Jarek99 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Moje autko sprowadziłem sam osobiście w 2005 roku z niemiec od osoby prywatnej z przebiegiem 160tys km obecnie nalatane mam 300tys km i jak na razie sprawuje się dobrze. Jeśli chodzi o przeróbki to nie musiałem dużo robić gdyż była już glebnięta i miała 17" felgi jedyne co zrobiłem to zmiana felgi na 18" i zdemontowałem brewki. Prosiłbym żebyście się nie śmiali z naklejki na szybie ale nakleiłem ją jak byłem młody i głupi i wiecznie nie mogę się zabrać za zerwanie jej. Czekam na wasze opinie
mrogal Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Moje autko sprowadziłem sam osobiście w 2005 roku z niemiec od osoby prywatnej z przebiegiem 160tys km obecnie nalatane mam 300tys km i jak na razie sprawuje się dobrze. Jeśli chodzi o przeróbki to nie musiałem dużo robić gdyż była już glebnięta i miała 17" felgi jedyne co zrobiłem to zmiana felgi na 18" i zdemontowałem brewki. Prosiłbym żebyście się nie śmiali z naklejki na szybie ale nakleiłem ją jak byłem młody i głupi i wiecznie nie mogę się zabrać za zerwanie jej. Czekam na wasze opinie jest piekny its bjuryfull :kox: :gwizdanie: skrocic rurki zmienic grilla i stickeraz szyby out i koxik Idealny lakier do pieszczenia i z tego co widze panienka tez
RafuZG Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 super się prezentuje Kolor kox Jakieś głębsze plany na mody czy nie?
Jarek99 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 jeśli chodzi o jakieś kolejne zmiany to na razie nie przewiduje ponieważ mam plan na przyszły rok wymienić na s4 b5 ale wiadomo jak to bywa z planami lubią się spieprzyć. Co do naklejki to oczywiście muszę ją usunąć
MrTea Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 o kolega z Częstochowy, zapraszamy na spot w niedziele
?udi Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Gut maszin :> zmienił bym tylko ten grill i bedzie ok
koman Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 NONO... skąd masz tą lotkę na klapię :gwizdanie: kupiłeś ty czy była juz piękne auto a naklejki nie takie złe
Armi Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Piękna sztuka, grill przedni do zmiany, naklejka do wywalenia i będzie
markus85 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ładna ta Twoja gablota, lewarek masz skracany?
Jarek99 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 lotkę kupiłem chyba trzy lata temu w sklepie z akcesoriami tuningowymi w częstochowie na ulicy sejmowej ale nie wiem czy ten sklep jeszcze istnieje. Co do lewarka to tak jest skręcany
medik Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Tak jak wyżej napisali, wymień grill, bo nie bardzo pasuje. Reszta fajna, kółko z A8 ładnie podeszło.
morsdicti Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Środek malina ... on taki czysty czy to tak zdjęcie zrobione fachowo ? Zamienić grill, zdjąć to gówno z szyby i auto jak złoto
pablo_9 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 nie będę powtarzał kolegów co do zmiany a ogólnie to ładna sztuka, fajne kółko ukochana na konsoli przednią lampkę w podsufitce co modziłeś bo jakaś czerwona taka ?
LU_Angel Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ładniutkie autko, eee naklejka na szybie nie jest taka zła, a napewno pomaga w słoneczne dni. kółeczka tez fajne bo ori. fotka dziewczyny tez spoko, ale ja na taki zabieg sie nie pisze, bo bym jeżdzil 40km/h... hehe ( nie mógł bym sie skupic na drodze )
Jarek99 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Środek malina ... on taki czysty czy to tak zdjęcie zrobione fachowo ? Zamienić grill, zdjąć to gówno z szyby i auto jak złoto jeśli chodzi ośrodek to jest taki czysty bo jestem pod tym względem cholernie pedantyczny nie będę powtarzał kolegów co do zmiany a ogólnie to ładna sztuka, fajne kółko ukochana na konsoli przednią lampkę w podsufitce co modziłeś bo jakaś czerwona taka ? cały panel malowałem lakierem do lamp co daje naprawdę fajny efekt w nocy
Robert0392 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 bardzo ładna wszędzie szukam takiel lotki na bagaznik i nigdzie nie moge znaleśc:(
Olaf Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ta lotka na allegro jest z bmw e46 m3 sobie wpisz i znajdziesz napewno
Rekomendowane odpowiedzi