Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy ma ktos grill-a shadow line na sprzedanie??

Edytowane przez Piotr Czarnojan

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ponawiam pytanie, czy malował ktoś z Was elementy np takie jak dekory drewno w black piano? Może polecicie jakiś zakład co podjął by się tego ;)

Do lakiernika jedz pomaluje bez problemu Ja w innym samochodzie lakierowałem drewno na kość słoniową wyszło super

Opublikowano

Powitać po weekendzie :hi:

Panowie mam mały uciążliwy kłopot a zarazem do Was pytanie otóż, zawiesza mi się klimatyzacja w mojej benzynie B8 rok 2009 tzn. raz się włączy a raz nie. (Wszystko się w niej pali pokazuje temperature ale nie dmucha :-/) czasem się włączy po jakimś czasie na nierównościach ale ogólnie taki stan mnie nie zadowala i chcę tą awarię wyeliminować.

Co jest wg. Waszej wiedzy do wymiany, może przerabial to już ktoś z forumowiczów? Ewentualnie proszę o podanie nr części do zamówienia.

Opublikowano

Dancioch, powiedz mi czy nawiewy w ogóle dmuchają? Czy problemem jest tylko brak chłodu a nawiew i jego moc jest OK ?

Ja miałem problem z dmuchawą nawiewu, wyrobiły się szczotki od silnika i dmuchawa stanęła na amen, zero dmuchania, więc i klima nie działała.

Opublikowano

Panowie ponawiam pytanie, czy malował ktoś z Was elementy np takie jak dekory drewno w black piano? Może polecicie jakiś zakład co podjął by się tego ;)

ja malowałem, nie ma ślady, że to kiedyś "DŻEWO" było. płąci łem chyba 250zł za komplet. tylko musiałem oddać rozebrane z chromów

Opublikowano

Pany, mam dojście od opon 21" na handel.

255/30 93y sport max rt

265/45 104w sport max rt2

275/45 110w f1 asy

Gdyby ktoś chciał to pw.

Ew gdyby ktoś chciał to mogę o 20" zapytać.

Po 100 zł na oponie względem najniższej ceny jaka znajdziecie.

Opublikowano

Dancioch, powiedz mi czy nawiewy w ogóle dmuchają? Czy problemem jest tylko brak chłodu a nawiew i jego moc jest OK ?

Ja miałem problem z dmuchawą nawiewu, wyrobiły się szczotki od silnika i dmuchawa stanęła na amen, zero dmuchania, więc i klima nie działała.

Jak się "zawiesi" to nic nie dmucha właśnie, trzeba szyby otwierać :kwasny:

Opublikowano

Panowie, dwa pytania.

1. Jaki ma oznaczenie stojak pod kubki pod przetwornicę 230 V?

2. W pasie bezpieczeństwa po stronie pasażera połamał mi się i wypadł ten plastikowy guzik, przez co klamra spada na sam dół. Da się to czymś zastąpić, ew. kupić ori element?

8d4ed29da3a049e399436f5c0fe2347a.png

Opublikowano
  • Autor

Śrubką z nakrętką... :decayed:

Opublikowano

A jakiś bardziej cywilizowany sposób? :)

Opublikowano

Czarny guzik przyszyj :wink:

Opublikowano

Chinski VCDS 15.7.1 jest stabilny czy olac go?

Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-a8-spinka-klips-nit-stoper-pasa-pas-i5822186643.html#thumb/1

albo w ASO 443857847B, około 15 pln

Edytowane przez Vis

Opublikowano

Ja mam i nie miałem problemu ze stabilnością :) Wszystko co chciałem to pokodowałem bez żadnych problemów.

Opublikowano

http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-a8-spinka-klips-nit-stoper-pasa-pas-i5822186643.html#thumb/1

albo w ASO 443857847B, około 15 pln

Dzięki kolego! Nie spodziewałem się, że to można kupić :thumbup1:

------------------------

To wracając do pytania - nie ma ktoś na zbyciu uchwytu na kubki pod przetwornicę 230 V?

Znalazłem numer: 8K0 862 533 A

Edytowane przez sowiq

Opublikowano

Ja mam i nie miałem problemu ze stabilnością :) Wszystko co chciałem to pokodowałem bez żadnych problemów.

Dzieki! to zamawiam :)

Opublikowano

Panowie, dwa pytania.

1. Jaki ma oznaczenie stojak pod kubki pod przetwornicę 230 V?

2. W pasie bezpieczeństwa po stronie pasażera połamał mi się i wypadł ten plastikowy guzik, przez co klamra spada na sam dół. Da się to czymś zastąpić, ew. kupić ori element?

8d4ed29da3a049e399436f5c0fe2347a.png

Normalnie w serwisie ten dynks dostaniesz, z tego co pamiętam kilkanaście złotych ;-)

Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie mam mały uciążliwy kłopot a zarazem do Was pytanie otóż, zawiesza mi się klimatyzacja w mojej benzynie B8 rok 2009 tzn. raz się włączy a raz nie. (Wszystko się w niej pali pokazuje temperature ale nie dmucha :-/) czasem się włączy po jakimś czasie na nierównościach ale ogólnie taki stan mnie nie zadowala i chcę tą awarię wyeliminować.

Co jest wg. Waszej wiedzy do wymiany, może przerabial to już ktoś z forumowiczów? Ewentualnie proszę o podanie nr części do zamówienia.

Nikt nie miał podobnych przygód? :(

Opublikowano

Nikt nie miał podobnych przygód? :(

Standardowo - masz jakieś błędy?

Ja bym chyba spróbował wymienić dmuchawę. Może szlag trafił szczotki? Cena za używaną niezbyt wygórowana, wymiana w miarę łatwa. Zawsze to jakiś pierwszy krok.

Ewentualnie możesz spróbować ją po prostu wyjąć i na włączonym nawiewie spróbować potrząsnąć w różnych kierunkach i zobaczyć, czy będzie przerywała.

Edytowane przez sowiq