Młody Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ukłony dla klubowego mistrza VT keżor dzięki :hi: a co do felg wybór oczywisty a tu się robi ciekawie :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 trzecia opcja najlepsza moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 moim zdaniem druga. cale czarne autko i wyjeb*** 19'' srebrna felga ---- KOX p.s. model rs6 najlepsza opcja - sam takiego szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 jak dla mnie to 1 odpada 2 :kox: 3 murzynka jak moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Rs6 jest świetna Naturalnie w opcji nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Szczerze to numer 2 najbardziej mi się podoba miałem grafity 18 " i ginęły na samochodzie wyglądały jak 17" ale 19" ciemniejsze też fajnie wyglądają :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Szczerze to numer 2 najbardziej mi się podoba miałem grafity 18 " i ginęły na samochodzie wyglądały jak 17" ale 19" ciemniejsze też fajnie wyglądają :gwizdanie: fajne ale zawsze trochę giną jak nie sprzedam fury to przyszły sezon sobie białe jebnę.. a co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Tak białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Biale to one nie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Młody - chyba nie muszć Ci uświadamiać organoleptycznie, które felgi są najlepsze w tym zestawieniu Jedyna opcja jaką ja tu widzę to RS6, niezależnie od tego, czy srebrne, czy białe :!: Jak kupowałem tak sądziłem i tak tak uważam - ta felga zwyczajnie ma w sobie TO coś - ja już chciałem zmieniać na różne, ale nadal śmigają RS6 [br]Dopisany: 11 Maj 2010, 12:44_________________________________________________ Biale to one nie sa Tez to właśnie chciałem napisać, że się lekko upaprały chyba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 no fela od rs6 pasuje do b6... są na 3 miejscu jak dla mnie zaraz po 19' z TT i moich CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Biale to one nie sa a jake są ? :gwizdanie: jak dam bardziej białe to nie widać cieni i przetłoczeń a bardziej białem niż te srebrne co są strone wcześniej i idzie sobie wyobrazić już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Biale to one nie sa a jake są ? :gwizdanie: jak dam bardziej białe to nie widać cieni i przetłoczeń a bardziej białem niż te srebrne co są strone wcześniej i idzie sobie wyobrazić już :polew: wyobraźnię to ja mam do innych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Może będą białe na pewno RS6 19" a jak będą srebrne to sam z wrażenia je pomaluje natryskowo na biało troszkę się zgrzeje ale czego się nie robi dla lansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Zdecydowanie RS6 Czarne nie, lepiej coś w jaśniejszym odcieniu - w jasnym graficie (fotka nr 2) było za***iście :drool: Biały i srebrny też wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 kurde tak jak patrzę to rs w każdym kolorze kox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 kurde tak jak patrzę to rs w każdym kolorze kox. nom, te z rs6 nawet w 17" wyglądają dobrze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mlody zakladaj bixy,bo az razi w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Mlody zakladaj bixy,bo az razi w oczy przecie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Tak białe Tutaj sa bixy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi