titka Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam .Mam problem, bo wyskakują mi jakieś komunikaty ze wersja programu musi byc rejestrowana .Kabelek od viakena a soft z internetu, niby ok ale nie bardzo ,niby sie laczy ale blokuje rozne funkcje.Jutro jeszcze poprobuje, ale jesli ktos moze mi krótko wytłumaczyc co i jak to bede wdzieczny.Szukalem ale odpowiedzi nieznalazlem.Dzieki i pozdrawiam wszystkich.
SZYCHA Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 POdłaczam się do problemu . Mamto samo ...myślę ze VIKEN to tak trohe po macoszemu podchodzi do porogramowania odsylając klijetów do oprogramowania konkurencji VAG-COM.... Rejestracja przydała by się ....sporo jest wyłaczonych funkcji....blok 000 (a to już boli) Myślę że nas nie zliczują za podstawowe pytania...... Pozdro dla VAG-MANIAKÓW.
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Pewnie przy zakupie licencji programu dostaniecie wszystkie upragnione funkcje
Musashi Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 nie wiem czego oczekujecie. viaken produkuje interface`y. nie maja swojego oprogramowania. to co udostepniaja to wersje shareware, okrojone. zeby miec wersje zarejestrowana trzeba kupic licnecje ross-techa czyli producenta oprogramowania. a rosstech oprogramowanie sprzedaje tylko i wylacznie z interfacami. i kolko sie zamyka.
Sleev Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Pisać maile na Pw do mnie to wam opiszę jak się zarejstrować :gwizdanie:
titka Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 No to po problemie.Rozwalilem dziada krakiem i zmusilem do roboty, tylko bledow mi pokazalo, ze sie przerazilem.Sprawdzilem tez polska wersje WV TOOL i tez biega, potrzebuje tylko czasu zeby wszystko rozgryzc. POdłaczam się do problemu . Mamto samo ...myślę ze VIKEN to tak trohe po macoszemu podchodzi do porogramowania odsylając klijetów do oprogramowania konkurencji VAG-COM.... Rejestracja przydała by się ....sporo jest wyłaczonych funkcji....blok 000 (a to już boli) Myślę że nas nie zliczują za podstawowe pytania...... Pozdro dla VAG-MANIAKÓW. Szycha daj znac to podam wskazowki jak to odblokowa.Pozdrawiam i milej zabawy z vagiem
skbart Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 No to po problemie.Rozwalilem dziada krakiem i zmusilem do roboty Panowie ale może bez takich tekstów!! To jest publiczne forum!
Musashi Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 kolega oczywiscie pisze o ksieciu Kraku a dziadek to smok wawelskisiara powalony :gwizdanie: gdybyscie koledzy wczesniej poczytali troche watkow i postow nt diagnostyki wiedzielibyscie od razu co zrobic zeby moc korzystac z pelni szczescia VAGowania. trzeba czytac czytac jescze raz czytac. zawsze mozna w tej sprawie podpytac kogos na PW :gwizdanie:
titka Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 Kol. Musashi , pojmałem do niewoli lorda VAGera z 409 dywizji zmechanizowanej .Rozumiem ze mam uzywac wszelkich podstepnych sztuczek , aby wydobyc z niego wszelkie niezbedne informacje i zmusic go do wspolpracy. Czy takie bylo przesłanie w twoim poscie.
Musashi Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 niestety 409.1 bez ori interfacu, dziala tylko jako wesja niezarejestrowana.
adadur Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 VAG_COM 311-2 czy trzeba rejestrować tak trzeba rejestrować.
Rekomendowane odpowiedzi