Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile są warte przedliftowe lampy ledowe do Avanta?

W ładnym stanie, bez uszkodzeń. Z wtyczkami i fragmentami przewodów.

400zł

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szykuje sie do wrzucenia nowego wiekszego turbo. Większość wrzuca T od 170km, a jak to jest z innymi poliftowymi suszarkami? Czy warto szukac turbo od 177km lub 190km?

Edytowane przez ArkadiuS

Opublikowano

Szykuje sie do wrzucenia nowego wiekszego turbo. Większość wrzuca T od 170km, a jak to jest z innymi poliftowymi suszarkami? Czy warto szukac turbo od 177km lub 190km?

Polift ma zupelnie inne podejście więc jesli chcesz p&p to tylko caha.

Wysłane z Note 3

Opublikowano
Are keyless entry systems safe? | ADAC

keyless entry extender

Opublikowano

Jaki czujnik roznicy ciśnień mam kupic bo zaczyna padac ten (059906051A) ale sa jeszcze z końcówka B i C ?

Opublikowano

Ja kupiłem taki sam (miałem A jak mnie pamięć nie myli) i od pół roku działa bezbłędnie. A kupiłem Bosha.

via Nexus6@Tapatalk

Opublikowano

pytanie do ekipy z podkarpacia - Rzeszowa i okolic. Który polecacie warsztat na wymianę oleju w multi? pytałem w moich okolicach to boją się wymieniać i odsyłają do ASO.

wstępnie sprawdzałem koszt w ASO Autorud i RS Serwis, czytałem kiedyś o dobrym serwisie skrzyń w SOTO w Sędziszowie.

Opublikowano

A propos wymiany oleju... wymienialem niedawno w serwisie ZF w holandii... 630 euro..

Opublikowano

pytanie do ekipy z podkarpacia - Rzeszowa i okolic. Który polecacie warsztat na wymianę oleju w multi? pytałem w moich okolicach to boją się wymieniać i odsyłają do ASO.

wstępnie sprawdzałem koszt w ASO Autorud i RS Serwis, czytałem kiedyś o dobrym serwisie skrzyń w SOTO w Sędziszowie.

Polecam chłopkaów co pracowali w ASO a teraz sami działaja :hi:

https://www.facebook.com/vagserwisswilcza/

Opublikowano

Polecam chłopkaów co pracowali w ASO a teraz sami działaja :hi:

https://www.facebook.com/vagserwisswilcza/

We wtorek wybieram sie do nich wlasnie na wymiane oleju w Multi. Zdam relacje :wink:

Koszty: filtr + olej ok. 600 zl + robocizna (nie wiem ile dokladnie bo robie kupe innych rzeczy wtedy u nich)

Edytowane przez Netfcher

Opublikowano

Jak masz kanał/podnośnik, to polecam samemu. Żadna filozofia.

Opublikowano

We wtorek wybieram sie do nich wlasnie na wymiane oleju w Multi. Zdam relacje

Koszty: filtr + olej ok. 600 zl + robocizna (nie wiem ile dokladnie bo robie kupe innych rzeczy wtedy u nich)

daj znać jak będzie po zabiegu, którą masz wymianę? po 120k km?

Jak masz kanał/podnośnik, to polecam samemu. Żadna filozofia.

nie mam a mechanik ze mnie średni, ja bardziej elektryk/elektronik

Opublikowano

A propos wymiany oleju... wymienialem niedawno w serwisie ZF w holandii... 630 euro..

No standardowa cena bez 500€ nie ma się po co do serwisu wybierać

Opublikowano

Netfcher, dnia 04 Sie 2016 - 12:07, napisał:

We wtorek wybieram sie do nich wlasnie na wymiane oleju w Multi. Zdam relacje

daj znać jak będzie po zabiegu, którą masz wymianę? po 120k km?

4 wymiana - 205kkm na liczniku. Pozostale 3 byly robione w aso przez poprzedniego wlasciciela

Opublikowano

to coś wcześniej robisz? co 60k km zgodnie z wytycznymi producenta, sumie to lepiej częściej niż później bulić za remont :decayed:

Opublikowano

Po fakturach z aso i historii auta zakladam, ze przebieg jest realny. Nigdy nie wiadomo. Zreszta, nie widzialem nigdy aby filtr byl tam wymieniany.

Opublikowano

keyless entry extender

Macie te wasze fajne Keylessy :decayed:

Opublikowano

https://youtu.be/0AHSDy6AiV0

keyless entry extender

Czad. Trzeba wyjmować baterie z pilota jak zostawiasz auto, albo owijać go w ołowianą blaszkę - może pomoże. :)

Opublikowano

Tydzien po kupnie fury probowali mi ukrasc tym sposobem, fura stala pod oknami, otworzyli bez problemu, udalo im sie nawet przekodowac kluczyk po OBD... ale z jakiegos powodu, nie odjechali.

Od tego momentu mam gps'a i dodatkowy immo, ktory odcina pompe paliwa i zaplon... ale na odbrego zlodzieja, nie ma sposobu :)