fahrenheit Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 W1 EJSKI W1 ELGUS W4 LENIE W1 EPRZ W1 SKACZ W0 MEN
Gość gugas Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Nie wiem czy wiecie aleeee , żeby dostać W1 EJSKI, to ktoś musiałby wcześniej kupić W0 EJSKI :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Kuwa o czym wy tu gadacie , ludzie . miałeś rację kiedyś, żeby nie pisać o tym aucie... od razu zacznie się... przypominam, że ono zadał konkretne pytanie, po cholere te wszystkie blachy. Jak będzie miał taki problem to Was pewno o to zapyta...
ono Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Znalazłem już fajny kompresor , szukałem gotowego Kita żeby za dużo nie rezać i ten wydaje sie oki http://store.roushperformance.com/detail.aspx?ID=1
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 dawaj do KRAKOWA K0 ZAK K0 CHAS K0 X K0 TLET K0 MUCH :decayed:
Nowak_zg Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Znalazłem już fajny kompresor , szukałem gotowego Kita żeby za dużo nie rezać i ten wydaje sie oki http://store.roushperformance.com/detail.aspx?ID=1 kupujesz go ? czy narazie myslisz i szukasz dalej ? masz jakies okreslone w glowie mody juz ? domyslam sie ze kultowego body nie zmienisz ? felgi zostaja ori ? jakas planowana moc ?
ono Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Opublikowano 6 Lutego 2008 Jeszcze szukam , ale wiem że ta firma jest jedną z naj do Forda , wiem że z tego motorka można zrobić dużo więcej ale wole sprawdzone rozwiązania i zero komplikacji . Z wyglądu nic nie zmieniam .
ykk Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Szkoda ze juz zajete.. :wallbash: :polew:
poziek Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Szkoda ze juz zajete.. :wallbash: :polew: jejejjejejeuuuuuu :D: ja chciałem takie !!!!!!!! :evil:
ono Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 Nareszcie Bryka w poniedziałek przypływa do Gdyni , w przyszłym tygodniu będzie w wawie , kox . Odrazu porobie fotki
alvaro Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 ono jedziesz po nią osobiście czy ktoś leci auto pomocą ?? może mini spocik ??
Rekomendowane odpowiedzi