duffy Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 siema zakładam temat autka /niech sobie jest/, może jak już zacznę pisać, to będę coś aktualizował nie lubię robić fotek swojego auta toteż posłużę się zdjęciami ze spotów auto z 95 roku odratowane ze stanu takiego, że pewnie zauważony na ulicy trafiłby do wątku o wiejskim tuningu, promień nadziei dawał jedynie kompletny zderzak audi s4 i w tym kierunku potoczyły się zmiany Od zakupu minęło 2 lata a w aucie poza częściami eksploatacyjnymi (ostatnio komplet hamulców i wahaczy) zmieniło się: wnętrze: - skórzane kubełki - kiera od audi s4 - skórzane listwy dekoracyjne - czarna podsufitka z modelu s4 na montaż czekają konsola pod radio 2 din z wersji poliftowej, podłokietnik oraz gałka biegów z audi a3 s-line silnik na razie praktycznie bez zmian założone tylko wtryski 0.216 i wyrzucony kat, czekam na program wygląd zewnętrzny: - wywalone wszelkie badziewie które znajdowalo się na aucie - kompletne body s4 - klapa tylna made in ameryka - zmiana koloru - swoją drogą spierd***** przez takiego jednego buraka.... (odpowiedni wątek w dziale odradzam) - lampy przód polift - lampy tył całe czerwone - zawieszenie gwintowane - felgi rh turbo 18x8,5J + opony 215/35 +dekielki i wentylki (od dziewczyny ) z logo porsche auto jeszcze z zewnątrz do skończenia- muszę poprawić po papudrakach spasowanie elementów, założyć brakujące listwy i inne elementy gwint jeszcze w dół 10/20 mm, końcówki wydechu z a4 b7 2.0 tdi (grubsze i polerowane) częsciowa zmiana koloru folią ewentualnie airbrusch + renowacja felg kilka fotek tego co bylo: i jest: Uploaded with ImageShack.us na razie tyle, jakieś fotki z okresu przejściowego (bez tego wszystkiego syfu ale jeszcze czerwone auto) na pewno się znajdą. za tydzień mam urlop więc ogarnę mam nadzieję wszystko do końca i wrzucę fotki. Ogólnie jeszcze sporo pracy żeby wszystko było "po mojemu" znęcajcie się pozdro
MASATO Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 teraz to można powiedzieć że furka kozak ! czekam na więcej fotek
duffy Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 i będzie battalion :gwizdanie: ja się nie pcham bo to ciężki temat się tam dostać
Michał Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 wreszcie pokazałeś traktora świetne auto, gratuluję cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do celu zderzak esowy+usa klapa+czerwone lampki+imola rwą suta :kox:
slaviozo Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Jest konkret:) ten zółty tez za***ista żarówka....dawaj wiecej fot wydech jedynie do poprowaki bo smierdzi staroscia przy tej calej odmladzajacej kompozycji no i alu nie moj typ ale tak jest genialnie
duffy Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 wydech jedynie do poprowaki bo smierdzi staroscia wiem że wygląda to z d*py ale: "leżą końcówki wydechu z a4 b7 2.0 tdi (grubsze i polerowane)" będę miał urlop to wezmę się za spawarkę
A-rek Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 jest super ale..... dolne chromowane listwy okien nie pasują oraz te dwie części po progach
Iverson Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 i fallin in love :jerk: :giveheart: , każda inna audi nawet w 10% nie jest tak doskonała jak ta B5 , aaaa WITAM w Battalionie
duffy Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 A-rek to wszystko będzie, nie mam kiedy poskładać, części leża i czekają na swoją kolejkę Ive
Iverson Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 miałeś tam problem ze zmianem koloru , co tam było nie potrafili dobrać barwy ?? jaki koszt lakierowania??
krzysiek23 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 kolor robi robote :kox: piekna bestia,a jak z tym odcieniem to zludzenie bylo czy rzeczywiscie cos spitolili
duffy Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 po "lakierowaniu" stwierdzam, że oni nie potrafia lakierować w ogóle.... nie poruszajmy juz tego tematu
Vandit Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 fajna ta a4, kolor robi robotę z pakietem s4
Inkognito Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 :kox: no no chłopie odwaliłeś kawał dobrej roboty :kox:
duffy Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 dzięki chciałbym kupić dokładkę z leona cupry ile to w aso kosztuje? a może ma ktoś na sprzedaż?
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Kur.wa zaje.biśta Nie wiem jak wy ale go dłużej oglądam to B5 utwierdzam się w przekonaniu że do śmierci z b5 nie zrezygnuje. Duffy jest pięknie [br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 18:44_________________________________________________A o dokładkę spytaj Gracjana. Ostatnio dawał mi link do aukcji
duffy Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Opublikowano 22 Lipca 2011 na allegro wiem ze sa ale wydaje mi sie ze drogo, spróbuję najpierw znaleźć coś taniej
Rekomendowane odpowiedzi