jedrekx Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 mam nadzieję że o to chodziło:hi:[ATTACH=CONFIG]557[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]558[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]559[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]560[/ATTACH] dzięki mistrzu! trzeba sprzedać S5 i polować
Patryś Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Gdybyś miał je w 18 to już bym je brał bo szukam takich ahhh
jedrekx Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 Gdybyś miał je w 18 to już bym je brał bo szukam takich ahhh ja mam ORI
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Jedrek to Forum A3 to jakies nieporozumienie Napisałem w.in. w twoim poscie , kilka zapytań w DZIALE WARSZTAT( Wczesniej musi MOD ZAAKCEPTOWAC ) i wszystko uznali jako spam i Nie ma co sie dziwic ze jest tam tak mało postow .
jedrekx Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Opublikowano 25 Listopada 2013 no niestety.. forum A4 dużo bardziej przyjazne. ja się na A3 przestałem odzywać, nie ma sensu. jest kilku naprawdę sympatycznych i rzeczowych użytkowników, ale.. no brakuje sporo do poziomu naszego forum. btw. mojej spodobały się ciemne rotory. i bądź tu człowieku mądry jak Jej powiedziałem jaka cena to już jej entuzjazm opadł co do zmiany felg
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 No tak A4 jest nie do pobicia Dalej nie kumam Forum A3 chcac zapytac sie o roznice ( lusterka zewnetrzne ilosc PIN ) w kablach to post uznali jako SPAM
jedrekx Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Opublikowano 25 Listopada 2013 pisz do użytkownika czaro10, jest oblatany w temacie 8P
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 pisz do użytkownika czaro10, jest oblatany w temacie 8P ok
miron78 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 no niestety.. forum A4 dużo bardziej przyjazne. ja się na A3 przestałem odzywać, nie ma sensu. jest kilku naprawdę sympatycznych i rzeczowych użytkowników, ale.. no brakuje sporo do poziomu naszego forum.btw. mojej spodobały się ciemne rotory. i bądź tu człowieku mądry jak Jej powiedziałem jaka cena to już jej entuzjazm opadł co do zmiany felg to bierz moje ciemne w dobrej cenie
trepek Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 To co ja mam powiedzieć ze swoim ulepem... A co ja mam powiedziec, jak mi w VINie nic nie pisze, ze mam climatronik? :-)
jedrekx Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Opublikowano 25 Listopada 2013 no niestety.. forum A4 dużo bardziej przyjazne. ja się na A3 przestałem odzywać, nie ma sensu. jest kilku naprawdę sympatycznych i rzeczowych użytkowników, ale.. no brakuje sporo do poziomu naszego forum.btw. mojej spodobały się ciemne rotory. i bądź tu człowieku mądry jak Jej powiedziałem jaka cena to już jej entuzjazm opadł co do zmiany felg to bierz moje ciemne w dobrej cenie o cal za duże
miron78 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 na zimę tak ale na lato idealne
Młody_drog Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 no niestety.. forum A4 dużo bardziej przyjazne. ja się na A3 przestałem odzywać, nie ma sensu. jest kilku naprawdę sympatycznych i rzeczowych użytkowników, ale.. no brakuje sporo do poziomu naszego forum.btw. mojej spodobały się ciemne rotory. i bądź tu człowieku mądry jak Jej powiedziałem jaka cena to już jej entuzjazm opadł co do zmiany felg to bierz moje ciemne w dobrej cenie o cal za duży No nie mow ze Ci tak Natalia mowi bo nie uwierze :decayed: Jakie za duze, bier 20 zoll, lekko zglebisz i bedzie cudo!
jedrekx Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie mam opon do 20tek, a szkoda mi tych moich sprzedawac.. i Mirona Et nie bardzo pasuje do a5. Natalii ostatnio w koncu sie a5 spodobalo.. zwlaszcza jak je prowadzi Wysłane z Audi
Arturoo Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 no niestety.. forum A4 dużo bardziej przyjazne. ja się na A3 przestałem odzywać, nie ma sensu. jest kilku naprawdę sympatycznych i rzeczowych użytkowników, ale.. no brakuje sporo do poziomu naszego forum.btw. mojej spodobały się ciemne rotory. i bądź tu człowieku mądry jak Jej powiedziałem jaka cena to już jej entuzjazm opadł co do zmiany felg to bierz moje ciemne w dobrej cenie o cal za duży No nie mow ze Ci tak Natalia mowi bo nie uwierze :decayed: Jakie za duze, bier 20 zoll, lekko zglebisz i bedzie cudo! wysłane z one v
srb38vx Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 btw. mojej spodobały się ciemne rotory. i bądź tu człowieku mądry jak Jej powiedziałem jaka cena to już jej entuzjazm opadł co do zmiany felg :polew: jeszcze zmieniaj ,bo jak ci ringa na palec założy to w kapsach cały czas zamiast pieniędzy przeciąg :grin:
jedrekx Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 najpierw musi się znaleźć konkretny kupiec na S5tki.. bo za 2500 to ja ich nie oddam tak, jak niektórzy myśleli.. Andrzej, do obrączkowania jeszcze czas ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:44 ---------- no niestety.. forum A4 dużo bardziej przyjazne. ja się na A3 przestałem odzywać, nie ma sensu. jest kilku naprawdę sympatycznych i rzeczowych użytkowników, ale.. no brakuje sporo do poziomu naszego forum.btw. mojej spodobały się ciemne rotory. i bądź tu człowieku mądry jak Jej powiedziałem jaka cena to już jej entuzjazm opadł co do zmiany felg to bierz moje ciemne w dobrej cenie o cal za duży No nie mow ze Ci tak Natalia mowi bo nie uwierze :decayed: j**any ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ---------- a może taka felga? ryje mi banię od dobrych kilku lat.. ojciec miał takie w A6 i mi się mega podobają na aucie
KOval81 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 No stara, ale jara - mi się one też za..biście podobały zawsze
jedrekx Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 na A5 też nieźle wygląda :
Rekomendowane odpowiedzi