek81 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Tak tak. Będę wdzieczny. Jakbyś widział ręczny pod ten tunel też możesz dać znać :-) znam temat,tez to przerabialem:grin: ---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- ooo kropek mógłbyś zerknać czy ten materiał w tunelu ma jakiś nr?? 8e0863301d 4pk
MARCIN607 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Nie jest lekko. Szukam już.z. Pół roku i nic. A ten Twój dealer od recaro nie ma czasem??
Piotrek81 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Nie jest lekko. Szukam już.z. Pół roku i nic. A ten Twój dealer od recaro nie ma czasem??ale co ci trzeba,reczny czy cos jesCze..
mastapi Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Pieknie tam za wielka wodą dłubiecie panie kolego , gratuluje
MARCIN607 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Nie jest lekko. Szukam już.z. Pół roku i nic. A ten Twój dealer od recaro nie ma czasem??ale co ci trzeba,reczny czy cos jesCze.. Ręczny bo tunel kpl mam. Znaczy tą zaślepkę zaraz kupię
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 ogulnie tunel fajna sprawa,a co do klawisza cd/sd, to na usa chyba tylko takie wychodzily, Dokładnie jak mówisz w USA tak jest
Piotrek81 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Pieknie tam za wielka wodą dłubiecie panie kolego , gratuluje dzieki,cos sie tam powoli modzi:grin:
tomekhxc Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 ogulnie tunel fajna sprawa,a co do klawisza cd/sd, to na usa chyba tylko takie wychodzily, Dokładnie jak mówisz w USA tak jest no nie wiem moja a4 przyleciala z juesej juz miala cd/tv
Piotrek81 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Opublikowano 6 Marca 2014 ogulnie tunel fajna sprawa,a co do klawisza cd/sd, to na usa chyba tylko takie wychodzily, Dokładnie jak mówisz w USA tak jest no nie wiem moja a4 przyleciala z juesej juz miala cd/tv widzialem tez kilka sztuk na ebay,z cd/tv moze masz kupiona osobno,na jakis aukcji np;w europie ---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- ogulnie tunel fajna sprawa,a co do klawisza cd/sd, to na usa chyba tylko takie wychodzily, Dokładnie jak mówisz w USA tak jest no nie wiem moja a4 przyleciala z juesej juz miala cd/tv widzialem tez kilka sztuk na ebay,z cd/tv moze masz kupiona osobno,na jakis aukcji np;w europie a stacje radiowe,dzialaja ci dobrze,bo w usa jest inny zakres fal,idzie nieparzyscie np;103,5 a nastepnie 103,7:wink:
tomekhxc Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 no dzialaja no chyba ze faktycznie tak jak mowisz ktos dolozyl jakas eu
Piotrek81 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 kilka nowych gratow czeka na montaz;) roleta elektryczna zegary s4 kluczyk b7
Piotrek81 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 zegary zamontowane:decayed:,kurde ciezko oko oderwac,roznica miedzy czerwonymi a kolorowymi...kosmos:banan: nawi miedzy zegarami,nigdy tego nie mialem:facepalm:,teraz mam,kumaty mechanior.. ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- zegary zamontowane:decayed:,kurde ciezko oko oderwac,roznica miedzy czerwonymi a kolorowymi...kosmos:banan:nawi miedzy zegarami,nigdy tego nie mialem:facepalm:,teraz mam,kumaty mechanior.. http://s16.postimg.org/f7jjeqv1x/20140504_211239_LLS.jpg ps; wiem,przebieg magiczny,ale realny:grin:auto prawie od nowosci ze mna,takze...
andr3i Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 zegary esowe piekne navi tez fajna sprawa a wiadomo na kolorze to wyglada super caly czas do przodu Piotrek przebieg niziutki, tez taki mialem niedawno
Piotrek81 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 zegary esowe piekne navi tez fajna sprawa a wiadomo na kolorze to wyglada super caly czas do przodu Piotrek przebieg niziutki, tez taki mialem niedawno A gdzie to do konca... ---------- Post dopisany 19-05-2014 at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2014 at 11:02 ---------- no i kolejny modzik,ktory cieszy oko,zamontowany:banan:
jozek726 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Fajny bajer taka roletka, szkoda że nie mam sedana bo bym to też dopisał do mojej listy
Piotrek81 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 No powiem ci, ze jestem zaskoczony, boczne roletki I tyl,naprawde robia robote w wysokich temperaturach, dzisiaj mialem okazje tego doswiadczyc, jeszcze nie mam szyb przyciemnionych, to na prawde duzo daje:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi