skotyman Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Profilaktycznie wymienić nie zaszkodzi
JawoR36 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Profilaktycznie wymienić nie zaszkodzi Ktoś musi napędzać gospodarkę w tym kraju
simon__75 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Profilaktycznie wymienić nie zaszkodzi Ktoś musi napędzać gospodarkę w tym kraju :naughty:
amaradaar Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Kazdy robi jak chce ale to rownie dobrze profilaktycznie moze lepiej silnik nowy kupic albo profilaktycznie jak zimowki maja 3 lata i 6mm bieznika to lepiej wymienic ja tam wychodze z zasady zeby cos co dziala poprawnie nie ruszac bo zaraz za tym sypnie sie kilka rzeczy jak sie ruszy
st4yKool Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 ja tam wychodze z zasady zeby cos co dziala poprawnie nie ruszac bo zaraz za tym sypnie sie kilka rzeczy jak sie ruszy hehe zadzialalo u mnie jak zaczalem tuningowac auto... najpierw jaja z hamulcami, potem EGR, teraz turbo do wymiany itp... moglem jezdzic seria i wszystko dzialalo :-)
albert224 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie kolega kupil a4 b8 1.8tfsi . Jakie sa bolaczki tego silnika i co musi wymienic.
wrclaguna Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie kolega kupil a4 b8 1.8tfsi . Jakie sa bolaczki tego silnika i co musi wymienic. Nie wiem jaki rok http://a4-klub.pl/index.php?/topic/301523-silniki-18-tfsi-lift-2012-2015-opinie/#entry4288985 http://a4-klub.pl/index.php?/forum/205-18tfsi/
JawoR36 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie kolega kupil a4 b8 1.8tfsi . Jakie sa bolaczki tego silnika i co musi wymienic. Jak już kupił, to po ptokach. Teraz to tylko podpisać umowę z Motulem.
skotmen Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie kolega kupil a4 b8 1.8tfsi . Jakie sa bolaczki tego silnika i co musi wymienic. Jak już kupił, to po ptokach. Teraz to tylko podpisać umowę z Motulem.
Gibons Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Nie szuka ktoś foteli przed lift skóra S4 kubełki czarno czerwone w bdb stanie full opcja.
Gibons Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 5k sedan do avanta tez pasuja tylko nie maja mocowan na rolete w oparciu
Kodzak33 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Pany wymieniłem u siebie turbo z caga na cglc po złożeniu i odpaleniu miga mi spirala i mam błąd ogólnie gruszki nastawnika ciśnienia zbyt niskie napięcie. Stare turbo było kkk a to z polifta jest garrett, gdzieś wyczytałem że trzeba zmienić parametry sterowania turbo. Czy może to ktoś potwierdzić?
ArkadiuS Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Pany wymieniłem u siebie turbo z caga na cglc po złożeniu i odpaleniu miga mi spirala i mam błąd ogólnie gruszki nastawnika ciśnienia zbyt niskie napięcie. Stare turbo było kkk a to z polifta jest garrett, gdzieś wyczytałem że trzeba zmienić parametry sterowania turbo. Czy może to ktoś potwierdzić? Tak. obecne sprezarki maja czujnik predkosci wirnika i moze generowac sterownik blad. Dlatego dobry tuner musi przeskalowac czujnik
sebek Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Podrzuci ktoś numer części / lub nazwę "tych plastików co się najczęściej łamią" przy wyciąganiu siedziska? Wolę kupić na zapas przed wymianą
zabiello Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Podrzuci ktoś numer części / lub nazwę "tych plastików co się najczęściej łamią" przy wyciąganiu siedziska? Wolę kupić na zapas przed wymianą tulejka do mocowania tylnej kanapy 4L0 886 373
Bodzio_s40 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 czy nasze 2.0TDi są chłodzone cieczą?(obiło mi się coś o uszy) posted from my mobile
komoornik Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Ale pytanie. Może to przez wczesną porę. Widziałeś jakieś nowoczesne auto z silnikiem spalinowym, które nie jest chłodzone cieczą?
Rekomendowane odpowiedzi