Opublikowano 27 Kwietnia 201313 l w dziennych 4x P13WŻarówka Led P13W DRL 6W 4xHigh Power Peugeot 508 www.sklepledowy.pl poproś o rabat 10% ja taki dostałem A wiecie co dobrego odrazu do halogenów zamowic i jakie oznaczenie zarówki? i na tył ledy do rejestracji, czy da rade w tym sklepie "all" ?? ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ---------- NOWA ORYG KRATKA ZDERZAKA AUDI A4 B8 S-LINE KOMPL. (3205760622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wejdzie to do zwykłego zderzaka?
Opublikowano 27 Kwietnia 201313 l w dziennych 4x P13WŻarówka Led P13W DRL 6W 4xHigh Power Peugeot 508 www.sklepledowy.pl poproś o rabat 10% ja taki dostałem A wiecie co dobrego odrazu do halogenów zamowic i jakie oznaczenie zarówki? i na tył ledy do rejestracji, czy da rade w tym sklepie "all" ?? ---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:55 ---------- NOWA ORYG KRATKA ZDERZAKA AUDI A4 B8 S-LINE KOMPL. (3205760622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wejdzie to do zwykłego zderzaka? s-line to inny zderzak - nie ma szans
Opublikowano 27 Kwietnia 201313 l Ma ktoś foto rotorów ale srebrnych, tak żeby były na A4 założone, albo na A5 ?
Opublikowano 27 Kwietnia 201313 l Uuuu...masz życzenia:facepalm: Znalazłem na S3: http://i42.tinypic.com/24o29e1.jpg ciekawie:jerk:
Opublikowano 27 Kwietnia 201313 l ołjee, to je toto, senkju Takie coś mi po łbie łazi, bo rotory mają fajny kształt ale coś mi nie pasuje z tymi ciemnymi środkami. W tym srebrnym wydaniu są ---------- Post dopisany at 01:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:08 ---------- Znalazłem na A5 Uploaded with ImageShack.us ---------- Post dopisany at 01:21 ---------- Poprzedni post napisany at 01:12 ---------- A co to za model ... oryginał czy jakaś sztuczka ?? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 28 Kwietnia 201313 l Czym się różni kiera 8P0 od 8K0 czy podejdzie od naszych 4? iPad Tapatalk HD
Opublikowano 28 Kwietnia 201313 l Ma ktoś foto rotorów ale srebrnych, tak żeby były na A4 założone, albo na A5 ? Zerknij na B6 PUMY
Opublikowano 28 Kwietnia 201313 l Ma ktoś foto rotorów ale srebrnych, tak żeby były na A4 założone, albo na A5 ? Zerknij na B6 PUMY Dokladnie o to mi chodzilo. ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- Czym się różni kiera 8P0 od 8K0 czy podejdzie od naszych 4?iPad Tapatalk HD Tez mam w planie zalozyc od mojego 8k do 8p0, wyglada tak samo.
Opublikowano 28 Kwietnia 201313 l Czym się różni kiera 8P0 od 8K0 czy podejdzie od naszych 4?iPad Tapatalk HD Tez mam w planie zalozyc od mojego 8k do 8p0, wyglada tak samo. Powinna pasować do A4, miałem ściętą w swojej A4 od A3 8P0 i bez problemu podeszła:wink:
Opublikowano 28 Kwietnia 201313 l Hej Pany paradzcie co zrobić kolo założył mi alarm i wsio jest ok tylko że po zamknięciu bagażnika jako ostatnich drzwi w aucie włącza sie pro alarm i migają kierunki jeżeli zamknę ostatnie jakieś inne drzwi to wtedy jest ok. Jak zamknę ostatni bagażnik to muszę poczekać ok 1 min i zamknąć auto wtedy pro alarm się nie włącza. Czy w bagażniku lampka wyłącza się pózniej czy co, bo mam wrażenie że trzeba odczekać jak jakiś odbiornik się wyłączy. Czekam na sugestie.
