Opublikowano 14 Stycznia 201313 l Maniek@ a przy deszczu zawsze załączają się wycieraczki czy też masz z tym problem? może sprawdź czujnik pod lusterkiem i błędy na module 09 CE wycieraczki działają bez zarzutu jeszcze muszę zobaczyć te błędy
Opublikowano 15 Stycznia 201313 l Pany orientuje się ktoś co to za błąd może być nr 7156 w silniku, check engine się nie świeci ,żadnych innych ubocznych zmian nie zauważyłem:eusathink:
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Moja kolejna wariacja graficzna - też może się nadać na t-shirt: Panowie co Wy na to, aby odświeżyć temat i dołożyć projekt do zamówienia które kręci się w tym wątku: http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/zamowienia-projekt-t-shirt-zamowienie-20-01-a-257048/ i zamówić takie koszulki tylko czy ktoś ma kontakt z gościem co robił ten projekt albo czy ktoś ogarnięty w tych sprawach mógłby coś zmontować
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l No tak tylko teraz ktoś by musiał jakiś fajny projekt zrobić bo ja nie bardzo w tych programach siedzę
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l ja też jestem za.. tylko ja bym poprosił jeśli można TrOOOOp B8 z jakąś A5tką a jak nie to będę brał z A4
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l a moze ktos podac wymagania do takiego projektu? jak to ma byc zrobione technicznie / graficznie zeby mozna bylo fajną koszulke wyprodukowac, grafika mam wiec jakos by się ogarnęło, pozostałaby kwestia zlecenia produkcji
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l a moze ktos podac wymagania do takiego projektu? jak to ma byc zrobione technicznie / graficznie zeby mozna bylo fajną koszulke wyprodukowac, grafika mam wiec jakos by się ogarnęło, pozostałaby kwestia zlecenia produkcji Aktualnie czekam na odpowiedź kolegi czorny_07 czy w ogóle będzie się można podpiąć podpiąć pod jego zamówienie jak będę coś wiedział to dam znać.
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l jak coś to możemy zapytać jarko, czy nie ogarnąłby nam koszulek. kiedyś to On nam załatwiał koszulki a4-klub kujawsko-pomorskie u tych ludzi co robią klubowe t-shirty
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Panowie a tak z innej paczki bo pada mi żarnik w jednej lampie i teraz pytanko jakie tam siedzą żarniki D3S czy jeszcze coś innego macie jakieś sprawdzone źródło gdzie kupić takie żarniki:eusathink: ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ---------- jak coś to możemy zapytać jarko, czy nie ogarnąłby nam koszulek. kiedyś to On nam załatwiał koszulki a4-klub kujawsko-pomorskie u tych ludzi co robią klubowe t-shirty Poczekam jeszcze co mi czorny_07odpisze i ewentualnie będziemy coś działać
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Mistrzu a Ty się orientujesz jakie żarniki siedzą w B8 bo mi jeden padł i muszę coś kupić
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Ja ostatnio wymieniłem dwa na Osram D3S - powiedzieli mi w ASO że taki jest ORI, a w lampach siedziały stare żarniki Phillips.
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l możliwe, ja u siebie nie wymieniałem. sprawdziłem w ETCE online i pokazało D1S.. albo nie umiem szukać bo to też możliwe
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l No właśnie ja też słyszałem, że ori są D3S, ale ktoś mi też mówił, że D1S też pasuje i teraz nie wiem co robić?
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l wszedłem w A5 i pokazuje D3S, numer N10721801. u Gajosa ta sama cena
Opublikowano 16 Stycznia 201313 l Ciekawe bo optycznie D1S i D3S wyglądają tak samo ciekawe czy jest jakaś różnica " w środku":eusathink: