Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do przedlifta to te z regulacją .

dziękuję

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Thx. O to mi chodziło.

Patrz Hohe, tak wygląda odpowiedz ktora wnosi coś sensownego do tematu bo udzielił jej ktoś kto ma pojęcie o czym mówi. Czujesz różnicę?

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Nie.

No tak, moglem się tego spodziewać. W sumie to wiele tłumaczy. Ale nie martw się, może kiedyś ogarniesz.

Opublikowano

Nie.

dobre , sie uśmiałem :)

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Nie.

Krótka i konkretna odpowiedź :grin:

Panowie czy ktoś mi z Was może powiedzieć czym się różnią tylne małe szyby w avancie, chodzi mi o różnicę pomiędzy szybami pod listwy chrom i bez? Uszczelki są inne? inaczej profilowane? czy jeszcze coś innego?

Opublikowano

Panowie BARDZO PRZEPRASZAM za nieodpisywanie wszystkim na PW ( dziś np. 41)

Naprawde juz mi sie nie chce pisac jedno i to samo

Wszelkie info macie na FORUM i tam pytajcie .

Pozdrawiam :)

Zablokuj sobie PW, ja tak zrobilem i od tej pory spokój.

Opublikowano

Panowie jest tu jakiś elektryk? Mam pytanie odnośnie podłączenia termostatu w domu.

Opublikowano

Panowie jest tu jakiś elektryk? Mam pytanie odnośnie podłączenia termostatu w domu.

Tak :grin:

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

No nadawaj co tam chcesz z tym termostatem

Opublikowano

Napisze Ci pw. Dzięki.

Opublikowano

oki doki

Opublikowano

hej szybkie pytanko:D

czy to audi a4 b8 s-line czy s4 to listwy boczne na progu są identyczne i nazywajmy je s-line tak ?? 8K0 854 932 A

Opublikowano

hej szybkie pytanko:D

czy to audi a4 b8 s-line czy s4 to listwy boczne na progu są identyczne i nazywajmy je s-line tak ?? 8K0 854 932 A

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-all-b8-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur/

Opublikowano

2 są w polsce robione a dwie we francji.

zaproponuj coś. Mogę dać zdjęcia gdyby coś.

jaki index nośności tych oponek? Jakie pieniązki?może być na pw poproszę

W razie czego mam promocję na dwumaskę sachsa Pany do B8 tdi :)

Opublikowano

Tak Turzi zgadza się przegladałem to i to się odnosi do s-line pytanie czy s4 ma inne :D

a teraz jeszcze jedno jak założę zderzak z polifta to coś wiem że lampy neon mają ciut inny kaształt i jeszcze na zwykłych będize jakaś szparka tak ?? ale da się tak że założe najpierw zderzak a za dajmy na to dwa tygle spokojnie neony ??

Opublikowano

Tak Turzi zgadza się przegladałem to i to się odnosi do s-line pytanie czy s4 ma inne :D

a teraz jeszcze jedno jak założę zderzak z polifta to coś wiem że lampy neon mają ciut inny kaształt i jeszcze na zwykłych będize jakaś szparka tak ?? ale da się tak że założe najpierw zderzak a za dajmy na to dwa tygle spokojnie neony ??

W avancie lampy są takie same, więc możesz śmiało wymienić najpierw zderzak. Moim zdaniem.

Opublikowano

i jeszcze jedno halogeny są nadal na h11 jesli tak to jaką wstawić by miało barwę taką samą jak ledy w lampach bo jak się CLH zapala to tu bialuśkie a halo żółte blehhh :)

W avancie lampy są takie same, więc możesz śmiało wymienić najpierw zderzak. Moim zdaniem.

dziękuję :)

Edytowane przez amaradaar

Opublikowano

Panowie, a czy da się wyłączyć ten denerwujący dźwięk po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem? Na wyświetlaczu pojawia się wtedy ostrzeżenie o rozładowaniu akumulatora :)