Opublikowano 3 Sierpnia 20169 l Ile są warte przedliftowe lampy ledowe do Avanta?W ładnym stanie, bez uszkodzeń. Z wtyczkami i fragmentami przewodów. 400zł
Opublikowano 3 Sierpnia 20169 l Szykuje sie do wrzucenia nowego wiekszego turbo. Większość wrzuca T od 170km, a jak to jest z innymi poliftowymi suszarkami? Czy warto szukac turbo od 177km lub 190km? Edytowane 3 Sierpnia 20169 l przez ArkadiuS
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Szykuje sie do wrzucenia nowego wiekszego turbo. Większość wrzuca T od 170km, a jak to jest z innymi poliftowymi suszarkami? Czy warto szukac turbo od 177km lub 190km? Polift ma zupelnie inne podejście więc jesli chcesz p&p to tylko caha. Wysłane z Note 3
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Jaki czujnik roznicy ciśnień mam kupic bo zaczyna padac ten (059906051A) ale sa jeszcze z końcówka B i C ?
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Ja kupiłem taki sam (miałem A jak mnie pamięć nie myli) i od pół roku działa bezbłędnie. A kupiłem Bosha. via Nexus6@Tapatalk
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l pytanie do ekipy z podkarpacia - Rzeszowa i okolic. Który polecacie warsztat na wymianę oleju w multi? pytałem w moich okolicach to boją się wymieniać i odsyłają do ASO. wstępnie sprawdzałem koszt w ASO Autorud i RS Serwis, czytałem kiedyś o dobrym serwisie skrzyń w SOTO w Sędziszowie.
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l A propos wymiany oleju... wymienialem niedawno w serwisie ZF w holandii... 630 euro..
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l pytanie do ekipy z podkarpacia - Rzeszowa i okolic. Który polecacie warsztat na wymianę oleju w multi? pytałem w moich okolicach to boją się wymieniać i odsyłają do ASO. wstępnie sprawdzałem koszt w ASO Autorud i RS Serwis, czytałem kiedyś o dobrym serwisie skrzyń w SOTO w Sędziszowie. Polecam chłopkaów co pracowali w ASO a teraz sami działaja https://www.facebook.com/vagserwisswilcza/
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l pytanie do ekipy z podkarpacia - Rzeszowa i okolic. Który polecacie warsztat na wymianę oleju w multi? pytałem w moich okolicach to boją się wymieniać i odsyłają do ASO. wstępnie sprawdzałem koszt w ASO Autorud i RS Serwis, czytałem kiedyś o dobrym serwisie skrzyń w SOTO w Sędziszowie. Polecam chłopkaów co pracowali w ASO a teraz sami działaja https://www.facebook.com/vagserwisswilcza/ We wtorek wybieram sie do nich wlasnie na wymiane oleju w Multi. Zdam relacje Koszty: filtr + olej ok. 600 zl + robocizna (nie wiem ile dokladnie bo robie kupe innych rzeczy wtedy u nich) Edytowane 4 Sierpnia 20169 l przez Netfcher
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l pytanie do ekipy z podkarpacia - Rzeszowa i okolic. Który polecacie warsztat na wymianę oleju w multi? pytałem w moich okolicach to boją się wymieniać i odsyłają do ASO. wstępnie sprawdzałem koszt w ASO Autorud i RS Serwis, czytałem kiedyś o dobrym serwisie skrzyń w SOTO w Sędziszowie. Jak masz kanał/podnośnik, to polecam samemu. Żadna filozofia.
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l We wtorek wybieram sie do nich wlasnie na wymiane oleju w Multi. Zdam relacje Koszty: filtr + olej ok. 600 zl + robocizna (nie wiem ile dokladnie bo robie kupe innych rzeczy wtedy u nich) daj znać jak będzie po zabiegu, którą masz wymianę? po 120k km? Jak masz kanał/podnośnik, to polecam samemu. Żadna filozofia. nie mam a mechanik ze mnie średni, ja bardziej elektryk/elektronik
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l A propos wymiany oleju... wymienialem niedawno w serwisie ZF w holandii... 630 euro.. No standardowa cena bez 500€ nie ma się po co do serwisu wybierać
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Netfcher, dnia 04 Sie 2016 - 12:07, napisał:We wtorek wybieram sie do nich wlasnie na wymiane oleju w Multi. Zdam relacje Koszty: filtr + olej ok. 600 zl + robocizna (nie wiem ile dokladnie bo robie kupe innych rzeczy wtedy u nich)daj znać jak będzie po zabiegu, którą masz wymianę? po 120k km? 4 wymiana - 205kkm na liczniku. Pozostale 3 byly robione w aso przez poprzedniego wlasciciela
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l to coś wcześniej robisz? co 60k km zgodnie z wytycznymi producenta, sumie to lepiej częściej niż później bulić za remont
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Po fakturach z aso i historii auta zakladam, ze przebieg jest realny. Nigdy nie wiadomo. Zreszta, nie widzialem nigdy aby filtr byl tam wymieniany.
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Are keyless entry systems safe? | ADAC keyless entry extender Macie te wasze fajne Keylessy
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Are keyless entry systems safe? | ADAC https://youtu.be/0AHSDy6AiV0 keyless entry extender Czad. Trzeba wyjmować baterie z pilota jak zostawiasz auto, albo owijać go w ołowianą blaszkę - może pomoże.
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Tydzien po kupnie fury probowali mi ukrasc tym sposobem, fura stala pod oknami, otworzyli bez problemu, udalo im sie nawet przekodowac kluczyk po OBD... ale z jakiegos powodu, nie odjechali. Od tego momentu mam gps'a i dodatkowy immo, ktory odcina pompe paliwa i zaplon... ale na odbrego zlodzieja, nie ma sposobu
Opublikowano 4 Sierpnia 20169 l Od tego momentu mam gps'a tez kiedys wierzylem w gps'a... http://allegro.pl/zagluszacz-zaklocacz-sygnalu-gps-mini-12v-24v-tir-i6378758243.html