Opublikowano 29 Kwietnia 201313 l Dzięki panowie, Grześ a ty dalej masz kierę od TT w swoim promie kosmicznym? Pucha/osłona poduszki też ma 3 lub 4 wycięcia na ramiona... a już przypalałem się na ładną, ściętą kierę 3 ramienną, ale trzeba będzie znaleźć w dobrych pieniądzach coś od TT lub RS3
Opublikowano 29 Kwietnia 201313 l Panowie zna ktos dobregu tunera w zachodniopomorskim ? chciałbym program do b8 wrzucic... Bo na 18 " przyspieszenie marne ;(
Opublikowano 29 Kwietnia 201313 l Panowie zna ktos dobregu tunera w zachodniopomorskim ? chciałbym program do b8 wrzucic... Bo na 18 " przyspieszenie marne ;( Przyłączam się do pytania... W maju odwiedzam Szczecin i też myślałem, żeby dorzucić kilka koni. Jest kilka lokalnych firm, V-tech ma tzw. "chipowanie na śniadanie" - od 8:00 do 10:00 po podaniu właśnie takiego hasła -10%. Choć raz tam byłem ze swoim starym golfem, gdzie trzeba było wyciągnąć sterownik na stół i trochę w nim pogrzebać. Panowie z jakimś grymasem twarzy podali mi nr tel do swojego kolegi, który miał się tym zająć (inna firma o dziwo). Jakoś nie przekonali mnie tym faktem do siebie. W ogóle atmosfera dziwna, klient przyjechał i jeszcze trzeba go obsłużyć. Jednym słowem dobrego wrażenia na mnie nie zrobili. Ale może się coś zmieniło i teraz jest inaczej. A może na klienta w B8 spojrzą inaczej niż na gościa z golfa IV. Byłem też kiedyś w V-tronic. "Garaż" też nie zrobił na mnie większego wrażenia. Zadałem kilka pytań, żeby zasięgnąć informacji, a odpowiedzi były bardzo zdawkowe i mnie, jako klienta który chciał "zostawić" kilkaset pln, traktowali zupełnie obojętnie. A może to ja mam za duże wymagania Być może są jeszcze jakieś firmy, ale nie słyszałem żadnych detali. Sam się zastanawiam, żeby podjechać gdzieś w głąb PL, myślałem np o Poznaniu. Czy ktoś namiary na kogoś, kogo może polecić?
Opublikowano 29 Kwietnia 201313 l ja polecam Rogala w Warszawie. w Bydgoszczy i okolicach jest paru tunerów, ale wolałem pojechać do kogoś zaufanego. w końcu to nie auto za 3000zł i lepiej żeby nic nie spierdzielili, tylko rzeczywiście żeby ktoś ogarnięty to zrobił
Opublikowano 29 Kwietnia 201313 l ja polecam Rogala w Warszawie. w Bydgoszczy i okolicach jest paru tunerów, ale wolałem pojechać do kogoś zaufanego. w końcu to nie auto za 3000zł i lepiej żeby nic nie spierdzielili, tylko rzeczywiście żeby ktoś ogarnięty to zrobił Dzięki Jędrek. Właśnie o to chodzi, żeby był ktoś zaufany. Wa-wa ciut daleko od Szczecina, może inaczej czasu będę miał mało. Ale w sierpniu będę dłużej i planowałem wybrać się do Shine Factory, żeby profesjonaliści zajęli się trochę moim lakierem (jak przeglądam ich projekty to jestem w szoku). Więc może przy okazji może i Rogala zahaczę
Opublikowano 29 Kwietnia 201313 l Ja też Rogala polecam, chociaż mój był pierwszy który wirusował z takim motorem, więc można powiedzieć że się trochę na nim uczył, ale jeździ do dziś Już prawie 4 lata
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l ech, gdyby byl ktos blizej tez juz bym dawno wirusa wrzucil, ale teraz mam min 600 km i nie ma kiedy..