adamooo Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 oniak pochwal się nowymi tablicami.. WO FJUT
poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 oniak pochwal się nowymi tablicami.. WO FJUT :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :tonguemad: :tonguemad: :tonguemad: :boobs: :boobs: :boobs: :boobs: :banan: :banan: :banan: jeżeli to prawda...to szacuneczek i nie mam pytań
ono Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Hmmm to nastepne autko ford ? naughty Do zabawy idealne Nie no z fiutem wkręcałem hyhyh
poziek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Hmmm to nastepne autko ford ? naughty Do zabawy idealne Nie no z fiutem wkręcałem hyhyh A ja łyknąłem te scieme od Adasia jak młody pelikan...
Aydaho Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Oniak kiedy pokaz tego amerykańca ... na spoty nie przyjeżdzasz, wstydzisz się już marki
ono Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A jak spalanie ? W normie . Wpadne chyba we wtorek na spocik
adamooo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 dzisiaj widziałem na żywca.. :kox: silniczek gitarka..prawie jak mój..
krzyniek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 dzisiaj widziałem na żywca.. :kox: silniczek gitarka..prawie jak mój.. prawie .... robi różnicę :gwizdanie: z tą prędkością to nie przesadzajcie, swego czasu to prawie w polonezie licznik się zamykało a wrażenia z jazdy bezcenne
Lukas Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wczoraj mialem przyjemnosc z Wiciem zaprzyjaznic sie z FORDEM i dzwiek powala na kolana a jak piknie sie zbiera i d*pa rzuca Adaś chyba musisz sie udac do laryngologa bo ci sie słuch zepsuł od jezdzenia ta swoja kosiareczka
wit.s Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wczoraj mialem przyjemnosc z Wiciem zaprzyjaznic sie z FORDEM i dzwiek powala na kolana a jak piknie sie zbiera i pupa rzuca Adaś chyba musisz sie udac do laryngologa bo ci sie słuch zepsuł od jezdzenia ta swoja kosiareczka Oj, tak. majtki musiałem od oniaka, na zmianę pożyczać
miron78 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Oniak przyjedź nim na letni a dziewczyny podjadą Twoją B7 - ja też chce oblukać forda Onia być kolegą - ja dla Was specjalnie na letni Hummera targałem ze sobą
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dzis macalem, siedzialem, zmienialem biegi na postoju Nawet odbylem krotka przejazdzke na siedzisku pasazera Dzwiek silnika sieje rozpie*dol !
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Oniak nie mogłeś nim wpaść na spota 3 tyg temu?
poziek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Oniak nie mogłeś nim wpaść na spota 3 tyg temu? Jeszcze wtedy go nie miał
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no jak nie miał jak ten temat jest od początku lutego
poziek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no jak nie miał jak ten temat jest od początku lutego w aktywnym posiadaniu... czyli nie było go w Wawie jeszcze Tszczeniosławie
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no jak nie miał jak ten temat jest od początku lutego w aktywnym posiadaniu... czyli nie było go w Wawie jeszcze Tszczeniosławie aha , kumam :th: dzienki Mihaó
T-żółw Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dzis macalem, siedzialem, zmienialem biegi na postoju Nawet odbylem krotka przejazdzke na siedzisku pasazera Dzwiek silnika sieje rozpie*dol ! potwierdzam - przetestowane na własnej skórze :drool: lata bokami, spod maski idzie burza z piorunami :evil: sprzet gra chyba lepiej niż moje bose :gwizdanie:
ono Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Panie i panowie nareszcie jest dostępny nowy model kit kompresora do Bullitta 2008 Zamawiamy .... sie będzie działo fiu fiuuuu :th:
Rekomendowane odpowiedzi