Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pany jaka jest procedura odblokowania ukrytego menu w 3G+ ? Ewentualnie na którym kanale ustawia się loga startowe w 3G+ ?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany jaka jest procedura odblokowania ukrytego menu w 3G+ ? Ewentualnie na którym kanale ustawia się loga startowe w 3G+ ?

Tak samo jak w 3G HIGH :wink: logo usTawiasz w ZIELONYM MENU

mmi_hm_main_car_carcodingvehicle_RSmodel_screen.png

mmi_hm_main_car_carcodingvehicle_RSmodel.png

mmi_hm_main_car_carcodingvehicle_Smodel.png

mmi_hm_main_car_carcodingvehicle_screen_update.png

Opublikowano
da sie w B8 jakos "zasymulowac" wlaczenie zaplonu inaczej niż przez wkladanie kluczyka? Mam problem z pewnymi zabezpieczeniami, ktore by ponownie aktywowac musze wlaczyc zaplon 5 razy w ciagu 5 sekund a przy uzyciu opcji jaka jest w b8 technicznie mi nie wychodzi by zrobic to tak szybko...

podpowie ktos cos?

Opublikowano

Panowie odnośnie foteli:

Czy fotele z 11r Avant podejdą do sedna 08 rok ? Wiem że z avanta podchodzą ale czy jest jakaś różnica rocznikowa.

Dokładnie chodzi mi o te fotele:

AUDI A4 8K B8 AVANT FOTELE KANAPA S-LINE ALCANTARA (4421422732) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Czy lepiej brać coś takiego:

Archiwalne: Audi A4 S4 B8 fotele skórzane alakantra Legnica

Tylko pewnie boczki od S4 nie podejdą do A4 ?

Opublikowano

Oba modele podejdą, te pierwsze fajne, tylko szkoda ze nie mają full elektryki. Ostatnio znajomy wyszukał taki komplet z elektryką i boczkami z rączkami w skórze, wszystko szyte białą nicią. Rok 2014 jak nowe. Może warto poszukać.

Ja poluję na kremowo czarne z białymi wężykami, ale musiały by być igiełki bo to full skóra a nie lubię jak jest ponaciągana i pomarszczona, to absolutnie dyskwalifikuje tapicerkę.

Opublikowano

Zobaczcie jaka fura, zgadniecie jaki model?

image.jpg

Opublikowano

Passat B5:naughty:

Opublikowano

:shock3:

passat?:wink:

---------- Post dopisany at 15:55 ---------- Poprzedni post napisany at 15:50 ----------

widze, za sami pasjonaci...

dobra chlopaki, przyznawac sie kogo to fura!:decayed:

ktory polecial z fantazja?

Opublikowano

Mam błąd w silniku 5262, czy to będzie ten czujnik różnicy ciśnień do wymiany?

Opublikowano

Panowie Wy też macie popiskujjący drążek zmiany biegów :P? Dzisiaj go wyjmuje i muszę opadać dokładnie co tam piska jak się silnik na dołach rusza :P

Trzeszczacy podłokietnik juz dawno zrobiłem bo mnie szlag trafiał :P

Opublikowano
Panowie Wy też macie popiskujjący drążek zmiany biegów :P? Dzisiaj go wyjmuje i muszę opadać dokładnie co tam piska jak się silnik na dołach rusza :P

Trzeszczacy podłokietnik juz dawno zrobiłem bo mnie szlag trafiał :P

U mnie czasami mieszek świerszczył ale jakoś go ułożyłem i przestał. A co zrobiłeś z podłokietkiem?

Opublikowano

Rozbierasz wszystkie plastiki na części pierwsze i plecy z tunelu. Na wszystkie miejsca łączeń naklejasz taśmę moherową od wiązek, jest z tym trochę zabawy ale całkowita cisza. Ja z kumplem kleilem ze 2h. Czemu trzeszczy, bo wytarła się warstwa płynu który zapobiega tarciu, a można go kupić jedynie w 5l bankach i tez się wytrze po pewnym czasie. Plastiki są zbyt suche u nas w autach...

Opublikowano
Oba modele podejdą, te pierwsze fajne, tylko szkoda ze nie mają full elektryki. Ostatnio znajomy wyszukał taki komplet z elektryką i boczkami z rączkami w skórze, wszystko szyte białą nicią. Rok 2014 jak nowe. Może warto poszukać.

Ja poluję na kremowo czarne z białymi wężykami, ale musiały by być igiełki bo to full skóra a nie lubię jak jest ponaciągana i pomarszczona, to absolutnie dyskwalifikuje tapicerkę.

A jak jest z boczkami od S4 pasuja do A4 ?

W sumie nie zależy mi na elektryce bo nawet nie będę miał kiedy wyrezać tego w aucie :/ ale zobaczymy jeszcze pośpiechu nie ma. Jak we wtorek będą ktualne te od S4 to oblukam bo to 16km odemnie.

Opublikowano

Myślę ze nie ma żadnej różnicy w boczkach. Jedynie jeśli Avant i sedan to inne roletki są w tylnych boczkach. Ewentualnie Avant nie będzie miał przycisku do otwierania klapy no i niektóre mają miejsce na wyłącznik alarmu (boczek kierowcy). Trafiłem na poliftowe kiedyś boczki i miały dwa kołki inaczej rozmieszczone, nie pasowały do drzwi ale trzymały się i bez nich dobrze.

Opublikowano

Posiadam 3G high , klima 1-strefowa i znikło mi pojawianie sie na MMI zmiany temp i siła nawiewu , jakiś czas temu włączałem przez VCDS Wentylacje ale nie wiem czemu wywalało mi błąd w AUTO HVAC jak sie nie myle wiec postanowiłem to usunąć jak usunąłem to znikło mi pokazywanie w/w przypadków jakieś pomysły ? Czy coś przez przypadek odznaczyłem ? :facepalm:

Opublikowano

Wywalało błąd bo pewnie nie masz webasto. Przeleć wszystkie kodowania wentylacji jeszcze raz, to znajdziesz błąd. Z tego co pamiętam, były tam też zmiany w adaptacjach.