Opublikowano 23 Marca 20179 l 8 minut temu, sowiq napisał: Być może głupi pomysł, ale zawsze - ciśnienie w oponach równe? to raczej powinno być sprawdzone na początku i jest elementem podstawowym przy ustawianiu zbieżności...! (a mało kto to robi). I żeby było, że rozmawiamy o tym samym - mówimy o "ustawieniu zbieżności", chyba że masz elementy zawieszenia, które można regulować, wtedy możesz mówić "robieniu geometrii". Jeśli wszystko jest dalej ok, to możesz też zrobić rotację kół (obróć wszystkie zgodnie z ruchem wskazówek zegara jeśli masz opony asymetryczne, lub przód-tył jeśli symetryczne). // pytanie z mojej strony: do czego służy karta SIM w moim radiu? Włożyłem, włączyło się, mogę ustawić sobie interfejs WLAN i robić internet w samochodzie... (tylko po co?). Czy jest jeszcze jakieś zastosowanie dla tego czegoś?
Opublikowano 23 Marca 20179 l Jestem po montażu poziomowania i sprysków do ksenonów. Jak te spryski powinny działać ? Jak dłużej pryskam na szybę ? czy co któryś raz użycia spryskiwacza ?
Opublikowano 23 Marca 20179 l Jestem po montażu poziomowania i sprysków do ksenonów. Jak te spryski powinny działać ? Jak dłużej pryskam na szybę ? czy co któryś raz użycia spryskiwacza ?Jakoś po 3 sekundach zaczynają pryskac
Opublikowano 23 Marca 20179 l Spryski po każdym włączeniu zapłonu powinny uruchamiać się przy pierwszym psikaniu (o ile są włączone światła mijania), potem co któryś raz.
Opublikowano 23 Marca 20179 l Godzinę temu, l.e.s.t.e.r napisał: Jestem po montażu poziomowania i sprysków do ksenonów. Jak te spryski powinny działać ? Jak dłużej pryskam na szybę ? czy co któryś raz użycia spryskiwacza ? Wszystko da się zakodowac, czas uruchomienia w zakresie 0-8000ms, a także liczbę uruchomien spryskiwaczy po której mazadziałać układ mycia reflektorów. U siebie znacznie zwiększyłem tą liczbę i czas uruchomienia, bo irytowalo mnie jak dużo płynu ubywa.
Opublikowano 23 Marca 20179 l Działa działa, tylko światła trzeba przełączyć z auto na drogowe ( w dzień ) Przyszły te nakładki na pedały z aliexpress, paczka dotarła w 13 dni ( free shiping ) Zawartość dodana 2 minutes later Dnia 19.03.2017 o 19:48, l.e.s.t.e.r napisał: U nas wczoraj albo przedwczoraj gościowi z posesji zawinęli BMW z 2014r i Sprintera, auta przywiózł na handel.. Nie ubezpieczone, dała jakąś nagrodę ale raczej bez szans na odzyskanie. http://www.jaw.pl/2017/03/poszukujemy-na-azotce-skradziono-dwa-samochody-100-tysiecy-zlotych-nagrody/ Gość dał 100k nagrody . Teraz HIT zgłosił sprawę do Rutkowskiego i Mercedesa już odzyskał Część z Panów podobno już siedzi. Obcy chłop w mieście znalazł mu auto w 2 dni Policja z niczym rady sobie dać nie może ( a może nie chce sobie dać ? ) Edytowane 23 Marca 20179 l przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano 23 Marca 20179 l Podlinkuj aukcję z której brałeś nakładki i podstopnice. Wyglądają elegancko
Opublikowano 23 Marca 20179 l Być może głupi pomysł, ale zawsze - ciśnienie w oponach równe? [emoji4]To zrobiłem na początku ;-) jutro założę letnie i sprawdze czy na letnich jest okWysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Marca 20179 l 1 godzinę temu, l.e.s.t.e.r napisał: Działa działa, tylko światła trzeba przełączyć z auto na drogowe ( w dzień ) Przyszły te nakładki na pedały z aliexpress, paczka dotarła w 13 dni ( free shiping ) Zawartość dodana 2 minutes later Gość dał 100k nagrody . Teraz HIT zgłosił sprawę do Rutkowskiego i Mercedesa już odzyskał Część z Panów podobno już siedzi. Obcy chłop w mieście znalazł mu auto w 2 dni Policja z niczym rady sobie dać nie może ( a może nie chce sobie dać ? ) Spoko wyglądają, kiedyś myślałem nad takimi do b6 zęby zamówić a jak wykonanie ? Plastic czy guma? tez bym prosił o link
Opublikowano 23 Marca 20179 l Godzinę temu, reikeb napisał: Spoko wyglądają, kiedyś myślałem nad takimi do b6 zęby zamówić a jak wykonanie ? Plastic czy guma? tez bym prosił o link tu masz link jakość wykonania zaskakująco dobra jak za te pieniądze. To jest guma i metal. Także w tych pieniądzach lepiej nie będzie Zawartość dodana 1 minute later Czy przy włączeniu świateł xenony powinny się testować góra/dół ? Jak najprościej poznać że poziomowanie działa ?
Opublikowano 23 Marca 20179 l 8 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: tu masz link https://pl.aliexpress.com/item/Car-Pedals-For-Audi-A4-A4L-A5-A6-A6L-A7-A8-A8LS4-RS4-S5-RS5-8T/32661884411.html?spm=2114.13010608.0.0.xnNl5E Edytowane 23 Marca 20179 l przez l.e.s.t.e.r
Opublikowano 23 Marca 20179 l Teraz, l.e.s.t.e.r napisał: Ni ma. Zawartość dodana 1 minute later 9 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: tu masz link jakość wykonania zaskakująco dobra jak za te pieniądze. To jest guma i metal. Także w tych pieniądzach lepiej nie będzie Zawartość dodana 1 minute later Czy przy włączeniu świateł xenony powinny się testować góra/dół ? Jak najprościej poznać że poziomowanie działa ? Odpal auto po ciemku to zobaczysz.
Opublikowano 23 Marca 20179 l 13 minut temu, reikeb napisał: Już widać, dziękuję Rozumiem że szukałeś najlepszej oferty? Oczywiście, jak zwykle Jak wybierzesz free shiping (darmowa dostawa) to trzeba czekać +/-14 dni.