wustyle Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 cos zle doczytalem z Waszego foto story jak robicie jego furke
SID Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 no no RS4 same dobre opinie slysze o nim jak jezdzi - ale ja jeszcze nim nie jezdzilem, no wlasnie mam nadzieje ze moje S4 bedzie strojone maciek, bo droga do wrocławia daleka, wiele km co do dużego IC to mam woly razem z orurowaniem 2,25' lub 2,5' ja aby zalozyc wyrzucilem tylko halogeny, i tak ich nie uzywalem, ale jak bym sie postaral to bym je mogl zostawic bede mial nowe orurowanie aby ominąć wiele połączen obcenych
Norbi Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 no no RS4 same dobre opinie slysze o nim jak jezdzi - ale ja jeszcze nim nie jezdzilem, no wlasnie mam nadzieje ze moje S4 bedzie strojone maciek, bo droga do wrocławia daleka, wiele km co do dużego IC to mam woly razem z orurowaniem 2,25' lub 2,5' ja aby zalozyc wyrzucilem tylko halogeny, i tak ich nie uzywalem, ale jak bym sie postaral to bym je mogl zostawic bede mial nowe orurowanie aby ominąć wiele połączen obcenych Widziałem dziś to Twoje cudo, kolo który reza orurowanie ma mega talent w rękach :th:. Będzie ok.jedyny minus to skaczący wilczur po Twoich drzwiach, ale podobno ma przycięte paznokcie
Gość C.MILE Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 RS4 by sportmile zasuwa naprawdę dobrze, z rolki czułem się jakbym stał w miejscu Pozdr.
A3 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Wiem że temat przygasł...ale z racji że jestem fanem RS4 to co sie dzieje dalej z tym autkiem??
bebe_19 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Hmm... teraz to RS4 jest na allegro do sprzedania, wiecej o nim nie wiem ...
2fast4you Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Auto jest i nie jest do sprzedania . Ale jesli ktos jest chetny to moge powiedziec wszystko o aucie. Cena do negocjacji
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Hmm... teraz to RS4 jest na allegro do sprzedania, wiecej o nim nie wiem ... Wklej link, bo ja nic nie widze...
Buba Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10455843 to jest czy nie jest
Flyer Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Fakt, to jest to auto chyba... ale zdjecia sa tak dramatyczne, ze wlasciciel chyba ma to w pupie.
stempel72 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ale fotki to raczej komis robił. Oni dobrze wiedzą, że taka fura prędzej wrośnie w trawnik niż się sprzeda. Chyba, że cena będzie niska i napalony amator. Dziwi mnie to, że ktoś ładuje w auto furmanke siana, a potem je sprzedaje. Może własciciel się wypowie
A3 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Tak to jest to auto, troche się zmieniło w porównaniu do fotek w tym temacie. Widać aukcje pisał chyba pracownik komisu bo pojemność faktycznie z Audi RS6 a nie RS4
2fast4you Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 auto nalezy do wlasciciela www.autoauto.pl ogloszenie robil pracownik , ja poprawialem . Pojemnosci niestety sie nie dalo. Cena za to auto nie jest wygurowana . Nie ma cisnienia na sprzedaz wlasciciel ma ok 10 sportowych swoich aut .
wojtas-audi Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 auto nalezy do wlasciciela www.autoauto.pl ogloszenie robil pracownik , ja poprawialem . Pojemnosci niestety sie nie dalo. Cena za to auto nie jest wygurowana . Nie ma cisnienia na sprzedaz wlasciciel ma ok 10 sportowych swoich aut . Przez otomoto mozesz sobie wpisac jaka chcesz pojemnosc
stempel72 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Cena nie jest wygórowana, ale każdy będzie wolał kupić niemodowany za np 60-70 kpln. Z modowanymi to trochę problem, ale życzę żeby się sprzedała.
A3 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Jaki problem?? auto jest zrobione profi na profi gratach, jedzie tak że robi przeciąg na ulicy a przy okazji to RS4 czyli avant także pakujesz cały bagażnik paneli z Castoramy i możesz stawać na światłach i kilować co podjedzie Auto jedzie męsko sam się przekonałem na własnym tyłku hmmm...procedura nice...
Buba Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Chodzi o to ze auto jest po modach i ciezko bedzie je sprzedac. Na forum wiadomo co i kto robil i chyba tylko ktos stad bedzie potrafil docenic co kupuje. RS4 nie kupuje zwykly szary czlowiek tylko pasjonat klasyki gatunku. Tuning w Polsce jeszcze sie zle kojarzy, szczegolnie jak ktos nie ogarnia tematu, otworzy maske i powie ze bity przod bo oslony nie ma.
A3 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Jest już w Polsce paru ludzi i pare firm które naprawde ogarniają i jak auto robił ktoś ogarnięty to wszystko będzie ok a jeżeli pan kazio to mogą być problemy...
Rekomendowane odpowiedzi