slavko87 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jak uzbroisz zderzak, klape i glebe to bedzie kox:banan:
Klajtekkk21 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No elegancko junior, teraz tylko do ziemi i bedzie za***iście pozdro
Wajsik86 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 grubo,ogarniaj detale i zapodaj fotki bo zapowiada się nieźle:naughty:
junior_tdi Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Jak to zwykle bywa wszystko przeciąga się w czasie i dopiero majowy weekend pozwolił mi na wstępne ogarnięcie auta na sezon. Najpierw kręciłem gwintem żeby jakoś auto posadzić potem zmiana frontu grill S4, zderzak S4 (narazie z blachą), i lampy nowe depo z zabudowanym Bixenonem i samą czarną ramką a na tył zamiast LEDów Polifty a'la USA czyli całe czerwone: na dniach planuję zrobić jeszcze korektę lakieru bo po zimie jest w kiepskim stanie...
slimaczek89rz Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Masz zdjęcie bix'ów z bliska? Dobrze jest:kox:
karol24 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Jedyne co można powiedzieć ale antenę to masz jebutną
Klajtekkk21 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Pieknie Junior Ale przydalo by sie troszke wiecej gleby, dasz rade schowac troche kolo i dac nizej czy nie da rady?? pozdro
junior_tdi Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 pięknie jest no za***iście panie dzięki Masz zdjęcie bix'ów z bliska?Dobrze jest:kox: na dniach porobię jakies foty lampy mega siadły:jerk: będą ciemne szyby ? myślałem żeby wszystkie równo delikatnie przyciemnić, ale zastanawiam się jeszcze nad tym... Jedyne co można powiedzieć http://digboston.com/wp-content/uploads/2012/09/Obama-not-bad-300x228.jpg ale antenę to masz jebutną plan jest żeby wywalić antenę na dobre Pieknie Junior Ale przydalo by sie troszke wiecej gleby, dasz rade schowac troche kolo i dac nizej czy nie da rady?? pozdro dzięki, co do większej gleby to narazie niżej się nie da, planuję jeszcze ściągnąć koła i przednie dać do tokarza żeby mi zebrał dosłownie 4-5 mm z felgi to wtedy się schowa jeszcze
Robertuss Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Wyszło bardzo fajnie Co do gleby przydałoby się jeszcze trochę niżej. Do stoczenia felg to chyba musisz mieć ogarniętego magika A jak po klepaniu rantów z przodu, były jakieś "straty" w lakierze?
junior_tdi Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 Wyszło bardzo fajnie Co do gleby przydałoby się jeszcze trochę niżej. Do stoczenia felg to chyba musisz mieć ogarniętego magika A jak po klepaniu rantów z przodu, były jakieś "straty" w lakierze? oczywiście ale to minimalnie mi odprysł lakier w dwóch miejscach. A co do stoczenia alu to szukam w okolicy właśnie jakiegoś magika
bartosz85 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 No JUNIOR !!! teraz to wygląda ! ... ps, dawales jakies dystane na te kola?
junior_tdi Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 No JUNIOR !!! teraz to wygląda ! ... ps, dawales jakies dystane na te kola? dzięki nie ma żadnych dystansów, dlatego tokarz musi mi zebrać trochę z amelinium, żeby przód się schował minimalnie
karol24 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Max miał chyba taką antenę jak w B7, cos takigo planujesz?
junior_tdi Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 Max miał chyba taką antenę jak w B7, cos takigo planujesz? plan jest taki żeby się jej po prostu pozbyć bo i tak muzyka z USB non stop w aucie. Chociaż Kobieta ostatnio mnie męczy żebym podłączył antenę bo czasami chce radia posłuchać
karol24 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Też tak mam, radio to kupa ale ja mam GPS w antenie i fajniej wygląda niż zwykła
Rekomendowane odpowiedzi