slepy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ty chyba nie wierzysz w jakosc elementow wnetrza audi, zwyczajnie nie bede go zamykal :gwizdanie: nie w tym rzecz, wierzę w moc co poniektórych głośników
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Oj to nie ten adres, wsadze cos co bedzie przyjemnie pukalo a nie cos co rozdupcy mi pol auta
slepy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Oj to nie ten adres, wsadze cos co bedzie przyjemnie pukalo a nie cos co rozdupcy mi pol auta , szkoda :polew:
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tak a drugie pol wzialbys sobie na czesci nie?
slepy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tak a drugie pol wzialbys sobie na czesci nie? :naughty:
duffy Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 wystawiam chyba złomka na sprzedaż, na 2tyg max miesiąc,jak się sprzeda to kupię quattro a jak nie to rozbieram na części i do malowania na nowo, wcześniej błotniki do poszerzenia, do przerobienia tylna klapa i szukam zderzaka tył polift oraz drzwi poliftowych. W międzyczasie coś musze wymyślić z silnikiem, wymiana turbo i IC powinna załatwić sprawę. mega mocy nie musi byc bo bedzie maxymalna gleba jaka pozwoli dojechać do domu
Krycha Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 ciężko będzie sprzedać, ale dobra decyzja kup sobie dobrą bazę potem mody
bezimienny Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 A co w tylnej klapie jest do przerobienia? P.S wiem że dużo roboty i koszt, ale jeśli sie nie sprzeda to może domontować mu Quattro? ściągnąć jakiegoś taniego angola z Q, wziąć co trzeba a reszte na handel
P-U-M-A Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 wystawiam chyba złomka na sprzedaż, na 2tyg max miesiąc,jak się sprzeda to kupię quattro a jak nie to rozbieram na części i do malowania na nowo, wcześniej błotniki do poszerzenia, do przerobienia tylna klapa i szukam zderzaka tył polift oraz drzwi poliftowych. W międzyczasie coś musze wymyślić z silnikiem, wymiana turbo i IC powinna załatwić sprawę. mega mocy nie musi byc bo bedzie maxymalna gleba jaka pozwoli dojechać do domu Jak już zamierzasz tak na poważnie coś robić to lepiej kup quattro i pomalujesz już kupione quattro a graty przełożysz.
slimaczek89rz Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 też mi się wydaje że lepiej kupić Q..dobra baza do modów, i sam się powoli zaczynam rozglądać za Q... bo rezaćQ z ośki to troche...
szafa Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Duffy respect mi by się już nie chciało tak kombinować szkoda włożonego worka siana na malowanie, ale może sie dobrze sprzeda powodzenia
duffy Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 jutro ogarnę aukcję, myślę nad ceną, pewnie będzie zaporowa bo też mi go szkoda. Ktoś się skusi i będę zadowolony z kasy jaką dostanę albo złomek zostanie i będzie kozakiem tak szybko jak się uda zarobić odpowiednią ilość pieniędzy zamontowałem ramkę od radia jestem z siebie dumny gdyby ktoś widział na sprzedaż takie felgi w 18" to proszę o cynk:
szafa Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jutro ogarnę aukcję, myślę nad ceną, pewnie będzie zaporowa bo też mi go szkoda. Ktoś się skusi i będę zadowolony z kasy jaką dostanę albo złomek zostanie i będzie kozakiem tak szybko jak się uda zarobić odpowiednią ilość pieniędzy zamontowałem ramkę od radia jestem z siebie dumny gdyby ktoś widział na sprzedaż takie felgi w 18" to proszę o cynk: Duffy na fotce są 19 pw
duffy Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 no to lipka, miałem nadzieję że to 18" kt1 w osiemnastce się znalazły: http://motoallegro.pl/alusy-18-5x112-i-5x120-keskin-kt1-raty-i2005540738.html
slepy Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 jutro ogarnę aukcję, myślę nad ceną, pewnie będzie zaporowa bo też mi go szkoda. Ktoś się skusi i będę zadowolony z kasy jaką dostanę albo złomek zostanie i będzie kozakiem tak szybko jak się uda zarobić odpowiednią ilość pieniędzy zamontowałem ramkę od radia jestem z siebie dumny gdyby ktoś widział na sprzedaż takie felgi w 18" to proszę o cynk: w 18 szału nie zrobią
duffy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 zasilanie radia już poprawione, mam nadzieję więcej tunelu nie rozbierać na gotowo: prezent od gwiazdora: i porównanie, 2008(dzień zakupu): znajdźcie 3 różnice 2011:
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 zasilanie radia już poprawione, mam nadzieję więcej tunelu nie rozbierać na gotowo: juz wiem jak to gowno wylaczyc :gwizdanie:
duffy Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 jak ? teraz piszesz jak ja zmontowałem je tak że się włącza po kluczyku
Krycha Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 gdzie ty masz halo i przeciwmgielne? niepodłączałeś ?
Michał Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 właśnie miałem pytać, jaki wielbiciel kawy czy co?
Rekomendowane odpowiedzi