Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHL] Małe co nie co.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie róbcie OT.

Opublikowano

To trzeba pokazać swiatu

c3ebd079f1770c34.jpg

made by styliści kupa.eu :decayed:

Opublikowano

To trzeba pokazać swiatu

c3ebd079f1770c34.jpg

made by styliści kupa.eu :decayed:

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Jedyna opcja dla B5 zamiast serii to grill od eSy lub RS. Nic więcej.

Opublikowano

A mam w pupie tą krytykę waszą. mam zamiar kupić jakąś starą maskę pasować ten grill w nią i zobaczyć jak to bd się prezentować. Nikt z was takiego miksu nie widział na własne oczka (na żywo), a krytyka leci całą linią.

Dziękuję.

Opublikowano

A mam w pupie tą krytykę waszą. mam zamiar kupić jakąś starą maskę pasować ten grill w nią i zobaczyć jak to bd się prezentować. Nikt z was takiego miksu nie widział na własne oczka (na żywo), a krytyka leci całą linią.

Dziękuję.

Pytasz o opinię, a potem się denerwujesz, że jest krytyka. To po co pytasz?

Opublikowano

Dziękuję.

to nie widzisz na fotce od Kowiego że z d*py :wallbash:

samokrytyki trochę :gwizdanie:

a tą kasę to lepiej w browara zainwestuj, przynajmniej będzie pożytek w upalne dni dla ostudzenia pragnienia i chorych myśli :wink4:

Opublikowano

Nexo pertol takie rzeźby lepiej na koło zbieraj jakieś :wink4:

Opublikowano

Dziękuję.

Nie ma co się denerwować koledzy dobrze radzą, Audi a4 b5 choć już sporo lat temu zaczęto ją klepać ma coś w sobie że nie wygląda przestarzałe na ulicy. Po co psuć coś co znakomicie udało się inżynierom w fabryce i przetrwało próbę czasu, taka rzeźba zawsze oszpeci auto niestety :confused4:

Opublikowano

Na kółko już mam tylko kółka szukam :decayed:

Ja się nie denerwuje xD

PS jestem apstynentem :decayed:

Opublikowano

hubipl9 widziałem na żywo wiesz ze to jest naprawdę fajnie poskładane fajny motor tylko wnętrze ogarnąć i replika zajefajna . Cena dobra jakbym miał luźną kasę to by mogło być ciekawie. 100 udana ale ta B5 Kowi87 sory ale trochę mi 80b4 zaleciało może ten :beer1: mi zaszkodził

Opublikowano

O co kaman z hubipl9?

Opublikowano

Ten grill w ogóle nie wygląda kolego - rzeźba maski + lakierowanie + robocizna za takie rezanie = kwota za jaką kupiłbyś grill od RSa, a ten robi niesamowitą robotę, uwierz. Zauważyłem, że na XXX.eu mają dość dziwne poczucie gustu...

Opublikowano

hubipl9 widziałem na żywo wiesz ze to jest naprawdę fajnie poskładane fajny motor tylko wnętrze ogarnąć i replika zajefajna . Cena dobra jakbym miał luźną kasę to by mogło być ciekawie. 100 udana ale ta B5 Kowi87 sory ale trochę mi 80b4 zaleciało może ten :beer1: mi zaszkodził

Może i jest w miarę poskładane ale stylistycznie nie spójne moim zdaniem. Jedne elementy wyglądają nowocześnie a inne archaicznie np. klamki. Te zapinki na masce też pasują tam jak świni siodło. Mi się nie podoba.

Dobrze zrobiona przeróbka, która nie wygląda jak karykatura jest tutaj http://autokult.pl/2011/05/23/audi-doczeka-sie-vana

Wracając do tematu grilla B6 do B5 to odradzam Ci NexoPL odradzam taką modyfikację. Szkoda pracy. Szkoda pieniędzy. Szkoda maski. Nie podoba Ci się ori grill?

Opublikowano

popieram przedmówcę :thumbdown: kup porządny grill b5

A zapinki są w stylu tego grilla b6 na b5

:)

Opublikowano

A tak troche z innej beczki-jest jakas ori kratka srodkowa z chromem,ktora w miare pasuje do B5?

Opublikowano

Nie ma ori kratki środkowej z chromem do B5. Czy to w zwykłym zderzaku, eSowym, lub RSowym. Chromu brak. I dobrze :tongue4:

Opublikowano

Dobra nawracam się :decayed: 3 strony pitolenia o tym samym przekonały mnie.

Zajmijmy się więc grillem RS4.

http://allegro.pl/hit-przepiekny-oryg-grill-atrapa-audi-rs4-a4-b5-i1694207562.html

cena atrapy 590zł.

A może by tak samemu wyrezać taki grill?

Na alledrogo mamy coś look like this:

http://allegro.pl/czarna-siatka-alu-tuningowa-25x100-cm-duzy-romb-i1688366812.html

Może nie będzie wyglądało to jak oryginał, ale jakby się lepiej postarać to może by to miało jakiś smaczek z RS4.

No więc proszę o opinie.