duffy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 to wolę malować [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 00:28_________________________________________________a co myślicie jakby zamiast czarnego koloru z VT było moro
bezimienny Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 a co myślicie jakby zamiast czarnego koloru z VT było moro Krótko
Kowi87 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 zostań przy tej wizji z VT jeszcze w srodku dekory na żółtą alkantare
duffy Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 zostań przy tej wizji z VT jeszcze w srodku dekory na żółtą alkantare jeszcze mnie nie powaliło z tym moro, nabijam sobie posty w temacie alkantara będzie i skóra ustąpi jej miejsca wogóle pisałem gdzieś chyba na poprzedniej stronie że planuję całkowite pozbycie się skóry z auta a chciałbym też trochę floku jak ktoś ma pod ręką to poprosiłbym temat zielonego rs4 sedana z całą masą carbonu wewnątrz
Kowi87 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 http://forums.fourtitude.com/showthread.php?5141910-KuB-%B4s-HulK-!&s=f26d9992596f7d8f746248aea0a5d068
duffy Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 o właśnie, dziękuję on ma flokowana deskę i góry boczków tak ? ja też tak chcę ile trzeba zapłacić ? jednak ma obszytą alkantara teraz widzę szwy [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 01:02_________________________________________________o obszycie tego nawet nie pytam bo pewnie fortuna
Norbas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 to wolę malować [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 00:28_________________________________________________a co myślicie jakby zamiast czarnego koloru z VT było moro To odrazu walnij na długość auta dwa pasy jak w camaro, dzięki temu zyzkasz +2KM ale chyba lepiej zostać przy wersji VT i dać logo audi na żółto
duffy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 nie pasy są do d*py z zewnątrz będzie tak jak jest na VT może logo w carbon ale żółte na pewno nie idę spać [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 01:21_________________________________________________radio podłączone "na sztukę" ale wygląda mega fajnie i duuuzo lepiej gra mimo że chwilowo nie mam tylnych głośników nie mam jeszcze ramki bo jakiś pajac na allegro napisał sobie że ma na wysyłkę 10 dni a jak go pytam czy wysłał to pisze mi że wyśle zgodnie z terminem podanym na aukcji co a naród
Maxcudo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Co za baran z niego.. On ma pewnie do 10 dni i będzie trzymał do dnia ostatniego
duffy Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 albo wogóle nie ma ramek i dopiero zamówił jak ja zamówiłem u niego
Maxcudo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 albo wogóle nie ma ramek i dopiero zamówił jak ja zamówiłem u niego Może i tak być
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 w niedzielne nudne przedpołudnie wybrałem się na wycieczkę i znalazłem takie coś: i takie coś: a przeglądając internet znalazłem takie coś: i chyba też będę tak chciał, nie chodzi o głośnik ale o jego umiejscowienie wiosną jeszcze komplet 165 mm w przednie drzwi i audio by wystarczyło
slepy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 w niedzielne nudne przedpołudnie wybrałem się na wycieczkę i znalazłem takie coś: i takie coś: a przeglądając internet znalazłem takie coś: i chyba też będę tak chciał, nie chodzi o głośnik ale o jego umiejscowienie wiosną jeszcze komplet 165 mm w przednie drzwi i audio by wystarczyło i przy każdym mocniejszeym przydupceniu basu bedzie Ci sie łokieć otwierał :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 w niedzielne nudne przedpołudnie wybrałem się na wycieczkę i znalazłem takie coś: i takie coś: a przeglądając internet znalazłem takie coś: i chyba też będę tak chciał, nie chodzi o głośnik ale o jego umiejscowienie wiosną jeszcze komplet 165 mm w przednie drzwi i audio by wystarczyło i przy każdym mocniejszeym przydupceniu basu bedzie Ci sie łokieć otwierał :gwizdanie: :polew: :polew: ciekawie to będzie wyglądało...
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Eee tam otworzy sie najwyzej raz
slepy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Eee tam otworzy sie najwyzej raz myślisz że potem nie bedzie już co zamknąć
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ty chyba nie wierzysz w jakosc elementow wnetrza audi, zwyczajnie nie bede go zamykal :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi