Perezip Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 spore koszta jeśli chodzi o pomalowanie całej a4? racając do uniwersalnej dokładki od cupry - efekt super z tym że tak jak wyżej ktos napisał cieżko jej NIE zgubić, moj kolega ma w leonie Top sporcie tą dokładke na ori zawiasie to zimą ją szlifuje troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 zawsze na zimę można dokładkę zdjąć Proszę nie poruszać tematu lakierowania, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 jeszcze teraz jakiś zacny silniczek i latasz jak byś chciał mam komplet na SWAP 2.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 wiem, pamiętam o tym silniku..... póki co 1z żyje i na ten rok pozostanie chyba ze podarujesz mi ta v6 to włoże i zrobię naklejkę upamiętniającą na tylnej szybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Proszę nie poruszać tematu lakierowania, dziękuję A co? Zjebbali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 zapytaj lakiernika ile za pomalowanie a4 po wierzchu Po wierzchu, czyli sam klar bez koloru? Czy baza + klar ale tylko w widocznych miejscach, bez komór, wnęk itp? Proszę nie poruszać tematu lakierowania, dziękuję A co? Zjebbali? Za dobrze to go nie pomalowali, ale z drugiej strony żołty jest najgorszym kolorem do malowania Ale jak koniec to koniec tego tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 kolor plus bezbarwny bez malowania wnęk:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 nawet ładnie się prezentują lampki z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 kurde nie pamiętam skąd je mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 kurde nie pamiętam skąd je mam duffy a nie myślałeś żeby się skoncentrować nad jednym projekcie, a nie dwa naraz? mam na myśli S4 i A4 no chyba że czujesz się na siłach ciągnąć oba projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 yyyyyy ? ale o so chozi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 yyyyyy ? ale o so chozi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swir88 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 no właśnie nie chcę zrobić wiochy... bardziej skłaniam się ku bieli i zrobieniu czegoś czego nikt tutaj jeszcze nie ma.... będzie pewnie i tak wielu sceptyków ale cóż tam spodobało mi się ostatnio łączenie lakierów z białym kolorem poza tym b5 z deska na dachu jeszcze nikt nie ma zmiana koloru folią wiec jak nie bedzie mi sie podobało najwyżej zerwę z innej beczki, jedzie ktoś na zlot cult style bo dostałem zaproszenie i jeszcze coś, jakbym tego nbie zrobił nie widać mi avatara :wallbash: Kurde ja zostawił bym zółty, mowisz ze cos jest zle wiec bym poprawił, kola na lustro wypolerował Mowie ci żółty jest kozak !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 decyzja co do koloru juz chyba podjęta jako, że zaczął się urlop, coś się dzieje: nowe końcówki w traktorze: no i mały rozpiździaj w środku tak było jak kupiłem: stan przejściowy: !!! potrzebuję podświetlany uchwyt na napoje i poliftowa czarna zapalniczkę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dwurułka od 2.0tdi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 decyzja co do koloru juz chyba podjęta jako, że zaczął się urlop, coś się dzieje: nowe końcówki w traktorze: no i mały rozpiździaj w środku tak było jak kupiłem: stan przejściowy: !!! potrzebuję podświetlany uchwyt na napoje i poliftowa czarna zapalniczkę !!! jak Cię proszę króć tą gałkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 skrócę tak okolo 6-7 cm i tak muszę to wszystko jeszcze raz rozebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 za ilewyrwałeś SYmphony? też właśnie szukam takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Mam nadzieje że 10 wrzenia w Świebodzinie zobacze środek w stanie złożonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 decyzja co do koloru juz chyba podjęta jako, że zaczął się urlop, coś się dzieje: nowe końcówki w traktorze: no i mały rozpiździaj w środku tak było jak kupiłem: stan przejściowy: !!! potrzebuję podświetlany uchwyt na napoje i poliftowa czarna zapalniczkę !!! nie mow ze zostawiels deche 95' rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi