Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, Gawron97 napisał:

W jakiej firmie?

Arronex czy jakoś tak. Taki starszy Pan to robi.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
53 minuty temu, Góral65 napisał:

Wracałem z Krakowa w nocy w sobotę przy temperaturze +2 szybkości były nawet większe wskazówka ładnie stała cały czas na 90, pod koniec tego tygodnia ma być poniżej -10 jak nie zapomnę to się pochwalę jak jest

Pochwal pochwal się, bo denerwująca sprawa z tą "nie dochodzącą" wskazówką ... Jak coś to możesz się odzywać w wiadomości :) a chłodnicy nie masz niczym zastawionej, co nie ?

Opublikowano
9 minut temu, KoJ@K napisał:

Pochwal pochwal się, bo denerwująca sprawa z tą "nie dochodzącą" wskazówką ... Jak coś to możesz się odzywać w wiadomości :) a chłodnicy nie masz niczym zastawionej, co nie ?

Nie, nie zasłaniałem chłodnicy

Opublikowano

Witajcie. Zbliza sie termin zmiany oleju i filtrow w moim aucie, w B6 bylo to dziecinnie proste i moje pytanie czy dam rade te same czynnosci przeprowadzic w B8 w garazu z kanalem. Najbardziej obawiam sie o filtr paliwa, czy uda mi sie do niego dostac??

Opublikowano

Dasz radę .

Opublikowano
3 godziny temu, iszek napisał:

Witajcie. Zbliza sie termin zmiany oleju i filtrow w moim aucie, w B6 bylo to dziecinnie proste i moje pytanie czy dam rade te same czynnosci przeprowadzic w B8 w garazu z kanalem. Najbardziej obawiam sie o filtr paliwa, czy uda mi sie do niego dostac??

111.JPG1111.JPG

Opublikowano

Tutaj w b8 też nie ma z tym większych problemów i jak masz kanał to spokjnie ogarniesz :) a przy filtrze paliwa nie zapomij o włączeniu pompki vagiem/vcdsem :cool1:

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi! Ale tu sie rodzi problem bo nie dysponuje kablem ani oprogramowaniem?

Opublikowano

Panowie ma ktoś rozpiske pinów z lampy przedniej bixenon nie skrętny przed lift? Który pin jest od czego ? 

XMbFSqt.jpg

Opublikowano

Znajdź schemat w elsie i rozkminisz.

A ja mam inne pytanie, odebrałem dzisiaj auto od lakiernika (robił zderzak i tylną klapę i przedni, lewy błotnik) i trochę się zdziwiłem jak wyskoczyła mi kontrolka silnika i błąd ksenonów. Podpiąłem VCDSa i wyskoczył uszkodzony przedni czujnik położenia, czyli pewnie przy robieniu błotnika coś zj***li i drugi taki:  7859 - Intake Manifold Flap Position Sensor. Pytanie brzmi, czy to ma jakiś związek z lakiernikowaniem, czy to przypadek?

Opublikowano
8 godzin temu, KoJ@K napisał:

Panowie ma ktoś rozpiske pinów z lampy przedniej bixenon nie skrętny przed lift? Który pin jest od czego ? 

XMbFSqt.jpg

Proszę bardzo

A4-BIX.pdf

Opublikowano

Witam, planuje zakup boxa dachowego do mojej A4. Możecie pochwalic się zdjęciami jakie wy macie boxy w swoich B8 i jak się to prezentuje? Początkowo planowałem kupić model Thule Touring L ale jak zobaczyłem go na żywo to wydawał mi się strasznie wielki i może do A6 by pasował to wydaje mi się że do A4 będzie przesada.

Opublikowano

A BOX to nie jest czasem takie coś, co zakładasz raz czy tam dwa razy do roku (bo potrzebujesz WIĘCEJ miejsca bagażowego), jedziesz na wakacje, a potem go zdejmujesz i kurzy się w garażu resztę czasu? Osobiście brałbym coś co spełni lepiej swoją funkcję, a nie coś, co przez kilka dni w roku będzie wyglądało trochę lepiej, od osobówki z BOXem, która i tak wygląda jak zabudowa dachowa do Ducato. Chyba, że jeździsz z nią codziennie, wtedy zwracam honor ?

Opublikowano

:hi:

mam do Was pytanie. Otrzymałem list z zaproszeniem do audi w celu aktualizacji oprogramowania w ea189. co z tym fantem zrobić?

Opublikowano

Temat: Dywaniki gumowe, w B6 mialem Petexy, pojawilo sie cos dobrego lub lepszego w podobnej walucie?

Opublikowano

Biled Koito in progressss :whistling:

0zh2FbY.jpg

G57obJh.jpg

CwpDasW.jpg

Opublikowano

Siemka!

Potrzebuje na już numer dekora z deski rozdzielczej black piano quattro, niestety w etce on line nie mogę go namierzyć:facepalm:

Opublikowano

Panowie i Panie szybki temat.

Muszę zmienić zimówki. I teraz Nokian Wr A4 ,D4 czy Bridgestone DriveGuard Winter? . Ganiał ktoś na którychś z tych?

Czy coś innego w podobnej kasie polecacie.