Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz czekne ;)

Jehhh nic nie pomogło i traz co dalej :)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ile przytrzymales ? trzymaj tak z 30sek nawet

Opublikowano

A jak dasz przycisk w dół (trzymając przez chwile jak szyba będzie juz na dole) i po tym przycisk w góre i podobnie czekasz z podciagnietym przyciskiem przez chwile po tym jak sie szyba zamknie ??

Opublikowano

No tak dalem szybe i po dziesiec sekund czekalem bo tez myslalem ze krancowki ale nic... No to ja trzymalem pilot po 10 sekund to po fajerwerkach ide czeking dalej :) ale to na przemian najpierw 30 sek zamykanie potem 30 sek otwieranie ?? :)

Opublikowano

Zalej gorzołą moze podziała :P

Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Hehehe przytrzymalem po 30 sekund i eureka :D dziekuje :D

Opublikowano

Wymieniał ktoś płyn w chłodnicy ?

Jak zlać ? Coś odpowietrzać po zalaniu ?

Opublikowano

Z tego co pytałem w ASO to gość powiedział że audi nie przewiduje wymiany płynu w chłodnicy hmm.

Opublikowano

Hehehe przytrzymalem po 30 sekund i eureka :D dziekuje :D

I gitara !!!

Opublikowano

a powiedzcie mnie gdzie jest ta przeklęta syrena alarmu :)

b7d2f49120cbd84ec5e39fcc0a9d0f65.png

ciekawe czy w avancie tak samo ja ciągle myślałem że to w bagaju siedzi :)

Opublikowano

Koledzy, jeździ ktoś z was czasem z Thulem? Wczoraj zrobiłem traske 300km po autostradzie i byłem w szoku, prawie o 1,5l wzrosło spalanie z tym g@#$nem na dachu i to przy prędkości raptem 110km/h. :shock3:

Edytowane przez edraven

Opublikowano

a powiedzcie mnie gdzie jest ta przeklęta syrena alarmu :)

b7d2f49120cbd84ec5e39fcc0a9d0f65.png

ciekawe czy w avancie tak samo ja ciągle myślałem że to w bagaju siedzi :)

w avancie syrena znajduje się pod podszybiem plastikowym z przodu pod wlotem powietrza do wnętrza auta , w sedanie tak samo , tak jak na rysunku

Opublikowano

Koledzy, jeździ ktoś z was czasem z Thulem? Wczoraj zrobiłem traske 300km po autostradzie i byłem w szoku, prawie o 1,5l wzrosło spalanie z tym g@#$nem na dachu i to przy prędkości raptem 110km/h. :shock3:

Znajomy z Częstochowy który przyjeżdża latem na pomorze i ma Thula to jak z nim rozmawiałem to powiedział że ok 1 litra więcej mu bierze. Prędkości podobne bo jak jedzie to 120 - 130 max bo 3 dzieciaków na pokładzie ma. Może warunki na dworze niesprzyjające (czyt wiatr) i dlatego Tobie tyle wyszło.

Wie ktoś gdzie podłączyć tą żółtą i brązową wtyczke z tej aukcji http://allegro.pl/wiazka-instalacja-schowka-8k0971679c-audi-a4-b8-8k-i4944423489.html

Opublikowano

Zółta to airbag a brązowa jest do złączenia z wiązką dochodzącą do schowka chyba od QQ1

Opublikowano

Zółta to nie airbag, tylko wyłącznik airbaga znajdujący się w schowku - nie każdy ma. Reszta jak Gibons napisał.

Opublikowano

Zółta to airbag a brązowa jest do złączenia z wiązką dochodzącą do schowka chyba od QQ1

Zółta to nie airbag, tylko wyłącznik airbaga znajdujący się w schowku - nie każdy ma. Reszta jak Gibons napisał.

czyli jak nie mam QQ1 to i tak nie podłącze tego, myślałem tylko o podświetleniu schowka i że ta gotowa wiązka jest do wpięcia do jakiegoś modułu ale zrobię w takim razie podświetlenie tak jak w temacie o tym. Dzięki.

Opublikowano

Ta wiązka Ci obsłuży zarówno podświetlenie schowka jak i nóg pasażera - biała wtyka idzie do lampki, czarna do siłownika drzwi schowka z włącznikiem i ta mała czarna do lampki podświetlenia stóp pasażera. Brązową doprowadzasz prąd z instalacji samochodu.

Poczytaj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/181375-montaz-pakietu-wewnetrznego-qq1-oswietlenia-przestrzeni-nog-kratek-schowka/

Ja bym od razu kupił drugą lampkę LED do oświetlenia stóp kierowcy, żeby zrobić komplet, bo i tak trzeba demontować plastiki pod kierownicą żeby dostać się MCE ;)

Edytowane przez sowiq

Opublikowano

Ta wiązka Ci obsłuży zarówno podświetlenie schowka jak i nóg pasażera - biała wtyka idzie do lampki, czarna do siłownika drzwi schowka z włącznikiem i ta mała czarna do lampki podświetlenia stóp pasażera. Brązową doprowadzasz prąd z instalacji samochodu.

Poczytaj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/181375-montaz-pakietu-wewnetrznego-qq1-oswietlenia-przestrzeni-nog-kratek-schowka/

Ja bym od razu kupił drugą lampkę LED do oświetlenia stóp kierowcy, żeby zrobić komplet, bo i tak trzeba demontować plastiki pod kierownicą żeby dostać się MCE ;)

Dzięki sowiq ale mój MCE niestety nie ogarnia QQ1 :kwasny: a nie bardzo mi się chce go zmieniać

Edytowane przez waldih1979