Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, sowiq napisał:

Być może głupi pomysł, ale zawsze - ciśnienie w oponach równe? 

to raczej powinno być sprawdzone na początku i jest elementem podstawowym przy ustawianiu zbieżności...! (a mało kto to robi).

I żeby było, że rozmawiamy o tym samym - mówimy o "ustawieniu zbieżności", chyba że masz elementy zawieszenia, które można regulować, wtedy możesz mówić "robieniu geometrii".

Jeśli wszystko jest dalej ok, to możesz też zrobić rotację kół (obróć wszystkie zgodnie z ruchem wskazówek zegara jeśli masz opony asymetryczne, lub przód-tył jeśli symetryczne). 

// pytanie z mojej strony: do czego służy karta SIM w moim radiu? Włożyłem, włączyło się, mogę ustawić sobie interfejs WLAN i robić internet w samochodzie... (tylko po co?). Czy jest jeszcze jakieś zastosowanie dla tego czegoś?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem po montażu poziomowania i sprysków do ksenonów. Jak te spryski powinny działać ? Jak dłużej pryskam na szybę ? czy co któryś raz użycia spryskiwacza ?

Opublikowano
Jestem po montażu poziomowania i sprysków do ksenonów. Jak te spryski powinny działać ? Jak dłużej pryskam na szybę ? czy co któryś raz użycia spryskiwacza ?

Jakoś po 3 sekundach zaczynają pryskac
Opublikowano

Spryski po każdym włączeniu zapłonu powinny uruchamiać się przy pierwszym psikaniu (o ile są włączone światła mijania), potem co któryś raz.

Opublikowano

Polecam Michały PS4 245/40/18 Y ZR :)  

Opublikowano
Godzinę temu, l.e.s.t.e.r napisał:

Wszystko da się zakodowac, czas uruchomienia w zakresie 0-8000ms, a także liczbę uruchomien spryskiwaczy po której mazadziałać układ mycia reflektorów. U siebie znacznie zwiększyłem tą liczbę i czas uruchomienia, bo irytowalo mnie jak dużo płynu ubywa.

Opublikowano

Działa działa, tylko światła trzeba przełączyć z auto na drogowe ( w dzień )

Przyszły te nakładki na pedały z aliexpress, paczka dotarła w 13 dni ( free shiping )

podstopnica.jpg

Zawartość dodana 2 minutes later
Dnia 19.03.2017 o 19:48, l.e.s.t.e.r napisał:

U nas wczoraj albo przedwczoraj gościowi z posesji zawinęli BMW z 2014r i Sprintera, auta przywiózł na handel.. Nie ubezpieczone, dała jakąś nagrodę ale raczej bez szans na odzyskanie.

http://www.jaw.pl/2017/03/poszukujemy-na-azotce-skradziono-dwa-samochody-100-tysiecy-zlotych-nagrody/

Gość dał 100k nagrody :) . Teraz HIT zgłosił sprawę do Rutkowskiego i Mercedesa już odzyskał :) Część z Panów podobno już siedzi. 

Obcy chłop w mieście znalazł mu auto w 2 dni :facepalm: Policja z niczym rady sobie dać nie może ( a może nie chce sobie dać ? ) 

Edytowane przez l.e.s.t.e.r

Opublikowano

Podlinkuj aukcję z której brałeś nakładki i podstopnice. Wyglądają elegancko :thumbup1:

Opublikowano
Być może głupi pomysł, ale zawsze - ciśnienie w oponach równe? [emoji4]

To zrobiłem na początku ;-) jutro założę letnie i sprawdze czy na letnich jest ok

Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, l.e.s.t.e.r napisał:

Działa działa, tylko światła trzeba przełączyć z auto na drogowe ( w dzień )

Przyszły te nakładki na pedały z aliexpress, paczka dotarła w 13 dni ( free shiping )

podstopnica.jpg

Zawartość dodana 2 minutes later

Gość dał 100k nagrody :) . Teraz HIT zgłosił sprawę do Rutkowskiego i Mercedesa już odzyskał :) Część z Panów podobno już siedzi. 

Obcy chłop w mieście znalazł mu auto w 2 dni :facepalm: Policja z niczym rady sobie dać nie może ( a może nie chce sobie dać ? ) 

Spoko wyglądają,  kiedyś myślałem nad takimi do b6 zęby zamówić :) a jak wykonanie ? Plastic czy guma? tez bym prosił o link :D

Opublikowano
Godzinę temu, reikeb napisał:

Spoko wyglądają,  kiedyś myślałem nad takimi do b6 zęby zamówić :) a jak wykonanie ? Plastic czy guma? tez bym prosił o link :D

tu masz link

jakość wykonania zaskakująco dobra jak za te pieniądze. To jest guma i metal. Także w tych pieniądzach lepiej nie będzie :decayed:

Zawartość dodana 1 minute later

Czy przy włączeniu świateł xenony powinny się testować góra/dół ? Jak najprościej poznać że poziomowanie działa ?

Opublikowano

Czy tylko ja nie  linka ?:huh:

Opublikowano
8 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał:

Edytowane przez l.e.s.t.e.r

Opublikowano
Teraz, l.e.s.t.e.r napisał:

Ni ma. 

9 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał:

tu masz link

jakość wykonania zaskakująco dobra jak za te pieniądze. To jest guma i metal. Także w tych pieniądzach lepiej nie będzie :decayed:

Czy przy włączeniu świateł xenony powinny się testować góra/dół ? Jak najprościej poznać że poziomowanie działa ?

Odpal auto po ciemku to zobaczysz. 

Opublikowano
Teraz, Hohe napisał:

Ni ma. 

post wyżej jest :)

Opublikowano

Mam. ?

Edytowane przez Hohe

Opublikowano

Już widać, dziękuję :D

Rozumiem że szukałeś najlepszej oferty?

Opublikowano
13 minut temu, reikeb napisał:

Już widać, dziękuję :D

Rozumiem że szukałeś najlepszej oferty?

Oczywiście, jak zwykle :) Jak wybierzesz free shiping (darmowa dostawa) to trzeba czekać +/-14 dni.

Opublikowano

Wiem wiem nie raz już zamawiałem ;d dzieki :D

Opublikowano

Panowie Panel poliftowy do przedlifta bardzo ładny za 400 zł oddam.