dzik Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 wczoraj skończyłem "Psychopaci są wśród nas" dziś pewnie zajmę się Grzesiakiem Mateuszem
Gość Edyta Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 a ja nabylam ostatnio " Największy wróg Hitlera" Wołoszańskiego warto
GILI Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 "Człowiek z lodu" Philip Carlo. Opowieść o Richardzie Kuklinskim - przerażająca opowieść. Czytałem,bardzo długo siedziała mi w głowie.
Pulpit Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Joker - Ken McClure - Lubimy Czytać przez przypadek mi w ręce wpadła i całkiem fajna książka
Marrek80 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja polecam "ostatni olimpijczyk" bardzo fajna książka , jak zacząłem czytać to wciągło
dzik Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 kończę klienta grishama , kolejne czekają już ława przysięgłych tego samego autora i ...lalka
medik Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 N.Davies "Powstanie 44" - obiektywne spojrzenie, polecam
emil82 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Obecnie czytam "Cel snajpera" Chrisa Kyle'a, historia o jednym z najlepszych snajperów formacji SEAL. Wcześniej przeczytałem książkę "Snajper" napisaną na podstawie doświadczeń jednego z operatorów SEAL TEAM SIX Howarda Wasdina. Dwie rożne interwencje, jedna w Iraku druga w Somalii, książki dość ciekawe dla kogoś kto sie interesuje taka tematyka. Z fikcji pomieszanej z faktami polecam "Dallas '63" Stephen'a Kinga. Btw fajny wątek założył kolega Iverson, pozdro!
Gość Edyta Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 kolejna ciekawa pozycja z serii Wołoszańskiego Wojna, miłość, zdrada - Wołoszański Bogusław za 30,49 zł | Ebook empik.com
Marrek80 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 "Pulapka myslenia" dosyc niezla, polecam
Mariusz90r Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dobrze że trafiłem na ten temat przed świętami, dzięki temu znów wciągnąłem się w czytanie książek, na pierwszy ogień poszedł- Człowiek z lodu - Philipa Carlo i jak przedmówcy polecam. Naprawdę ciężko uwierzyć że jest ona oparta na faktach. Ponadto mam pytanie, jako że wciągnął mnie mocno serial Gra o tron, czytał ktoś z was książki George R. R. Martina na podstawie których serial powstaje? Warto się za nie brać ?
Ksiadz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Gra o tron - śmiało polecam. Wciągnęła mnie baaardzo mocno. Jak dla mnie jedne z lepszych książek fantasy. Zaraz po tym zacząłem cykl Koło Czasu, do tej pory czytam bo jest tego trochę, ale także ogromnie polecam. Spróbuj też cykl DRAGONLANCE. Stare ale dobre fantasy. Smoki Jesiennego Zmierzchu zaczynają serię, rewelacja.
Gość Edyta Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Człowiek z lodu - Philipa Carlo i jak przedmówcy polecam. będzie trzeba zaopatrzyć się skoro tyle zadowolonych osób:wink:
KOval81 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Obecnie czytam "Cel snajpera" Chrisa Kyle'a, historia o jednym z najlepszych snajperów formacji SEAL. Wcześniej przeczytałem książkę "Snajper" napisaną na podstawie doświadczeń jednego z operatorów SEAL TEAM SIX Howarda Wasdina. Dwie rożne interwencje, jedna w Iraku druga w Somalii, książki dość ciekawe dla kogoś kto sie interesuje taka tematyka. Z fikcji pomieszanej z faktami polecam "Dallas '63" Stephen'a Kinga. Btw fajny wątek założył kolega Iverson, pozdro! emil82 - ja właśnie skończyłem "Snajper'a" Wasidn'a i zamierzam się zabrać za Kyle'a - warto przeczytać tą pozycję, bo przyznam szczerze, że Snajper bardzo mi przypadł do gustu:thumbup1: Z podobnej tematyki godną polecenia i lepszą w moim mniemaniu jest jeszcze "Komandos" Johna Weisman'a - historia Richarda Marcinko - założyciela Seal Team Six (postaci zresztą mocno kontrowersyjnej:decayed:). Obecnie wykończyłem "Bez skrupułów" Toma Clancy'ego - super pozycja i muszę się zabrać za pozostałe historie działań Johna Clark'a:thumbup1:
kalik Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Obecnie czytam "Cel snajpera" Chrisa Kyle'a, historia o jednym z najlepszych snajperów formacji SEAL. Wcześniej przeczytałem książkę "Snajper" napisaną na podstawie doświadczeń jednego z operatorów SEAL TEAM SIX Howarda Wasdina. Dwie rożne interwencje, jedna w Iraku druga w Somalii, książki dość ciekawe dla kogoś kto sie interesuje taka tematyka. Z fikcji pomieszanej z faktami polecam "Dallas '63" Stephen'a Kinga. Btw fajny wątek założył kolega Iverson, pozdro! emil82 - ja właśnie skończyłem "Snajper'a" Wasidn'a i zamierzam się zabrać za Kyle'a - warto przeczytać tą pozycję, bo przyznam szczerze, że Snajper bardzo mi przypadł do gustu:thumbup1: Z podobnej tematyki godną polecenia i lepszą w moim mniemaniu jest jeszcze "Komandos" Johna Weisman'a - historia Richarda Marcinko - założyciela Seal Team Six (postaci zresztą mocno kontrowersyjnej:decayed:). Obecnie wykończyłem "Bez skrupułów" Toma Clancy'ego - super pozycja i muszę się zabrać za pozostałe historie działań Johna Clark'a:thumbup1: Bez urazy chłopaki, ale dla mnie obie te książki to shit. Jeden opowiada jakim to się stał twardym facetem, bo go ojciec lał cale dzieciństwo, a drugi jaki to kochający swój kraj i Boga. Książki przesiąknięte amerykańskim patriotyzmem, że my to tacy wspaniali i cudowni, a reszta to dzikusy, które trzeba eksterminować. Przeczytajcie "Pojedynki snajperskie" Marka Czerwińskiego, troszkę takie niekiedy naciągane, ale przynajmniej się fajnie czyta.
AudiA4ClarSport Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Czytałem Miasto Kości nawet ciekawa
szczuraz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pakt Ribbentrop-Beck (druk) - Piotr Zychowicz - Merlin.pl
mech15 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Richard King Dywizjon 303 walka i codzienność. Polecam Richard King-Dywizjon 303. Walka i codzienność
BARTOL Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Steve Jobs Człowiek, który myślał inaczej
Rekomendowane odpowiedzi