Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN++] Caractere Avant by junior_tdi [SPRZEDANA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ostatnio tez robiłem tył(tarcze i klocki) a łożyska mam KOYO :)

Opublikowano

muszę poszukać na fakturze, ja mam jeszcze lepiej bo kuzyn jest mechanikiem i ogarnia ten temat a dizle to jego specjalność :naughty: tak serio to wszystko da rade zrobić i ja się czegoś przy nim uczę a największy + dla niego, że mi części przywozi 35% taniej :>

Opublikowano

nom :)

ok znalazłem:

-zestaw łożysk FAG/kpl na tył 155,28zł montaż = czteropak

a tu przykładowa aukcja

http://allegro.pl/lozyska-przod-fag-audi-a4-a6-superb-vw-passat-i1772042496.html

tak przeglądałem te faktury co już wymienione jest i ładna sumka na nich się zebrała ;(

Opublikowano

nom :)

ok znalazłem:

-zestaw łożysk FAG/kpl na tył 155,28zł montaż = czteropak

a tu przykładowa aukcja

http://allegro.pl/lozyska-przod-fag-audi-a4-a6-superb-vw-passat-i1772042496.html

tak przeglądałem te faktury co już wymienione jest i ładna sumka na nich się zebrała ;(

u dzika zestaw łożysk na tył fag 115zl ;)

Opublikowano

jeśli mowa o łóżyskach to lepiej FAG czy SKF :mysli:

Opublikowano

jeśli mowa o łóżyskach to lepiej FAG czy SKF :mysli:

Jeśli dobrze pamiętam, to FAG ma chyba w zestawie jakiś specjalny smar i z tego tylko względu mechanik polecił mi FAGa.

Jakość jest podobno porównywalna.

3 lata & 70 tysi zrobione na FAGu i wsio OK.

Opublikowano

No tak u dzika 115zł +KW i czekanie na przesyłkę a jak się rozbebeszy wszystko i wtedy się okazuje że to nie takie czy coś tam? (bo chyba są 2 rodzaje z tego co mi się zdaje). Te kilka dni bez fury zamieniają się w wieczność :confused4:

W zestawie FAga wszystko jest, smar i inne duperelki.

Opublikowano

Ale co ma nie pasować podajesz vin i kolega Dzik dobierze Ci takie które pasują! Przynajmniej u mnie nie było problemów a nawet przesyłke dostałem za free :naughty:

Opublikowano

eee tam pare PLNów w tą czy w tą, przecież mamy AUDI!!! stać nas :yeah:

Opublikowano

znalazłem trochę wolnego czasu w weekend, więc dałem przednie lampki w "smoked" :) ustrzele dziś jakieś foto i wrzuce :decayed:[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 08:12_________________________________________________po robocie jeszcze prysnę dwururkę wydechu w czarny mat i wpadnie naklejka "dope" na tył :)

Opublikowano

przeca kowi Ci tutaj zrobił biały rant a nie w polerce :decayed:

wirtualtuning.jpg
Opublikowano

No chyba to najlepszy sposób na tą felgę :good: polerka rantów musi być. Ten czarny w środku to matowy będzie? chyba raniej nie, co?

Opublikowano

przeca kowi Ci tutaj zrobił biały rant a nie w polerce :decayed:

wirtualtuning.jpg

no wiem wiem, ale zamiast białego będzie poler, dzieki temu VT mniej wiecej wiem jak całość będzie wyglądała

No chyba to najlepszy sposób na tą felgę :good: polerka rantów musi być. Ten czarny w środku to matowy będzie? chyba raniej nie, co?

nie, nie, środek normalnie w połysk :)

Opublikowano
:good: swoją drogą też miałem okazje niedawno kupić takie patelnie 18 z oponami. Lakier niezbyt ale prosta i nie obdarta od krawężników ale wymiękłem jak przymiarkę zrobiłem. Teraz wiem, że mogłem nie słuchać żony :naughty:
Opublikowano

Fajnie się prezentuje :) jeszcze jak dasz ją niżej, opony węższe + koła w polerkę będzie bajka :gwizdanie: i jeszcze możesz na tył dać dystans bo strasznie się to koło chowa na tej fotce chyba, że to złudzenie optyczne :mysli:

Opublikowano

jakieś foty z przebiegu prac? poka z bliska lampke :naughty: bo jeszcze się światło odbija i nie widać za bardzo

Opublikowano

Zmieniałes soczewke czy tylko malowałes w srodku :mysli:

Opublikowano

Nie to że się czepiam ale widzę pewną niekonsekwencję :wink4:

Smoked front a bok chrom i nie mam na myśli felg :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...