Opublikowano 15 Lipca 20179 l U mnie piasta wyszła bez problemu. Ale łożysko ze zwrotnicy nie chciało zejść za szlaka
Opublikowano 15 Lipca 20179 l Chlopy jak ktos z Wro jest to wpadajxie na spota [emoji14] bede przejazdem i chetnie poznam kolegow zabralem RLa to mozemy cos pomkerzyc jak macie miejscowke tam )Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Opublikowano 16 Lipca 20179 l St4yKool bardzo chętnie, ale jestem po drugiej stronie kałuży do końca miesiąca Może innym razem w przyszłości
Opublikowano 17 Lipca 20179 l W allroad są większe takie jak w przedlifcie do 2009r potem były już mniejsze (po małym lifcie) a allroad ma cały czas takie same (większe) każde pasuje do każdego P&P
Opublikowano 17 Lipca 20179 l 6 minut temu, Gibons napisał: W allroad są większe takie jak w przedlifcie do 2009r potem były już mniejsze (po małym lifcie) a allroad ma cały czas takie same (większe) każde pasuje do każdego P&P te co na zdjęciu gość ma zdjęte z allroada
Opublikowano 17 Lipca 20179 l Zgadza się mogą być z allroada poliftowego lub przed liftowego lub zwykłej b8 do max 2009r bo tak jak Ci tłumaczę takie były w tych samochodach. Normalnie w polifcie zwykłym nie allroad masz mniejsze lusterko. takie samo jak w b8 przed liftem np 2011r
Opublikowano 17 Lipca 20179 l Czy ktoś wymieniał podsufitke z panoramą na czarną? Może się ktoś orientuje czy da się podmienić sam materiał z panoramy z bialego na czarny bez demontażu całego stelażu? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 Lipca 20179 l 3 godziny temu, Pucek napisał: Czy ktoś wymieniał podsufitke z panoramą na czarną? Może się ktoś orientuje czy da się podmienić sam materiał z panoramy z bialego na czarny bez demontażu całego stelażu? Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Hmm jakiego stelaża? Odkręcasz podsufitkę i wymieniasz na jaką chcesz. . . jakieś 20 min roboty . . . aaa dobra zatrybiłem, mówisz o rolecie panoramy? Z tego co pamiętam, to trzeba trochę rozbierać tej panoramy, żeby wyjąć roletę Edytowane 17 Lipca 20179 l przez mlody020
Opublikowano 17 Lipca 20179 l Jak masz panorame to jest jeszcze do wymiany roletka która zasłania dach od środka.Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 Lipca 20179 l 1 minutę temu, Pucek napisał: Jak masz panorame to jest jeszcze do wymiany roletka która zasłania dach od środka. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Wiem, dlatego Ci piszę, że trzeba zdjąć całą podsufitkę i przy panoramie kilka śrub odkręcić, żeby zdemontować roletę. Raczej obstawiam, że samego materiału nie wyjmiesz bez demontażu całej rolety. Zresztą jak Ci nie spieszno to w tym tygodniu będę u siebie rozbierał podsufitkę (zapchany jeden odpływ) to zobaczę dokładnie jak to tam siedzi.
Opublikowano 17 Lipca 20179 l To są słupki od a6 c7 z nawiewami , raczej nie będą pasowaly do a4 b8 ale mogę sie mylić , może spasują Edytowane 17 Lipca 20179 l przez Love-AUDI
Opublikowano 17 Lipca 20179 l Nie jestem w stanie znalesc zamiennika dla piasty 8K0407613B FAGa... dla lozyska 4H0498625A jest FAG 713 6109 00, ale piast FAG chyba nie produkuje... :|
Opublikowano 17 Lipca 20179 l 18 minut temu, st4yKool napisał: "ale piast FAG chyba nie produkuje... :|" Tylko nie mów tego kolegom, którzy pokupowali Faga z piastami. ?