Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha no to w różnych ASO mówią inaczej - standard :facepalm:

w jednym że ledy na pozycji 0 mają się palić i z przodu i z tyłu , w drugim że tylko z przodu a w Olsztynie że nigdzie ale mają zbadać sprawę - i weź tu bądź mądry :doh: a mi się wydaje że na 0 kiedyś mi się nie paliły nigdzie

---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ----------

muszę się kiedyś do Ciebie wybrać jak będę w Gdańsku i obadać jak się obsługuje to nowe MMI :naughty:

zapraszam :banan:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie na pozycji 0 palą się ledy przednie bez oświetlenia zegarów w środku, na pozycji AUTO w ciągu dnia też palą się przednie ale zegary już też są podświetlane.. tylne światła mam wyłączone (dopóki nie ma ledów) :decayed:

Opublikowano

No właśnie mi się wydaje że tylne nie powinny się palić w dzień :kwasny:

Opublikowano
No właśnie mi się wydaje że tylne nie powinny się palić w dzień :kwasny:

To zależy, teoretycznie roczniki od 2010 maja dzienne tylko LED z przodu, a wczesniejsze roczniki mialy i z tylu i z przodu. Kwestia konfiguracji vagiem :wink:

Opublikowano

jasne tylko mi się wydaje że wcześniej miałem ledy z tyłu wyłączone w dzień - więc samo raczej nie mogło się przestawić :kwasny:

Opublikowano

teraz czy to a4 a5 czy a6 na zero pali się przód i tył, moje B8 też tak miało ale było z początków produkcji, później tylko przód się palił, polift znowu przód i tył, jak dla mnie to właśnie fajnie że się tył pali bo mi w A6 podoba się to niesamowicie i jakby się palił tylko przód to bym kombinował jak tył dołączyć,

Opublikowano

nie no fajne te światła tylne ledowe i nie się sobie palą ale mnie intryguje to że wydaje mi się że wcześniej się nie paliły a teraz tak i może coś się popsuło :wink:

Opublikowano

...w pozycji Car i oświetlenie zewnętrzne mam następujące opcje:

- Automatyczne światła jazdy - wcześnie, średnio, późno

- światła podczas wysiadania - wł/wył

- światła podczas otwierania - wł/wył

- tryb podróży - wł/wył

Żadna z tych opcji nie umożliwia wyłączenie ledów

U mnie jest wlasnie tam opcja "Daytime running lights" i jesli dam na "No" to w pozycji 0 nie swieca sie, a w pozycji Auto swieca i tak. Glupie pytanie, ale moze nie mieszcza Ci sie wszystkie funkcje i przesun suwakiem nizej?! ;)

Tak z ciekawosci: Do czego sluzy "tryb podrozy"?

Opublikowano

U mnie też jest *** Daytime running lights*** :wink: i mam wlaczone w pozycji 0

[TABLE]

[TD=class: spalte-text][TABLE=class: cc einzug-standard abstand-standard]

Co do trybu podróznego to w przypadku podróży do kraju, w którym samochody jeżdżą inną stroną drogi, należy przestawić oba reflektory, aby nie oślepiać kierowców jadących z naprzeciwka. Funkcja tryb podróżny może zostać włączona za pomocą VCDSa w sterowniku regulacji zasięgu reflektorów lub w opcji MMI . Po aktywacji tej funkcji po włączeniu zapłonu w zestawie wskaźników na chwilę zapala się żółta lampka ostrzegawcza regulacji zasięgu reflektorów.

[/TABLE]

[/TD]

[TD=class: spalte-pfeil] [/TD]

[TD=class: spalte-marg] [/TD]

[/TABLE]

Opublikowano

Grzesiu, ta fukcja to chyba headlamp converter, a nie tourist mode :)

chociaz chyba jedna bez drugiej nie bedzie dzialac!

Opublikowano

Dobrze Grzechu pisze - tak jest napisane w instrukcji

Opublikowano
headlamp converter - co to jest :decayed:

To jest redukcja zasiegu lamp by nie oslepialy kierowcow jadacyh z prawej (anglia, japonia, indie itp).

Nie przestawiaja sie niestety z doswietlania jednego pobocza na drugie a jedynie skraca sie zasieg. Fajny pomysl. Funkcja konfigurowalna u mnie tylko gdy auto stoi.

Opublikowano
Funkcja konfigurowalna u mnie tylko gdy auto stoi.

Tak samo jest z trybem podróży :decayed:

Opublikowano

Jest jeszcze kilka bayerów w B8 jesli chodzi o lampy m.in. Show-Room w BIXIE skrętnym oraz Tryb autostradowy :decayed:

Opublikowano

Tryb autostradowy odpalilem ostatnio, ale nie patrzylem czy jest wylaczalny z menu Car w mmi basic..

Opublikowano

logo S5 na ekranie MMI już jest :kox::kox::kox: ale niestety S-line nie mogę ustawić :kwasny:

Opublikowano
logo S5 na ekranie MMI już jest :kox::kox::kox: ale niestety S-line nie mogę ustawić :kwasny:

S LINE chyba nie ma :zdjecie:

Opublikowano

S LINE chyba nie ma :zdjecie:

w Ukrytym Menu mam do wyboru:

-Standardowe,

-S-line

-S model

-RS model

a jak wybiorę S-line to wygląda standardowo :eusathink: także jest S5 i jest ślicznie :banan: