Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to jest procedura awaryjna ... raczej z EGRem nie powinno byc problemow..

tam sie lubi troszke sadzy znalezc, lub lekko sie przywiesi...

jak beda jakies problemy z EGR to zaswieci Ci sie CHECK ENGINE, takze badz spokojny - jak juz do tego dojdzie, to bedziemy działac :)

No i wykrakales Gabriel ;)

Zaswiecil mi sie CHECK ENGINE:

4807 - EGR System: Insufficient Flow

P0401 00 [232] - Short to Ground

Freeze Frame:

Fault Status: 00000001

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 9

Mileage: 116832 km

Date: 2012.06.27

Time: 16:19:59

Co polecacie w tym momencie? Zrobic ta procedure, czy raczej recznie przeczyscic?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

skasuj i sprawdz czy blad sie powtarza

Opublikowano

Panowie tylko się nie śmiejcie, ale gdzie mam szukać filtra paliwa w B8 2.0TDI bo w poniedziałek chcę go sobie wymienić, już go kupiłem i po kształcie domyślam się, że będzie gdzieś od spodu auta a nie chce mi się odkręcać tych wszystkich osłon i szukać w ciemno.

Opublikowano
:shock3: w ciekawym miejscu go umieścili
Opublikowano

Panowie jak kupie felgi z S5 takie jak ma WRCLAGUNA tylko z oponami 255/35/19 to bedzie cos przycierac cz wejdzie bez problemu bo gdzies u kogos w watku czytalem ze tyl mu przycieral:eusathink:sprawa troche pilna bo jutro konczy sie aukcja i nie wiem czy sobie wogole glowe zawracac.

Opublikowano

Kurcze, ja jutro do Q tez dostane ten sam rozmiar(255/19/35):shock3: do felgi 8,5/43 8K0 601 025 AK. Zawias mam chyba standard.

Bylem w ASO, i mam na papierze ze tylko takie moge zalozyc.

Opublikowano

U mnie jest 245/35/19 i nic nie obciera :wink: ale mam zawias -40 mm i przy 4 osobach i przy fulllu załadowanego bagaznika z tylu z lekka na zakretach przycierało :decayed:

Opublikowano

Pany co to jest za zderzak sprzedawca podal mi tak taki numer a wg rozpiski CUBER-a nie pasuje zeby to byl s-line a sprzedawca twierdzi ze tak moze mi to ktos sprawdzic:

8K9 807 385D

Opublikowano

'My nineteen inch fotostory', czyli 19x8,5 ET32 do B8

Zauważyłem w powyższym avancie, że błotnik przedni jest inaczej wywinięty pod spodem i inaczej mocowane nadkole.

Kilka stron temu opisywałem problem gnijących błotników w B8 rocznik 2008.

Czy właśnie te poprawki na błotnikach i nadkolu wyeliminowały ten problem i od kiedy są te zmiany?

Pozdrawiam

tomaszoo

Opublikowano
skasuj i sprawdz czy blad sie powtarza

Było kilka dni spokoju i znowu się zapaliło. Potem zgasło i po paru dniach znowu...

Niestety dałem ciała i nie wziąłem ze sobą na urlop kabla VAG (lapa z programem 10.6 mam). Jest może ktoś z okolic Kalisza i użyczyłby kabla?

Opublikowano

jest gdzies opis, instrukcja na forum jak zamienic na ledy tylne lampy ?

Opublikowano
jest gdzies opis, instrukcja na forum jak zamienic na ledy tylne lampy ?

nie ma - wrclaguna wie ale na tym zarabia więc zrozumiałe że nie ujawni jak się to robi chyba że proś go na PW ale ja bym nie podał jakbym z tego miał pieniądze

Opublikowano

Jakby tak każdy z czego ma pieniądze "nie podał" niczego, to byśmy byli w czarnej du...., dobrym przykładem jest OpenSource w IT. Sądze, że wiekszość mając dokładną instrukcję jak to zrobić (ledy) i tak by zapłaciła za montaż, bo albo nie ma czasu, albo umiejętności, żeby bawć się w to samemu. Zostają tylko pasjonaci, którzy z takim podejściem tych którzy "zarabiają" nie będa mieć frajdy z DYI.