Opublikowano 10 Lipca 201511 l Czy miał ktoś wersję tylnego oparcia nie składanego ?? Czy się to da wymontować i wstawić składane, jakieś przeróbki, podobno inaczej są montowane pasy w bocznych elementach tapicerki i musi coś tapicer dłubać ...
Opublikowano 11 Lipca 201511 l Czy miał ktoś wersję tylnego oparcia nie składanego ?? Czy się to da wymontować i wstawić składane, jakieś przeróbki, podobno inaczej są montowane pasy w bocznych elementach tapicerki i musi coś tapicer dłubać ... W tym temacie kolega opisał co i jak http://a4-klub.pl/index.php?/topic/283131-wymiana-tylnej-kanapy-na-rozkladana-sedan/
Opublikowano 12 Lipca 201511 l Panowie, czy czujniki zużycia klocków hamulcowych z przodu są tylko z jednej strony (z której?), czy z obu? Chyba przetarł mi się kabelek, bo klocki mam grube prawie jak nowe, a kontrolka na desce zaczęła świecić. A nie chce mi się w garażu podziemnym zdejmować obu kół
Opublikowano 12 Lipca 201511 l czujnik jest o ile dobrze pamietam po stronie kierowcy.jak Ci przeszkadza kontrolka, to mozesz sobie wykodowac vagie albo 07 w centralnej albo 17 w zegarach
Opublikowano 12 Lipca 201511 l Dzięki Panowie. Wolę naprawić kabelek, niż wyłączać kontrolki, ale bardzo cenna wskazówka
Opublikowano 13 Lipca 201511 l U mnie dodatkowo były lutowane Z jakiegoś powodu mechanik zamówił pasujące rozmiarem, ale ze zbyt krótkim kabelkiem od czujnika.
Opublikowano 13 Lipca 201511 l chłopaki od czego są te ramki ?? http://allegro.pl/audi-a4-b8-a5-ramka-obudowa-licznika-zegarow-i5113788175.html
Opublikowano 13 Lipca 201511 l A5 Jest jakiś działający cennik online, bo Gajos już od dawna wyłączony ?
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Panowie, potrzebuję nr chromowanej listwy tylnego zderzaka w wersji S4 lift, właściwie to tylnej dokładki do zderzaka.
Opublikowano 14 Lipca 201511 l biorac pod uwage ze to spory kawal plastiku to i tak wychodzi lepiej niz w stosunku do ceny poliftowej kratki sline z ACC Edytowane 14 Lipca 201511 l przez Yoghurt
Opublikowano 14 Lipca 201511 l No to chętnie wymienię na kratkę, mam taką nówkę sztukę S-Line a u mnie chyba nie pójdzie ACC, więc chyba się nie doczeka montażu A tak poza tematem, czy radar od ACC ma CP ?
Opublikowano 14 Lipca 201511 l No to chętnie wymienię na kratkę, mam taką nówkę sztukę S-Line a u mnie chyba nie pójdzie ACC, więc chyba się nie doczeka montażu A tak poza tematem, czy radar od ACC ma CP ? tak ma
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Panowie, jakie symbole mają kolory plastików wnętrza w B8? wiem że czarny soul to 4mpk, a jak z jasnym szarym tym najpopularniejszym?
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Panowie, czy hamulce z SQ5 380 mm wejdą przy kołach 18" ET 32 ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 14 Lipca 201511 l przez proximpuh
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Jest ktoś w stanie sprawdzić i napisać mi jaki jest nr WARIATORA NASTAWNIKA FAZ ROZRZĄDU w 1.8tfsi CDHB?