Nowak_zg Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Ono to teraz masz 2 bullitty i z tego co widzialem to ten nowy jest na sprzedaz na allegro ?
michu93 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 kiedyś miałem okazje się zamienić na ten samochód... zrezygnowałem... nie wiem czemu
Cristoforo Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 kiedyś miałem okazje się zamienić na ten samochód... zrezygnowałem... nie wiem czemu my też nie wiemy dlaczego
michu93 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 nie no poprostu wtedy bylo inaczej, wolałem świeże auta...
Cristoforo Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 ja lubie kultowe auta a zwłaszcza made in USA
T-żółw Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 i z tego co widzialem to ten nowy jest na sprzedaz na allegro ? to już nieaktualne zielony rupieć
ono Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 Ono to teraz masz 2 bullitty i z tego co widzialem to ten nowy jest na sprzedaz na allegro ? Już nie jest ,znowu sie zakochałem i teraz to chyba poważny związek Bull 65 jest mojego starego ,a nowy mój zielony rupieć kox Żeby Audi tak wyglądało za 40 lat Niesamowite jest to że w nim wszystko działa ,każdy guziczek każda lampeczka i wszystko jest ORI , masakra
T-żółw Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 potrzymam swoje B5 do końca to zobaczymy sąsiad lepiej napisz jak sie jedzie zielonym staruszkiem
Flyer Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Stary we wtorek jeseś staruszkiem!!! No włacha!!!
ono Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 sąsiad lepiej napisz jak sie jedzie zielonym staruszkiem Żółwik ciężko to opisać,wpadnę to polatamy .Przepiękny dźwięk silnika ,klasyczna nie równa praca na wolnych obrotach(w nowych mustangach montuje sie specjalne wałki żeby uzyskać taki efekt),dłuuuugie biegi ,zero cyfrowych guzików ,wyświetlaczy,czujników i innych gówien ,wszystko czysta elektryka i mechanika idealnie dopracowana ,zero udającego metal plastiku itd .Wszystko to daje niesamowite wrażenia z jazdy. Norbi nie da sie , trzeba zrobić papiery ,zarejestrować na żółte tablice , ale jak tylko wszystko będzie na pewno wpadnę
truckmaniac Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 .Przepiękny dźwięk silnika ,klasyczna nie równa praca na wolnych obrotach(w nowych mustangach montuje sie specjalne wałki żeby uzyskać taki efekt),dłuuuugie biegi ,zero cyfrowych guzików ,wyświetlaczy,czujników i innych gówien ,wszystko czysta elektryka i mechanika idealnie dopracowana ,zero udającego metal plastiku itd .Wszystko to daje niesamowite wrażenia z jazdy. A nie mówiłem Ci?? To jest prawdziwy KOX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na obiecane focidła, bo na tych nic nie widać
Aydaho Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 piękny... rozchorowałem się z zazdrości na sam widok
rafalekx Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 To może uzupełnisz rodzinkę i dokupisz '67 Shelby gt 500 Eleanor i '08 Shelby gt 500 :gwizdanie: mega kozak super wykurwistoza
Buszek Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 bryka kozak w Egu jeżdżą 2 mustangi jednego typa koleś ma firmę ASJ i sprowadza sprzęt z USA więc jak coś wal do niego nie pamiętam tylko jakie ale jeden taki bordo a drugi czarny z białymi dwoma pasami
ono Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 To łoniaka ? Niestety nie, ale też za***isty Musze gdzieś poczytać jak sie napisy na oponach maluje ,może by fajnie wyglądało .
Rekomendowane odpowiedzi