Opublikowano 28 Listopada 201213 l Oczywiscie ze bedzie pasować tylko sprawa Gatewaya 19 jaki masz i czy ci to obsłuzy .
Opublikowano 28 Listopada 201213 l wrclaguna zrbilem jak pisales przkodowalem vagiem sr spalanie z gal/mil na l/km, ale na wyswietlaczu dalej gal/mil pokazuje jakis pomysly Panowie???
Opublikowano 28 Listopada 201213 l Gdzie go szukac? Vcds?Moze sprobuje zakodowac, tylko gdzie? Koduje sie w MCE 09 a Gateway sprawdz jakie ma numery ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ---------- wrclagunazrbilem jak pisales przkodowalem vagiem sr spalanie z gal/mil na l/km, ale na wyswietlaczu dalej gal/mil pokazuje jakis pomysly Panowie??? A zapisało ci kodowanie ?
Opublikowano 28 Listopada 201213 l Kodowac tylko 09 czy tez 19 liste? ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Nie poszlo, tzn koduje sie ale Sa bledy. Panowie: krolestwo za screenshoty z long time helpera dla radia symphony. Mam soft 10.6 i zero pomocy do tego radia. Nie moge nic przekodowac. Wielka prosba o przerzucenie tych kilku zakladek i zrobienie screenshotow np na maila... Dobry browar gwarantowany.
Opublikowano 28 Listopada 201213 l trudno Grzegorz, moze znajdziesz chwilke i zrobisz dla mnie te kilka screenschotow? Simon the salmon
Opublikowano 29 Listopada 201213 l ma ktoś tuner Tv u siebie? jak wam odbiera sygnał? bo mi po przełączeniu na naziemną w ogóle nic nie pokazuje. wcześniej to chociaż zamrowiony obraz był;/
Opublikowano 29 Listopada 201213 l http://www.motor-talk.de/forum/aktion/Attachment.html?attachmentId=690544 rozpiska przełożenie kabli na ledy zostało tylko kodowanie
Opublikowano 30 Listopada 201213 l w końcu kodowanie pójdzie na neta i dostep do modułu bo za dużo ludzi to zaczyna robić
Opublikowano 30 Listopada 201213 l bo mi po przełączeniu na naziemną w ogóle nic nie pokazuje Masz satelitarna tez? Teraz dzila tylko DVB-T, wiec albo jest odbior, albo nic. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale na przyklad w gorach lubi zanikac sygnal. Tak samo w zamknientych pomieszczeniach:wink:
Opublikowano 30 Listopada 201213 l bo mi po przełączeniu na naziemną w ogóle nic nie pokazuje Masz satelitarna tez? Teraz dzila tylko DVB-T, wiec albo jest odbior, albo nic. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale na przyklad w gorach lubi zanikac sygnal. Tak samo w zamknientych pomieszczeniach:wink: -jasne ze mam satelitkę wystawiam na dach i smigam po autostradzie z talerzem kurcze lipa troche będe musaił zajechać do "fachowców" z serwisu moze oni coś poradzą wtedy bo głupio jest mieć opcję Tv a oglądać mrowisko
Opublikowano 3 Grudnia 201213 l Autor Że ludzie zakładają xenon do aut bez to wiedziałem ale że na odwrót to jeszcze nie... Oferta - Audi A4 - PIĘKNE AUDI A4 QUATTRO 2.0 TURBO BENZYNA W IDEALNYM STANIE TECHNICZNYM I WIZUALNYM - SAMOCHÓD PRAKTYCZNIE NOWY - PRZEBIEG TYLKO 2800