Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszła wiadomość na pw

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Popytam.

tąpniete z LG g3

Daj nr do siebie na pw
Tel 605264845

tąpniete z LG g3

Opublikowano

Panowie, co może być że mam funkcję nieaktywną, sprawdzałem u kumpla i jest normalnie dostęp a tutaj lipa, nie mam przez to możliwości ustawienia i przez to czyta mi tylko kartę SIM z Orange, każda inna jest odrzucana. Może da się to uruchomić gdzieś w zielonym menu ??

BqUMemM.jpg

Opublikowano

Wymieniam podsufitkę i słoneczniki kierowcy, pasażera przód bez opcji podświetlania na opcję z podświetlaniem i lampkami w podsufitce

ma ktoś jakiś pomysł jak ogarnąć wiązkę i gdzie ją podłączyć?

z góry dzięki :hi:

Opublikowano

koledzy by dac ledy na tył na tablice potrzebuje tylko te kabelki ?? czy cos jeszcze??

https://www.kufatec.de/shop/de/Audi/A5-8T/Adapter-LED-Kennzeichenbeleuchtung-Audi-A4-8K-A5-8T-Q5-8R

Edytowane przez Piotr Czarnojan

Opublikowano

Wymieniam podsufitkę i słoneczniki kierowcy, pasażera przód bez opcji podświetlania na opcję z podświetlaniem i lampkami w podsufitce

zasilanie z kostki 8-pinowej pin nr 4 w lampce podsufitki z przodu do włączników w daszkach a z nich do lampki a masa z tej samej kostki pin nr 5 prosto do lampki

Opublikowano

Ktoś zainteresowany kompletem foteli S-line do b8 avant ? manuale podgrzewane z pakietem oświetlenie siedzenia + boczki podłokietnik itd.

Opublikowano

Góral65 dzięki bardzo :hi:

teraz zostało mi tylko poszukać nr OEM wtyczki do lampek bo do słoneczników będę miał od kolegi z forum

Opublikowano

Wymieniasz podsufitke dla lampek?

Opublikowano

:grin: rozumiem twoje zszokowanie :D

na szczęście nie tylko dla nich wymieniałem :kox:

nie miałem wewnętrznego s-line'a a teraz już będzie po wymianie na ciemny sufit :banan:

Opublikowano

:grin: rozumiem twoje zszokowanie :D

na szczęście nie tylko dla nich wymieniałem :kox:

nie miałem wewnętrznego s-line'a a teraz już będzie po wymianie na ciemny sufit :banan:

???
Opublikowano

Czy gałka zmiany biegów manual z A6 C7 będzie pasowała p&p do A4 B8 ?

Opublikowano

Maestrowie, ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć czy bagażnik z audi q5 pasuje do B8?

Opublikowano

Czy gałka zmiany biegów manual z A6 C7 będzie pasowała p&p do A4 B8 ?

Gałka może i by pasowała, ale z tego co kojarze mieszek jest inny, znaczy się ten plastik na ktory jest naciągnięta skóra. W b8 jest prostokąt, a w c7 wielokąt, z dodatkowym zalamaniem

Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Maestrowie, ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć czy bagażnik z audi q5 pasuje do B8?

Jesli pytasz o bagaznik dachowy to nie pasuje :)

Opublikowano

Tak, pytam o dachowy, a kojarzysz gdzie jest kolizja? może da się przerobic jakoś? Bo bagazniki do q5 za grosze chodzą.

Opublikowano

Panowie, co może być że mam funkcję nieaktywną, sprawdzałem u kumpla i jest normalnie dostęp a tutaj lipa, nie mam przez to możliwości ustawienia i przez to czyta mi tylko kartę SIM z Orange, każda inna jest odrzucana. Może da się to uruchomić gdzieś w zielonym menu ??

BqUMemM.jpg

jak rozlaczysz telefon z bluetooth'a to rowniez masz to wyszazone?

Opublikowano

Tak, pytam o dachowy, a kojarzysz gdzie jest kolizja? może da się przerobic jakoś? Bo bagazniki do q5 za grosze chodzą.

Kumpel kupił i nie zamontował

dam znac w czym myk jest :)

Opublikowano

Q5 jest szersza. Problem nie w uchwytach, tylko w samych belkach. Skrocic i gotowe.

Nie wiem jak jest w ori. Thule można dowolnie przycinać. Mocowania te same. Różnica w wingbarze:

2d7yern4.png

Edytowane przez griga-st

Opublikowano

Ori z A6 bez większego problemu przystosowałem do A4 - plastiki się odkręca, samą belkę wystarczy przyciąć o kilka(naście) cm, z q5 podejrzewam, że byłoby podobnie